You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Αν τις περνάς για τσιγγανες κάνεις λάθος φίλε, εγώ πιστεύω ότι είναι μετανάστες δε ξέρω από ποια χώρα, όπως είναι άλλες 2-3 απo Τυνησία η kenza, η Monica Hadid, και μια άλλη που είναι Αθήνα κ έρχεται που κ που η maya feres.Δε σε προβληματίζει ότι από το ίδιο προφίλ ανεβάζουν 4-5 τρανς αγγελίες;
Λατίνα; Από ποιον καταυλισμό;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Κούβα είναι
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
καλά, δεν χάθηκε ο κόσμος.. κουβέντα κάνουμεοκ γράψτε λάθος, το παίρνω πίσω.
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Δε σε προβληματίζει ότι από το ίδιο προφίλ ανεβάζουν 4-5 τρανς αγγελίες;
Λατίνα; Από ποιον καταυλισμό;
εγω φιλε τυχαινει να εχω ζησει στην ισπανια και εγω πιστευα οτι ηταν τσιγγανες αλλα τις πηρα τηλ και οντως μιλανε ισπανικα
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Δεν ξέρω, αλλά το όνομα Monica Hadid είναι μισό ευρωπαϊκό και μισό αραβικό. Δεν νομίζω αλλά δεν αποκλείεται, ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Βάζουν ονόματα σαν φυσάει αέρας. Το αντικειμενικό είναι, τι γράφει ταυτότητα ή διαβατήριο και αυτό δεν πρόκειται να το δούμε. Τότε ποιος πέρασε και μιλάει άλλη γλώσσα μπορεί να κρίνει εάν μιλάει σαν να είναι μητρική γλώσσα.
Προσωπικά, αυτό από το ZORRO___, το βλέπω σαν ένα δευτερογενής υποστηριχτικό τεκμήριο, ότι είναι από κάποια ισπανόφωνη χώρα, αλλά από ποια είναι ακόμη ερώτηση. Δεν αποκλείεται, ότι είναι και τσιγγάνα ισπανίδα. Παρά όλα αυτά δεν νομίζω, ότι αυτό πρέπει να είναι το σπουδαιότερο από το καιρό που να είναι κάποιος από μας μαζί της.
εγω φιλε τυχαινει να εχω ζησει στην ισπανια και εγω πιστευα οτι ηταν τσιγγανες αλλα τις πηρα τηλ και οντως μιλανε ισπανικα
Προσωπικά, αυτό από το ZORRO___, το βλέπω σαν ένα δευτερογενής υποστηριχτικό τεκμήριο, ότι είναι από κάποια ισπανόφωνη χώρα, αλλά από ποια είναι ακόμη ερώτηση. Δεν αποκλείεται, ότι είναι και τσιγγάνα ισπανίδα. Παρά όλα αυτά δεν νομίζω, ότι αυτό πρέπει να είναι το σπουδαιότερο από το καιρό που να είναι κάποιος από μας μαζί της.
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
shefucker ορισμενες φορες δυσκολευομαι παρα πολυ να καταλαβω τι γραφεις.. λες και κανεις copy paste κειμενο απο το google translate .. με την συνταξη των προτασεων εισαι λιγο μαλωμενος??
Φίλε, μου αρέσει, που είσαι ειλικρινής. Φαντάζομαι, κάποτε δεν είσαι και μόνος σου, τα χρόνια στο εξωτερικό και το, ότι δεν έχω ελληνικό δημοτικό έχουν κάνει υπογραφή στα Ελληνικά μου, δυστυχώς και το ξέρω, εάν υπάρχει ώστε και μία μικρή πιθανότητα να με συγχωρείς, σε παρακαλώ εάν έχεις τη καλοσύνη, κάνε το.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
η Monica Hadid ειναι απο την Τυνησια, αραβικα μιλάει.. όχι ισπανικάΔεν ξέρω, αλλά το όνομα Monica Hadid είναι μισό ευρωπαϊκό και μισό αραβικό. Δεν νομίζω αλλά δεν αποκλείεται, ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Βάζουν ονόματα σαν φυσάει αέρας. Το αντικειμενικό είναι, τι γράφει ταυτότητα ή διαβατήριο και αυτό δεν πρόκειται να το δούμε. Τότε ποιος πέρασε και μιλάει άλλη γλώσσα μπορεί να κρίνει εάν μιλάει σαν να είναι μητρική γλώσσα.
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
η Monica Hadid ειναι απο την Τυνησια, αραβικα μιλάει.. όχι ισπανικά
Ο συναγωνιστής από εδώ, ανάφερε, ότι μίλησε μαζί της ισπανικά.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
για τις Κουβανέζες λέειΟ συναγωνιστής από εδώ, ανάφερε, ότι μίλησε μαζί της ισπανικά.
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
ααα ετσι εξηγειται. ενταξει λοιπον.. σε ποια χωρα βρισκεσαι she fucker?
Είμαι σε ελεύθερη Κύπρο, φίλε στη Λεμεσό. Στην Ελλάδα ήμουν από 1987 μέχρι και 1994, και έζησα στην Αργολίδα, στη Κύπρο είμαι από 2005. Προχθές, Πέμπτη ήμουν Λευκωσία και φίλος μου έκανε παράπονο για τα Ελληνικά μου και του λέω „Πως και χειροτέρεψε τα ελληνικά μου, φίλε, αφού τώρα μιλώ μόνο ελληνικά?“ Μου απάντησε „Έπιασες το κυπριακό πουσλικι, μιλάς με διάλεκτο!“
KingGogeta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2014
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Τι βρηκες Πατριωτη??? Κομοτηνη τετοιο κορμι??ειχαμε να δουμε Θρακη τετοιο 12κυλινδρο απο εποχες Βασιλακη (πλεον Βικη Παπαδακη) Αυριο τσεκαρω και το αργοτερο μεθαυριο πυροβολαω...!!!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Καλησπεραα...Μεσημεριανος καφες στο σπιτι και λεω δεν ανεβαζεις κανα κειμενο;;Χθες συναντηθηκα με ενα μελος που τον σεβομαικαι ειχα μια 2ωρη συζητηση.Αποφασισα να θιξω ξανα καποια θεματα.
Ας συστηθω πρωτα.Ειμαι 45 χρονων κοντος χοντρος ασχημος με μεγαλη κοιλια με μικροσκοπικο πεος που για να σηκωθει θελει βιαγκρα.Δεν εχω κανει σχεση στην ζωη μου και γενικα ειμαι ενα τελειωμενο καμμενο χαρτι.Παρακαλαω τις τρανς για δωρεαν γαμησι και οποια μου καθεται τζαμπα την κανω διαφημηση.
Εφοσον συστηθηκα παμε παρακατω.
Αρχιζω τα κακως κειμενα.Ρητορικη ερωτηση..ποσα ραντεβου συνεχομενα μπορει να κανει μια τρανς και να εχει φουλ αποδοση;Εγω θεωρω τα3-4 ραντεβου ειναι ο.κ.Καποιοι καποιοες θα γελασουν.Ειναι φυσην αδυνατο να εχεις καλη αποδοση μετα απο 4 ραντεβου.
Αλλο θεμα..αυτη η μαλακια που κανετε μερικες σε καινουριους πελατες..ετσι οπωςς ερχεσαι παρε μου τσιγαρα η καποτεςπου το εχετε δει;Να την εχω παρει3-4 φορες να εχω πιει και κανα ποτο μαζι της τις τα κερναω.Μερικες πουλατε και τρελλιτσα και δεν δινετε τα χρηματα για τα τσιγαρα..αλλο λαθος.
Εχω πει πως καθε τρανς εχει δικαιωμα να εχει προσωπικη ζωη.Τι σημαινει αυτο;Ειμαι με τον γκομενο η την παρεα;Δεν σηκωνω τηλ για να κλεισω ραντεβου και δεν παραταω παρεα .
Ολες δικαιουνται ενα μικρο η μεγαλο διαλειμμα για ξεκουραση.Παλι θα αναφερω ΔΕΝ ΣΗΚΟΝΟΥΜΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Μεγαλ θεμα τωρα.. ποσες απο τις τρανς οταν το κανουν με τον γκομενο το κανουν ακαποτα;;;;;
Τουλαχιστον καποιες το παραδεχονται ανοιχτα .
Δεν με ενδιαφερει αυτο το θεμα αν οταν παω να γαμησω κωλαρακι βαζω καποτα η αν καποιος θελει να γαμηθει λεει στον αλλο βαλε καποτα.
Το να εκδιδεσαι ειναι υπερβολικα δυσκολο και απαιτει διαρκεια και αντοχες...
Θα επανελθω.
Ας συστηθω πρωτα.Ειμαι 45 χρονων κοντος χοντρος ασχημος με μεγαλη κοιλια με μικροσκοπικο πεος που για να σηκωθει θελει βιαγκρα.Δεν εχω κανει σχεση στην ζωη μου και γενικα ειμαι ενα τελειωμενο καμμενο χαρτι.Παρακαλαω τις τρανς για δωρεαν γαμησι και οποια μου καθεται τζαμπα την κανω διαφημηση.
Αρχιζω τα κακως κειμενα.Ρητορικη ερωτηση..ποσα ραντεβου συνεχομενα μπορει να κανει μια τρανς και να εχει φουλ αποδοση;Εγω θεωρω τα3-4 ραντεβου ειναι ο.κ.Καποιοι καποιοες θα γελασουν.Ειναι φυσην αδυνατο να εχεις καλη αποδοση μετα απο 4 ραντεβου.
Αλλο θεμα..αυτη η μαλακια που κανετε μερικες σε καινουριους πελατες..ετσι οπωςς ερχεσαι παρε μου τσιγαρα η καποτεςπου το εχετε δει;Να την εχω παρει3-4 φορες να εχω πιει και κανα ποτο μαζι της τις τα κερναω.Μερικες πουλατε και τρελλιτσα και δεν δινετε τα χρηματα για τα τσιγαρα..αλλο λαθος.
Εχω πει πως καθε τρανς εχει δικαιωμα να εχει προσωπικη ζωη.Τι σημαινει αυτο;Ειμαι με τον γκομενο η την παρεα;Δεν σηκωνω τηλ για να κλεισω ραντεβου και δεν παραταω παρεα .
Ολες δικαιουνται ενα μικρο η μεγαλο διαλειμμα για ξεκουραση.Παλι θα αναφερω ΔΕΝ ΣΗΚΟΝΟΥΜΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Μεγαλ θεμα τωρα.. ποσες απο τις τρανς οταν το κανουν με τον γκομενο το κανουν ακαποτα;;;;;
Δεν με ενδιαφερει αυτο το θεμα αν οταν παω να γαμησω κωλαρακι βαζω καποτα η αν καποιος θελει να γαμηθει λεει στον αλλο βαλε καποτα.
Θα επανελθω.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Nα σε πω,εξαρτάται κι απ το ραντεβού.Δεν είναι όλα ίδια επειδή δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις,γούστα κλπ.Και οι περισσότεροι δεν έχουν και πολύ χρόνο καθώς είναι σκαστοί,περαστικοί,βιαστικοί.Μέσος όρος διάρκειας ένα 20σάλεπτο.Οπότε παίρνει και για παραπάνω ραντεβού από τέσσερα που ΟΜΩΣ δεν είναι εύκολο να γίνουν γιατί όλοι πέφτουν μαζί.Οπότε ποιόν να προλάβεις;Μπορει να κάθεσαι τρεις ώρες να μη κάνεις τίποτα και ξαφνικά εμφανίζονται όλοι.Είναι συγκεκριμένες συνήθως οι ώρες με κίνηση.Καλησπεραα...Μεσημεριανος καφες στο σπιτι και λεω δεν ανεβαζεις κανα κειμενο;;Χθες συναντηθηκα με ενα μελος που τον σεβομαικαι ειχα μια 2ωρη συζητηση.Αποφασισα να θιξω ξανα καποια θεματα.
Θα επανελθω.
Αλλο ζήτημα η ηλικία.Αλλες οι αντοχές της 25ντάρας,άλλες της 45ντάρας.
Καλέ άσχημος και κοντός είσαι;; Ααα...απογοητεύτηκα τώρα κι έκανα τόσα όνειρα :-*
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 699
- Πόντοι
- 1.525
καλα ρε παιδια λεμε να προτιμάμε τις ελληνιδες τρανς αλλα εχουν φτασει σε αλλα επίπεδα... μιλαμε νομιζουν ότι είναι και εγω δεν ξερω τι... παιρνω μια τηλ η οποια εχει παντου αγγελιες. την ρωταω αν εχει χρονο με ρωτάει από που είμαι(από αυτό δηλαδή εξαρτάται αν εχει χρονο)... της λεω από θεσσαλονικη ρε κουκλα αλλιως γιατι να σε παρω τηλ...και η απαντηση της...ασε με ασε με εχω πολύ δουλεια και μου το κλεινει στα μουτρα. την ξαναπαιρνω και της λεωω αυτό που κανεις δεν σε τιμαει και ουτε είναι και ευγενικο. σε πηρα γιατι σε προτιμησα από καποιες άλλες και εσυ αντι να το εκτιμήσεις μου το παιζεις και ντιβα... … μετα κλαιγονται που προτιμάει ο κοσμος τις ξενες… υπαρχουν και καποιοι πελατες που δεν σκέφτονται μονο το ότι θα γαμισουν ένα κωλο η θα δουνε ωραια βυζια και τα σιναφη.. πρεπει να στο βγαζει και η άλλη το θεμα… και μην ξεχναμε ότι στις μερες μας με όλα αυτά που ζουμε τα 50ρια καποιοι τα βγαζουν με κοπο… αν για εσενα είναι 10λεπτα αγγαρείας δικαίωμα σου. Λια εχασες έναν πελατη.
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
συγνωμη αγαπη ειχα πολυ δουλεια και κακος σηκωσα το τηλεφωνο εκεινη την ωρα δεν πειραζει αν σε εχασα τι να κανουμε καθε εμποδιο για καλο λενε φιλακια και ελπιζω να εισαι πιο τυχερος με την επομενηκαλα ρε παιδια λεμε να προτιμάμε τις ελληνιδες τρανς αλλα εχουν φτασει σε αλλα επίπεδα... μιλαμε νομιζουν ότι είναι και εγω δεν ξερω τι... παιρνω μια τηλ η οποια εχει παντου αγγελιες. την ρωταω αν εχει χρονο με ρωτάει από που είμαι(από αυτό δηλαδή εξαρτάται αν εχει χρονο)... της λεω από θεσσαλονικη ρε κουκλα αλλιως γιατι να σε παρω τηλ...και η απαντηση της...ασε με ασε με εχω πολύ δουλεια και μου το κλεινει στα μουτρα. την ξαναπαιρνω και της λεωω αυτό που κανεις δεν σε τιμαει και ουτε είναι και ευγενικο. σε πηρα γιατι σε προτιμησα από καποιες άλλες και εσυ αντι να το εκτιμήσεις μου το παιζεις και ντιβα... … μετα κλαιγονται που προτιμάει ο κοσμος τις ξενες… υπαρχουν και καποιοι πελατες που δεν σκέφτονται μονο το ότι θα γαμισουν ένα κωλο η θα δουνε ωραια βυζια και τα σιναφη.. πρεπει να στο βγαζει και η άλλη το θεμα… και μην ξεχναμε ότι στις μερες μας με όλα αυτά που ζουμε τα 50ρια καποιοι τα βγαζουν με κοπο… αν για εσενα είναι 10λεπτα αγγαρείας δικαίωμα σου. Λια εχασες έναν πελατη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K