Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.705
Πόντοι
746
Nα σε πω,εξαρτάται κι απ το ραντεβού.Δεν είναι όλα ίδια επειδή δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις,γούστα κλπ.Και οι περισσότεροι δεν έχουν και πολύ χρόνο καθώς είναι σκαστοί,περαστικοί,βιαστικοί.Μέσος όρος διάρκειας ένα 20σάλεπτο.Οπότε παίρνει και για παραπάνω ραντεβού από τέσσερα που ΟΜΩΣ δεν είναι εύκολο να γίνουν γιατί όλοι πέφτουν μαζί.Οπότε ποιόν να προλάβεις;Μπορει να κάθεσαι τρεις ώρες να μη κάνεις τίποτα και ξαφνικά εμφανίζονται όλοι.Είναι συγκεκριμένες συνήθως οι ώρες με κίνηση.
Αλλο ζήτημα η ηλικία.Αλλες οι αντοχές της 25ντάρας,άλλες της 45ντάρας.

Καλέ άσχημος και κοντός είσαι;; Ααα...απογοητεύτηκα τώρα κι έκανα τόσα όνειρα  :-*

Τι κάνεις, σε παρακαλώ, εάν πελάτης δεν τελειώνει με 30 λεπτά σφυροκόπημα????

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.705
Πόντοι
746
Βοηθάει;Δεν ξέρω αν βοηθάει,όπως εσύ θέλεις καταννόηση,έτσι και γω

Εσύ όμως τι θα κανες σ αυτή την περίπτωση;

Ειλικρινά ή διπλωματικά????
Πρώτον ειλικρινά, είμαι άπιστος και άθεος, τότε …
Δεύτερον διπλωματικά, να τρίξω τα δόντια μου και να το απολαύω.
Εν τω μεταξύ μετά τα 12 χρόνια σε διπλωματική υπηρεσία έμαθα να κάνω και „compromise“!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.923
Ειλικρινά ή διπλωματικά????
Πρώτον ειλικρινά, είμαι άπιστος και άθεος, τότε …
Δεύτερον διπλωματικά, να τρίξω τα δόντια μου και να το απολαύω.
Εν τω μεταξύ μετά τα 12 χρόνια σε διπλωματική υπηρεσία έμαθα να κάνω και „compromise“!
Τα πράγματα είναι απλά.Την πρώτη φορά θα κάνω υπομονή αλλά δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.705
Πόντοι
746
Τα πράγματα είναι απλά.Την πρώτη φορά θα κάνω υπομονή αλλά δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει
Τα πράγματα είναι απλά?
Τι να σου απαντήσω και πως, σκέπτομαι …  μάλλον ακολούθως

Η αιτία της κρίσης αυτής είναι πριν από όλα η ηθική φτώχεια. Οικονομική κρίση – Δεν πιστεύω σε οποιεσδήποτε αλλαγές από μονές τους.  Συνηθίσαμε να λέμε οικονομική κρίση  αλλά στην ουσία έχουμε ηθική φτώχεια.  Ηθική φτώχεια είναι η αιτία και οικονομική κατάπτωση το αποτέλεσμα. Στην χώρα μας είναι πολλά άτομα, που πιστεύουν, ότι η οικονομική κατάπτωση διορθώνετε με χρήματα. Τρομάζω από τα αποτελέσματα αυτού του  σφάλματος. Στην θέση, στην όποια βρισκόμαστε σήμερα δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές και κομπίνες.  Χρειαζόμαστε ηθικές θέσεις στα πρόσωπα, στη δουλεία και στη δημοσία περιουσία.  Να μην υποστηρίζουμε απατεώνες, να μην κάνουμε χρέη, να μην σπαταλούμε διαφορές αξίες για το τίποτε, να μην εκμεταλλευόμαστε τους εργαζομένους, απλά θα κάνουμε αυτό, που μας σήκωσε από την μεταπολεμική φτώχεια, θα δουλεύουμε και θα αποταμιεύσουμε, να κάνουμε την εργασία και την αποταμίευση πιο κερδοφόρα και ηθική παρά την τεμπελιά και σπάταλη. Έχετε δίκαιο, πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση εμπιστοσύνης, με τεχνικές επεμβάσεις ή με χρηματοπιστωτικές επεμβάσεις, δεν γίνετε. Η εμπιστοσύνη είναι θέμα προσωπικό, και διορθώνετε μόνο με ηθική ορατότητα και προσωπικό παράδειγμα. 

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21

τι εχουμε εδω??? καινουργιο φρουτο??? την γνωριζει κανεις?? πολυ ωραιο φρουτακι!!! στην κομοτηνη ειναι κυριως η βαση της! πελη την λενε

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1

τι εχουμε εδω??? καινουργιο φρουτο??? την γνωριζει κανεις?? πολυ ωραιο φρουτακι!!! στην κομοτηνη ειναι κυριως η βαση της! πελη την λενε
Οποιος μπορει να δωσει πληροφοριες για αυτο το κορμι

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
720
Πόντοι
1.525
την συναντησα προχτες...  αξιζει μια επισκεψη... για οποιον προλαβει βεβαια γιατι αυριο σαββατο φευγει..και απ οτι μου ειπε δυσκολο να ξαναερθει προς τα μερη μας...  συναντηση στο κεντρο 

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.276
Πόντοι
1.056
την συναντησα προχτες...  αξιζει μια επισκεψη... για οποιον προλαβει βεβαια γιατι αυριο σαββατο φευγει..και απ οτι μου ειπε δυσκολο να ξαναερθει προς τα μερη μας...  συναντηση στο κεντρο 

Σε τι ρόλο ήταν; Ενεργητική ή παθητική;

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Κάτι κροςς που είναι στην πιάτσα και τις βλέπω συχνά όταν κάνω βόλτα στην πιάτσα στην Γιαννιτσών, τις έχει πάρει κανείς;
Κάποιες στις αγγελίες γράφουν και για κοκορέτσια όπως η συγκεκριμένη
Με την Ζωή που ξανά ήρθε Θεσσαλονίκη έχει πάει κάποιος;
.
Πάντως είναι πετσί και κόκκαλο και οι δύο και αυτό σε βάζει σε σκέψεις.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Εντωμεταξύ ήρθε για κάποιες μέρες και η πανέμορφη ιωαννα, αλλά έμαθα για 80αρια ότι ζητάει και δεν λέει είναι παρα πολλά.
Προβληματιζομαι αν είναι άτομα που δίνουν αυτά τα χρήματα, πόσο δε για τις ξένες που ζητάνε 100 και 150.
Μάγκες μου εσείς που έχετε και τα δίνετε αυτά τα χρήματα,σκεφτείτε το καλύτερα και μην τα δίνετε τόσο εύκολα για να πέσουν οι τιμές σε νορμάλ επίπεδα.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.531
Πόντοι
1.720
Κάτι κροςς που είναι στην πιάτσα και τις βλέπω συχνά όταν κάνω βόλτα στην πιάτσα στην Γιαννιτσών, τις έχει πάρει κανείς;
.

τραγικές επιλογές και οι δύο. Λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά. Κάνει μπαμ το πράγμα, τα άτομα αυτά θέλουν υποστήριξη σε ειδική κοινότητα για αντιμετώπιση ουσιών. Όλοι έχουμε κάνει ανοησίες και κασκαρίκες πάνω στην καύλα μας, όμως εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο ..... κι ο νοών νοείτο

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
.
και μόνο που λέει για κόκα, μείνε μακριά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom