Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Και αυτό γίνετε που λες και μου το έχουν πει και εμένα, αλλά και αυτό με τα τηλέφωνα γίνετε. Άλλωστε έχω γίνει μαρτηρας καποιες φορές σε σκηνικά στην πιάτσα να μαλώνουν μεταξύ τους για την θέση που θα έχει η καθεμία
Μην  γενικευεις   και  τα  μπερδευεις.....μιλησες   για  ιντερνετικες   παρουσιες.
Μαρτυρας  εγινες  σε  αλλη  κατασταση...και  συμφωνω  σ  αυτο.
Και  κατι  ακομα  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΝΟΜΙΖΩ....εσενα  σου  τα  λενε.
Πολυ  ευκολα  με  σπασμενο  τηλεφωνο  βγαζεις  λαθος  συμπερασματα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πρέπει να μείνει σε ιδιοκτησία εκδιδόμενου ατόμου για να μην γίνει τίποτα;; Αν κλείσει απλά ένα airbnb τι θα γίνει;
Δεν υπαρχει πρεπει..Γνωριζεις ποια ειναι τα υπερ και τα κατα .Μονος σου αποφασιζεις.Στην μια περιπτωση πιθανον να βρεις σπιτι καλυτερο και με καλυτερο ενοικιο και στην αλλη θα εχεις την ησυχια σου οταν δουλευεις.Σκεφτεσαι και αποφασιζεις.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Δεν υπαρχει πρεπει..Γνωριζεις ποια ειναι τα υπερ και τα κατα .Μονος σου αποφασιζεις.Στην μια περιπτωση πιθανον να βρεις σπιτι καλυτερο και με καλυτερο ενοικιο και στην αλλη θα εχεις την ησυχια σου οταν δουλευεις.Σκεφτεσαι και αποφασιζεις.

Συγγνώμη φίλε, καμία από αυτές  που δίνουν σπίτι σε άλλες τρανς δεν σκεπτόταν ποτέ, ότι μπορείς να ενσωματώσεις βιντεοσκόπηση ή ηχογράφηση. Το σπίτι μου είναι δικό μου, ούτε μάνα ΠΟΤΕ!!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Δεν ξέρω, αλλά μου αρέσουν πολύ οι κουβέντες περί οικονομίας σε αυτό το τομέα.
Αρχικά νόμιζα, ότι το κάνουν για κέφι και απόλαυση.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Συγγνώμη φίλε, καμία από αυτές  που δίνουν σπίτι σε άλλες τρανς δεν σκεπτόταν ποτέ, ότι μπορείς να ενσωματώσεις βιντεοσκόπηση ή ηχογράφηση. Το σπίτι μου είναι δικό μου, ούτε μάνα ΠΟΤΕ!!!
Αν παω σε ξενοδοχειο η στο σπιτι του εκδιδομενου ατομου αν θελει να με βιντεοσκοπησει ..εσυ τι λες δεν μπορει;;Με αυτη την λογικη κανεις δεν θα πηγαινε σε ξενοδοχειο-μπουρδελλο-σπιτι με τον φοβο μην γινει στραβη.Να βιντεοσκοπησει τρανς μια αλλη τρανς..πρεπει να εχει θεματα...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Αν παω σε ξενοδοχειο η στο σπιτι του εκδιδομενου ατομου αν θελει να με βιντεοσκοπησει ..εσυ τι λες δεν μπορει;;Με αυτη την λογικη κανεις δεν θα πηγαινε σε ξενοδοχειο-μπουρδελλο-σπιτι με τον φοβο μην γινει στραβη.Να βιντεοσκοπησει τρανς μια αλλη τρανς..πρεπει να εχει θεματα...

Όχι φίλε δεν με κατάλαβες, να το κρύψει και να το κάνει χρήση μετά που έφυγε για „εκδίκηση“! Η να δώσει πληροφορία στις Αρχές, ότι τώρα έχει πελάτη μέσα.

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Μην  γενικευεις   και  τα  μπερδευεις.....μιλησες   για  ιντερνετικες   παρουσιες.

Καλημέρα αδελφή μου....έρχομαι Θεσσαλονίκη τουλάχιστον 10 χρόνια κ τα τελευταία 6 χρόνια εμένα Θεσσαλονίκη ο λόγος που είχα φύγει ήταν απλά κ μόνο απο λάθος άτομο που είχα δίπλα μου....η Αλεξία ήταν το.πρβτο άτομο που με σταμάτησε στο δρόμο να με καλοσωρισει κ δε μπορώ να πω πως δέχτηκα καμία απειλή από καμία κοπέλα του χώρου εδώ τις Θεσσαλονίκης ίσα ίσα με.καλοδεχτηκαν....αυτο ισχύει στη Κρήτη το θέμα μπουλιγκ μεταξύ τρανς που θέλουν να.πανε Κρήτη κ στέλνουν αστυνομικούς η να παίρνουν τηλ τις-ους σπιτονοικοκυριδες
σε κανένα άλλο μέρος τις Ελλάδας δε ισχυει

TomTom99

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
12
Πόντοι
0
Γεια σας σε ολους τους καυλιαρηδες και καυλιαρες... με τρωει ο κωλος μου και θελω να δοκιμασω τη τυχη μου με ενα μεγαλο ζουμερο καυλι (για ψυχολογικους λογους μεγαλυτερο απο το δικο μου χεχεχε) Που μπορει να βρω μια καυλα να με στριμωξει να γεμισει το στομα μου; :wanker: :wanker: :wanker:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278

Καλημέρα αδελφή μου....έρχομαι Θεσσαλονίκη τουλάχιστον 10 χρόνια κ τα τελευταία 6 χρόνια εμένα Θεσσαλονίκη ο λόγος που είχα φύγει ήταν απλά κ μόνο απο λάθος άτομο που είχα δίπλα μου....η Αλεξία ήταν το.πρβτο άτομο που με σταμάτησε στο δρόμο να με καλοσωρισει κ δε μπορώ να πω πως δέχτηκα καμία απειλή από καμία κοπέλα του χώρου εδώ τις Θεσσαλονίκης ίσα ίσα με.καλοδεχτηκαν....αυτο ισχύει στη Κρήτη το θέμα μπουλιγκ μεταξύ τρανς που θέλουν να.πανε Κρήτη κ στέλνουν αστυνομικούς η να παίρνουν τηλ τις-ους σπιτονοικοκυριδες
σε κανένα άλλο μέρος τις Ελλάδας δε ισχυει
 Καλημερα   Ελευθερια   και  καλη  εβδομαδα.
Σε  ευχαριστω  για  την  αληθεια   που  καταθετεις.
Το  οτι  σε  καλωσορισα   ηταν  το  αυτονοητο   για  μενα  και   χαιρομαι   που  το  εκτιμας.
Και   εκτος   αυτου   αν  θυμασαι   σου ειχα  πει  πως  οτι  προβλημα  προκυψει   ειμαι  εδω  για  σενα.
Ελπιζω   να  το  διαβασει  και  ο  αγαπητος  Karakapsouris  γιατι  εχει λαθος   εντυπωσεις. :rose: :rose: :rose: :rose:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Ξέρω να εκτιμώ τα άτομα.που μου στάθηκαν αδελφή μου κ έτσι πρέπει.....ειδικά τα κορίτσια του χώρου μας δε καταλαβαίνουν.πως πρέπει να είμαστε ενωμένες
Και μετά φταίει ο κόσμος....εδώ οι περισσότερες δε τα βρίσκουμε μεταξύ μας

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Αγαπητή Αλεξία πιστεύω ότι και εσύ το ξέρεις πως μεταξύ σας κοιτάτε να φάτε η μία την άλλη, τώρα σε πόσο μεγάλο βαθμό και πόσο συχνά γίνετε αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι γινετε ένα καποιου είδους φαγωματος. Την καλημέρα μου

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Ξέρω να εκτιμώ τα άτομα.που μου στάθηκαν αδελφή μου κ έτσι πρέπει.....ειδικά τα κορίτσια του χώρου μας δε καταλαβαίνουν.πως πρέπει να είμαστε ενωμένες
Και μετά φταίει ο κόσμος....εδώ οι περισσότερες δε τα βρίσκουμε μεταξύ μας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας. Γράφεις μία σημαντική λέξη – εσένα, πού έχεις ευρωπαϊκό σήμα καταθετών, και πολλά άτομα πίσω σου, που ανά πάσα στιγμή θα είναι δίπλα σου και θα σε υποστηρίζουν. Τέτοιο „capital“, δεν έχει καθένας. Ένας άγγλος φαρμακοποιός του 18 αιώνα έκφρασε ιστορική πρόταση: „πρόσωπο που έχει φίλο, έχει παραπάνω!!!“
Υπάρχουν στο κόσμο πράγματα, τα όποια δεν να κάνεις ούτε για λεφτά, αλλά για το φίλο να τα κάνεις τζάμπα.
Και το ποτό???? Περιμένω απαίτηση πληρωμής από το φίλο μας και για την ώρα δεν μου έστειλε τίποτε.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αγαπητε  Karakapsouri
Δεν  το  ξερω,,το  εχω   ζησει.
Αυτο  συμβαινει   σε  ολους  τους  χωρους   οπου  υπαρχει  ο  ανταγωνισμος.
Επισης   και  καλη  σας   εβδομαδα.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Άλλο ανταγωνισμός και άλλο άγραφος νομός: „Ο θάνατος σου είναι η ζωή μου.“ Αυτός νομός δεν έχει καμία σχέση με ανταγωνισμό!!! Δεν είναι σωστό να περνάς στο εμπορικό σου δρόμο πάνω από σωρούς, αυτό είναι „brutal predator capitalism“ και στο τέλος του δρόμου υπάρχει „karma“ που να σε βρει.
Όταν ήμουν μικρός έλεγε μου ο μακαρίτης πατέρας μου: „Πάντα θα είσαι ευγενικός και σωστός σε όλους που θα συναντήσεις στο δρόμο σου όταν πας επάνω. Υπάρχει πιθανότητα, ότι να τους ξανασυναντήσεις που θα πας κάτω!“

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
339
Πόντοι
21
Παλιος μαγκας μου ειχε πειο αντρας δεν ξεχωριζη απο το τι εχει στο παντελονι του αλλα απο τον τροπο σκεψης και ποσο μεγαλη καρδια εχει
Αυτο υσχυει και για τα 3 φυλα της ανθρωποτητας
Υ/σ ρια μου εισαι μεγαλη μαγκιτισα κοριτσαρα
Υ/σ1 και αυτο δεν το καταλαβα τωρα απο το πρωτο μας ραντευου πριν κανα6μηνο περιπου

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Αγαπητε  Karakapsouri
Δεν  το  ξερω,,το  εχω  ζησει.
Αυτο  συμβαινει  σε  ολους  τους  χωρους  οπου  υπαρχει  ο  ανταγωνισμος.
Επισης  και  καλη  σας  εβδομαδα.
Ποτε με το καλό η επιστροφή σου στα πάτρια εδάφη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom