batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
Ιωάννα δεν υπάρχει τέλος
Χαίρομαι που υπάρχει έστω και ένας που έχει πει ότι υπάρχουν και επικυνδινες...
Τονιζω είδη υπάρχουν τέσσερις στην Θεσσαλονίκη που είναι ασθενείς και δεν το αναφέρουν... Και δουλεύουν κανονικα...
Ιωάννα δεν υπάρχει τέλος
Χαίρομαι που υπάρχει έστω και ένας που έχει πει ότι υπάρχουν και επικυνδινες...
Τονιζω είδη υπάρχουν τέσσερις στην Θεσσαλονίκη που είναι ασθενείς και δεν το αναφέρουν... Και δουλεύουν κανονικα...
Εμάς τους νεότερους θα μας πείτε λίγα πράγματα για αυτό το σκηνικο;εγω ημουν ενας απο αυτους...
τι μας το θυμησες σατανα;;;
Εμάς τους νεότερους θα μας πείτε λίγα πράγματα για αυτό το σκηνικο;
Την κατάπιες; :SΙωάννα δεν υπάρχει τέλος
Την κατάπιες; :S
Καλωσόριζες στη ομάδα μας, μάλλον Big Yuli? Όλες έχουν καλό όνομα και καλές κριτικές. Κάπου διάβαζα τώρα, ότι η Έλενα δήλωσε έχω μολυνθεί με κορονοϊο. Αλλά πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Το διάβαζα εδώ στο bourdela, αλλά δεν θυμάμαι το θέμα. Κάποιος το έγραψε σαν εκτίμηση της επαγγελματικότητας.Καλησπέρα ...νέος στα σχόλια της σελίδας με λίγες εμπειρίες ,κυρίως μετά από μελέτη των σχολίων από τις παλιές καραβανες,οπότε θα χρειαστώ βοήθεια για αυτές που έχουν απομείνει στη μετά κορονοιου εποχή.Εχω καταλήξει σε Νίνα Έλενα sunrise και τη δοκιμασμένη Αμάντα,ενώ μου έκανε κλικ η νέα αλλοδαπή στα μέρη μας big Yuki.
το γραφει η ιδια της στην αγγελια του kanesex οσο για την yuli εγω δεν βρηυκα καποια κριτκη εσυ που την ειδες?Καλωσόριζες στη ομάδα μας, μάλλον Big Yuli? Όλες έχουν καλό όνομα και καλές κριτικές. Κάπου διάβαζα τώρα, ότι η Έλενα δήλωσε έχω μολυνθεί με κορονοϊο. Αλλά πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Το διάβαζα εδώ στο bourdela, αλλά δεν θυμάμαι το θέμα. Κάποιος το έγραψε σαν εκτίμηση της επαγγελματικότητας.
το γραφει η ιδια της στην αγγελια του kanesex οσο για την yuli εγω δεν βρηυκα καποια κριτκη εσυ που την ειδες?
Η big yuli είναι Αθήνα ,εγώ λέω για yumi bigcock που ήρθε εχθές Θεσσαλονίκη
δε βρήκα κριτική ομως φαίνεται δυνατό αλλά χωρίς εμπειρία από κάποιον είναι ρίσκο και με τα φράγκα που ζητάνε οι αλλοδαπές δεν είμαστε για ρίσκοΦίλε Hulk69, το είχα γράψει και στο νήμα με τις αλλοδαπές τρανς, μάλλον είναι αυτή:
δεν νομιζω να ειναι αυτηΦίλε Hulk69, το είχα γράψει και στο νήμα με τις αλλοδαπές τρανς, μάλλον είναι αυτή:
μοιάζει αλλά και εμένα δε .ου φαίνεται η ίδιαδεν νομιζω να ειναι αυτη
μοιάζει αλλά και εμένα δε .ου φαίνεται η ίδια
στο YouTube ειναι οκ σε αυτο που ανεβασες τιποτα δεν ταιριάζει ( πρόσωπο κωλος πουτσα) βασικα ένα τέραςΑν πας στα βίντεο που έχει στο προφίλ της στο ts-dating και είναι ανεβασμένα στο youtube, και κάνεις κλικ στην ιστοσελίδα της στο youtube (), σε ένα από τα βίντεο λέει ότι την λένε Yume Farias. Και αν γκουγκλάρεις αυτό το ονοματεπώνυμο σε βγάζει σε αυτά τα βίντεο. Οπότε λογικά αυτή πρέπει να είναι, χωρίς και να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Τώρα αν αξίζει από κοντά ή όχι, δεν ξέρω, δεν την έχω συναντήσει.