Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
554
Πόντοι
291
Kαλησπερα σας :hi:Εχοντας αρκετο ελευθερο χρονο μπαινω στο σαιτ διαβαζω παλια ποστ και περνω την ωρα μου.Παρατηρησα κατι που το θεωρω λαθος και το καταθετω.Ρωταει καποιος για μια κρος για παραδειγμα και ο αλλος λεει αλβανιδα η βουλγαρα με υποτιμιτικο τροπο.Οπως το ιδιο για το αν ειναι μαυρουλα-γυφτισσα-ρομα...
Εχω γραψει εκατονταδες φορες οτι προτιμω ελληνιδες...και ασφαλως κυπραιες..ΑΛΛΑ...Πληρωνω για να κανω σεξ...αρα αγοραζω υπηρεσιες...Δεν εχω εγω τουλαχιστον  σκοπο να κανω δεσμο η να παω σε γαμο.
Αρα;;;Εχουμε παντα στο μυαλο μας το τριπτυχο της επιτυχιας...
Εμφανιση -τιμη -υπηρεσιες.
Αν αυτα τα 3 συνδεονται αρμονικα μεταξυ τους τοτε προχωραμε.
Λιγοτερες φολες λιγοτερος χαμενος χρονος μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας...
Θα επανελθω... :headbaning2: :headbaning2:

Ότι ποιο σωστό διάβασα τον τελευταίο καιρό

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Kαλησπερα σας :hi:Εχοντας αρκετο ελευθερο χρονο μπαινω στο σαιτ διαβαζω παλια ποστ και περνω την ωρα μου.Παρατηρησα κατι που το θεωρω λαθος και το καταθετω.Ρωταει καποιος για μια κρος για παραδειγμα και ο αλλος λεει αλβανιδα η βουλγαρα με υποτιμιτικο τροπο.Οπως το ιδιο για το αν ειναι μαυρουλα-γυφτισσα-ρομα...
Εχω γραψει εκατονταδες φορες οτι προτιμω ελληνιδες...και ασφαλως κυπραιες..ΑΛΛΑ...Πληρωνω για να κανω σεξ...αρα αγοραζω υπηρεσιες...Δεν εχω εγω τουλαχιστον  σκοπο να κανω δεσμο η να παω σε γαμο.
Αρα;;;Εχουμε παντα στο μυαλο μας το τριπτυχο της επιτυχιας...
Εμφανιση -τιμη -υπηρεσιες.
Αν αυτα τα 3 συνδεονται αρμονικα μεταξυ τους τοτε προχωραμε.
Λιγοτερες φολες λιγοτερος χαμενος χρονος μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας...
Θα επανελθω... :headbaning2: :headbaning2:

Καλησπέρα φίλε, το τρίπτυχο πολύ ωραία φράση, θα έλεγα ορισμός ή terminus technicus, συμφωνώ φίλε απολύτως, αλλά και αυτό έχει ένα αλλά! Τα δυο πρώτα έχει δεδομένα από την αρχή, το τρίτο το μαθαίνεις μέσα στο έργο. Μάλιστα, μπορείς κάτι να κατάλαβες από διαφορά σημαία πριν, αλλά κάποτε και το θέατρο ξέρουν καλά. Δηλαδή, καλή συμπεριφορά μέχρι να πάρει λεφτά. Και μετά, χάλια μαύρα. Μάλιστα μερικοί από μας γράφουν εδώ ή άλλου κριτικές, άλλα και αυτές σε κάποιο σημαία μπορεί να μην έχουν εκφραστική αξία σε πλήρη διάσταση. Κοίτα, όταν σε πονάει το δόντι δεν πηδάς από χαρά και τότε η απόδοση σου δεν θα είναι 100/100, καταλαβαίνεις τι ενώ. Πάντως και εμένα δεν μου αρέσει, αυτό που αναφέρεις, δηλαδή, αυτή είναι βουλγάρα ή ρουμάνα ή ότι διάολο είναι με τρόπο υποτιμητικό. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ, αλλά είδα αυτό, είναι για μένα λίγο ενοχλητικό, από τη έννοια, αυτή ράτσα …αφού ξέρουμε. Έμαθα να μη ρίχνω όλους σε μία σακούλα. Κάθε έθνος έχει καλούς και κακούς. Και στο επάγγελμα ισχύ και δυο φορές. Έμαθα εχθές, από 14.6. πετούν κανονικά. Τι λες???

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Ευγενικά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση και να αναφέρω - μπορείτε να διαφωνήσετε - ότι οι επιλογές στην Θεσσαλονίκη έχουν μειωθεί σχεδόν στο μηδέν. Εκτός αυτού, με το νέο αλγόριθμο του Kanesex, για κάθε σελίδα με μια τρανς - που πίνει και κοκορέτσι - έχεις δώρο δέκα Μπάμπηδες με στύση να ψάχνουν για παρέα. Οι λιγοστές αξιόλογες περιπτώσεις που αμυδρά έρχονται πάνω μια φορά το χρόνο, δεν καλύπτουν το τεράστιο κενό. Τον καταλαβαίνω τον τραβεστολάγνο, ειλικρινά.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Ευγενικά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση και να αναφέρω - μπορείτε να διαφωνήσετε - ότι οι επιλογές στην Θεσσαλονίκη έχουν μειωθεί σχεδόν στο μηδέν. Εκτός αυτού, με το νέο αλγόριθμο του Kanesex, για κάθε σελίδα με μια τρανς - που πίνει και κοκορέτσι - έχεις δώρο δέκα Μπάμπηδες με στύση να ψάχνουν για παρέα. Οι λιγοστές αξιόλογες περιπτώσεις που αμυδρά έρχονται πάνω μια φορά το χρόνο, δεν καλύπτουν το τεράστιο κενό. Τον καταλαβαίνω τον τραβεστολάγνο, ειλικρινά.

Φίλε καλημέρα, μη κλαις για Θεσσαλονίκη, καλά είστε εκεί, τι να πούμε εμείς στη Κύπρο, έχετε τη Νινάρα, έχετε τη Λία, έχετε τη Αμάντα τα τρία μεγαλύτερα αστέρια και έχετε παράπονο? 

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλησπέρα φίλε, το τρίπτυχο πολύ ωραία φράση, θα έλεγα ορισμός ή terminus technicus, συμφωνώ φίλε απολύτως, αλλά και αυτό έχει ένα αλλά! Τα δυο πρώτα έχει δεδομένα από την αρχή, το τρίτο το μαθαίνεις μέσα στο έργο. Μάλιστα, μπορείς κάτι να κατάλαβες από διαφορά σημαία πριν, αλλά κάποτε και το θέατρο ξέρουν καλά. Δηλαδή, καλή συμπεριφορά μέχρι να πάρει λεφτά. Και μετά, χάλια μαύρα. Μάλιστα μερικοί από μας γράφουν εδώ ή άλλου κριτικές, άλλα και αυτές σε κάποιο σημαία μπορεί να μην έχουν εκφραστική αξία σε πλήρη διάσταση. Κοίτα, όταν σε πονάει το δόντι δεν πηδάς από χαρά και τότε η απόδοση σου δεν θα είναι 100/100, καταλαβαίνεις τι ενώ. Πάντως και εμένα δεν μου αρέσει, αυτό που αναφέρεις, δηλαδή, αυτή είναι βουλγάρα ή ρουμάνα ή ότι διάολο είναι με τρόπο υποτιμητικό. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ, αλλά είδα αυτό, είναι για μένα λίγο ενοχλητικό, από τη έννοια, αυτή ράτσα …αφού ξέρουμε. Έμαθα να μη ρίχνω όλους σε μία σακούλα. Κάθε έθνος έχει καλούς και κακούς. Και στο επάγγελμα ισχύ και δυο φορές. Έμαθα εχθές, από 14.6. πετούν κανονικά. Τι λες???
Ακομα  δεν  συνεδριασε  το  υπουργικο  συμβουλιο  για  την  αρση  της  απαγορευσης  των  πτησεων.
Δεν  αποφασισαν...δεν  ανακοινωθηκε  τιποτα.
Και  εσυ  εμαθες.... Μαλλον  υποθετεις.
Την  παραπληροφορηση  για  θεματα που  δεν  μας  αφορουν...οκ...πολλες  φορες  την  προσπερναμε.
Αλλα  μη  μας  χτυπας  εκει  που  ποναμε...χαχα...τη  μερα  αυτη  περιμενω....αλλα  αργει  μαλλον..

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Ακομα  δεν  συνεδριασε  το  υπουργικο  συμβουλιο  για  την  αρση  της  απαγορευσης  των  πτησεων.
Την  παραπληροφορηση  για  θεματα που  δεν  μας  αφορουν...οκ...πολλες  φορες  την  προσπερναμε.
Αλλα  μη  μας  χτυπας  εκει  που  ποναμε...χαχα...τη  μερα  αυτη  περιμενω....αλλα  αργει  μαλλον..

Μάλιστα κύρια, το Υπουργικό συνεδριάσει κάθε λίγο για διαφορετικά πράγματα και αυριανά και για προγραμματισμό. 
‘Όταν διαβάζεις αυτό, κάνεις συμπέρασμα με σχέση με το επόμενο. Δηλαδή το από κάτω σου λέει, ότι τελειώνουν όλα τα μέτρα, αυτό και όλα πάνε κανονικά. Τα αεροδρόμια βάσει του πρώτου έγγραφου θα ανοίξουν με περιορισμούς 9 του μήνα και δεύτερη φάση 14 του μήνα.
Εσύ, εάν ήθελες, μπορούσες να φεύγεις με πτήση επαναπατρισμού από τη Πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία. Μάλλον ξέρεις γιατί δεν έφυγες.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Ακομα   δεν   συνεδριασε  το  υπουργικο   συμβουλιο   για  την  αρση  της  απαγορευσης  των  πτησεων.
Την  παραπληροφορηση   για  θεματα που  δεν  μας  αφορουν...οκ...πολλες   φορες  την  προσπερναμε.
Αλλα  μη  μας  χτυπας   εκει  που  ποναμε...χαχα...τη  μερα  αυτη  περιμενω....αλλα  αργει   μαλλον..
Μέχρι 28/5 δεν είχαν πει πως απαγορεύονται;Για μετά δεν επιτρέπονται; :-*

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Αγάπη μου, δεν ξέρω τι λέμε στην Ελλάδα, αλλά εδώ ανάφεραν αυτές πληροφορίες. Αυτό αυτομάτως δεν σημαίνει, ότι θα γίνει, απλά είναι προγραμματισμένο έτσι, εάν να έρθει και το δεύτερο κύμα δεν θα ισχύει τίποτε και να ξανά κλείσουν τα πάντα.  Συγγνώμη, όχι τα πάντα, κάποιοι κώλοι να μείνουν ανοιχτοί και για επόμενες οκτώ μέρες.

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
  Το  οτι  μεχρι  28 Μαη   απαγορευονται....δεν  σημαινει  οτι  στις  29  επιτρεπονται.
Ποτε  θα   ξεκινησουν  οι  πτησεις...θα   ανακοινωθει...θα.....αναμενουμε :-* :rose:

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πρώτη βόλτα χθες τη νύχτα μετά την καραντίνα και συνολικά μετά από σχεδόν τρεις μήνες.Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να δω πλήθος κόσμου αλλά και εκδιδόμενων είτε κοριτσιών είτε τρανς αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ δεν επιβεβαιώθηκα πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει λίγη συνείδηση ακόμα στην κοινωνία

Στον οπαπ κάτω η Βικτωρια, στην Καβάλας η Ευριδικη μες το αμάξι και στη Μαζαρακη η Νανα και η άλλη με το ford που όλο ξεχνάω το όνομα της

Στη Γιαννιτσών στο ύψος του Fever η Φιονα εντυπωσιακή ντυμένη στα λευκά μαζί με κρος Ζετα μεγάλης ηλικίας που όλο βάζει αγγελίες στο άλλο σαϊτ

Στην Οδό σταθμού μετά τη μπουγάτσα κλασσικά η φίλη μας η Νίνα και στην 26ης στη στάση του οασθ η Αλέκα ξανθιά μεγάλης ηλικίας,μόνη της χωρίς τα σκυλιά της

Γιαννιτσών από το βενζινάδικο μέχρι το κτηνιατρειο ο χοντρός και η παρέα του...δηλαδή συν 4-5 γυφτοκροσακια που είναι μόνιμα εκεί το ένα είναι εμμφανισιμο και βάζει συνέχεια αγγελίες στο κανεσεξ...
Γενικά γίνονται πηγαδακια και παρεουλες γύρω από τον χοντρό... Περίεργα πράγματα  :think:

Γυναίκες πολύ λίγες,δύο ωραία γκομενακια στο ύψος του Μεταξύ Μας και από τις δύο μεριές του δρόμου,λίγες μαυρουλες Γιαννιτσών με Κωλέτη και από πάνω στη Μοναστηριου...από την Κωλέτη και πέρα τίποτα ευτυχώς απουσιαζε το γυφταριο

Και όπως είπα στην αρχή λίγα αυτοκίνητα στη βόλτα πάρα το ότι συνήθως τέτοια εποχή και με τόσο ζεστή βραδιά παίρνουν φωτιά οι καβατζες.Προφανως όλοι καταλαβαίνουνε ότι είναι νωρίς ακόμα για τέτοια ανοίγματα. Βεβαίως η εικόνα που είδα μετά στην παραλιακή και συγκεκριμένα σε τρία μαγαζιά που προφανώς σερβιραν ποτά στο χέρι ήταν απογοητευτικη, ο ένας πάνω στον άλλο στις εισόδους των μαγαζιων.

Αυτά για την ώρα και βλέπουμε  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερα σας :hi:Σημερα ειχα σκοπο να γραψω για ενα θεμα που με απασχολουσε αρκετα..Αλλα προεκυψε κατι αλλο οποτε εφοσον εχω καθαρη σκεψη ξεκινω να γραφω..Ο σημερινος τιτλος του κειμενου εχει τιτλο.
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
Αφορμη σταθηκε μια συζητηση που ειχα μεσω πμ με καποιον συναδλεφο.Διαπυστωσα πως αρκετα πραγματα τα βλεπετε επιφανειακα και καλο ειναι να ακουσετε μια διαφορετικη αποψη.
Ερωτηση κρισεως..ποσα μυρια κινουνται στην ελλαδα σε οτι εχει να κανει με το πληρωμενο σεξ;;;;Ποσα απο αυτα τα χρηματα ειναι μαυρα;;
Ποσες χιλιαδες ατομα εργαζονται στον χωρο του σεξ;;;στριπ κωλομπαρα μπαρμαν σερβιτοροι νταβατζηδες...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
Παμε στο ψητο τωρα.Σε ολεςς τις δουλειες σε ολες τις εθνικοτητες υπαρχουν σωστοι και μη σωστοι επαγγελματιες..σωστα;
Σωστο δεν ειναι να επαινουμε το καλο και να καυτηριαζουμε το κακο;
Μιλαω γενικως για τα εκδιδομενα ατομα και ασφαλως αναφερομαι και στις τρανς-κρος.
Εχουμε το συγκεκριμενο σαιτ το οποιο μας δινει την ελευθερια να εκφραζομαστε.
Γραφω μια κριτικη και εχω πχ 10 λαικ...Γραφω μια αρνητικη κριτικη το ιδιο.Σας ρωταωολες λιγο πολυ μπαινουν στο σαιτ η εχουν ατομα που τους ενημερωνουν.Αν δω μια κριτικη για μενα πχ και δω 2 λαικ θα πω στα αρχιδια μου.Δεν ειναι το ιδιο αν θα δω 500 λαικ.Γιατι απλα σημαινει πως αυτοι που πατησαν λαικ συμφωνουν με αυτα που γραφω.
Ακουσα πως το μπου δεν ειναι φεησμπουκ.Συμφωνωγιατι αλλο να κανεις λαικ σε μια φωτο και να εχει 1000 λαικ και αλλο να κανεις λαικ σε κριτικη που σημαινει αυτοματα οτι καποιος θα αυξησει το μεροκαματο του και αλλος θα το χασει.
Δεν ειναι δυνατον να βλεπω μετα απο 9 χρονια στο σαιτ εμενα το γλυκομουτσουνο τον βατραχο και τον she fucker να γραφουν και να ενημερωνουν και οι υπολοιποι απλα να διαβαζουν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Εχχουμε τεραστιες δυνατοτητες στο πως μπορει να βελτιωθει το προιον..μπειτε γραψτε ενημερωστε πατηστε λαικ.Ειναι ο μονος τροπος να βελτιωθει η κατασταση..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Καλησπερα σας :hi:Σημερα ειχα σκοπο να γραψω για ενα θεμα που με απασχολουσε αρκετα..Αλλα προεκυψε κατι αλλο οποτε εφοσον εχω καθαρη σκεψη ξεκινω να γραφω..Ο σημερινος τιτλος του κειμενου εχει τιτλο.
Αφορμη σταθηκε μια συζητηση που ειχα μεσω πμ με καποιον συναδλεφο.Διαπυστωσα πως αρκετα πραγματα τα βλεπετε επιφανειακα και καλο ειναι να ακουσετε μια διαφορετικη αποψη.
Ερωτηση κρισεως..ποσα μυρια κινουνται στην ελλαδα σε οτι εχει να κανει με το πληρωμενο σεξ;;;;Ποσα απο αυτα τα χρηματα ειναι μαυρα;;
Ποσες χιλιαδες ατομα εργαζονται στον χωρο του σεξ;;;στριπ κωλομπαρα μπαρμαν σερβιτοροι νταβατζηδες...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
Παμε στο ψητο τωρα.Σε ολεςς τις δουλειες σε ολες τις εθνικοτητες υπαρχουν σωστοι και μη σωστοι επαγγελματιες..σωστα;
Μιλαω γενικως για τα εκδιδομενα ατομα και ασφαλως αναφερομαι και στις τρανς-κρος.
Γραφω μια κριτικη και εχω πχ 10 λαικ...Γραφω μια αρνητικη κριτικη το ιδιο.Σας ρωταωολες λιγο πολυ μπαινουν στο σαιτ η εχουν ατομα που τους ενημερωνουν.Αν δω μια κριτικη για μενα πχ και δω 2 λαικ θα πω στα αρχιδια μου.Δεν ειναι το ιδιο αν θα δω 500 λαικ.Γιατι απλα σημαινει πως αυτοι που πατησαν λαικ συμφωνουν με αυτα που γραφω.
Ακουσα πως το μπου δεν ειναι φεησμπουκ.Συμφωνωγιατι αλλο να κανεις λαικ σε μια φωτο και να εχει 1000 λαικ και αλλο να κανεις λαικ σε κριτικη που σημαινει αυτοματα οτι καποιος θα αυξησει το μεροκαματο του και αλλος θα το χασει.
Δεν ειναι δυνατον να βλεπω μετα απο 9 χρονια στο σαιτ εμενα το γλυκομουτσουνο τον βατραχο και τον she fucker να γραφουν και να ενημερωνουν και οι υπολοιποι απλα να διαβαζουν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Εχχουμε τεραστιες δυνατοτητες στο πως μπορει να βελτιωθει το προιον..μπειτε γραψτε ενημερωστε πατηστε λαικ.Ειναι ο μονος τροπος να βελτιωθει η κατασταση..

Δυστυχώς διαφωνώ. Και δέκα χιλιάδες λαικ να έχει μια αρνητική κριτική, και μποϊκοτάζ μέρα νύχτα να της κάνεις της άλλης, έχουν στάνταρ πελατεία που δε βρίσκεται μέσα στο φόρουμ και πελατεία που σκάει φράγκα, όχι πενηντάρικα με το ζόρι. Κάποτε όταν διάβαζα εδώ και πήγαινα με διάφορες τρανς ή κοπέλες, νόμιζα ότι έχει βαρύτητα μια κριτική. Δεν έχει. Όσον αφορά την ενημέρωση γενικότερα συμφωνώ, σίγουρα δε βλάπτει, ειδικά για αγγελίες παγίδες. Φιλικά πάντα  :hi:

Είναι μερικές που θες να τις πνίξεις, αλλά...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δυστυχώς διαφωνώ. Και δέκα χιλιάδες λαικ να έχει μια αρνητική κριτική, και μποϊκοτάζ μέρα νύχτα να της κάνεις της άλλης, έχουν στάνταρ πελατεία που δε βρίσκεται μέσα στο φόρουμ και πελατεία που σκάει φράγκα, όχι πενηντάρικα με το ζόρι. Κάποτε όταν διάβαζα εδώ και πήγαινα με διάφορες τρανς ή κοπέλες, νόμιζα ότι έχει βαρύτητα μια κριτική. Δεν έχει. Όσον αφορά την ενημέρωση γενικότερα συμφωνώ, σίγουρα δε βλάπτει, ειδικά για αγγελίες παγίδες. Φιλικά πάντα  :hi:

Είναι μερικές που θες να τις πνίξεις, αλλά...
Για να μην υπαρχουν παρεερμηνειες..Σκοπος μου δεν ειναι να χασουν καποια ατομα την δουλεια τους.Με ενδιαφερει να υπαρχει βελτιωση του προιοντος μεσω της σωστης ενημερωσης και του ανταγωνισμου.Δεν ειναι δυνατον μια που εχει ριξει λεφτα ιδρωνει την φανελα να ζοριζεται και μια που δεν κανει τιποτα να εχει απαιτηση για ιδια μεταχειριση.
Απο καποιο σημειο και μετα λοες εχουν το πελατολογιο τους με μια ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...Ολοι καποια στιγμη κανουν κυκλο..ολοι θα πανε με ολες και η πιτα ενω ειναι ιδια απλα ξαναμοιραζεται.Αυτη που ειναι καλη ας τα κονομησει...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Για να μην υπαρχουν παρεερμηνειες..Σκοπος μου δεν ειναι να χασουν καποια ατομα την δουλεια τους.Με ενδιαφερει να υπαρχει βελτιωση του προιοντος μεσω της σωστης ενημερωσης και του ανταγωνισμου.Δεν ειναι δυνατον μια που εχει ριξει λεφτα ιδρωνει την φανελα να ζοριζεται και μια που δεν κανει τιποτα να εχει απαιτηση για ιδια μεταχειριση.
Απο καποιο σημειο και μετα λοες εχουν το πελατολογιο τους με μια ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...Ολοι καποια στιγμη κανουν κυκλο..ολοι θα πανε με ολες και η πιτα ενω ειναι ιδια απλα ξαναμοιραζεται.Αυτη που ειναι καλη ας τα κονομησει...

Καμια παρεξήγηση. Συμφωνώ μαζί σου και στο ότι οι κριτικές κατευθύνουν αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν επηρεάζουν αυτές που έχουν μεγάλη στάνταρ πελατεία για να γίνουν ανταγωνιςτικές και κατά συνέπεια να βελτιώσουν τις υπηρεςίες τους. Όταν έβγαινα με μια αλλοδαπή τρανς πέρυσι, η φίλη της έκλεινε ραντεβού και ταυτόχρονα πήγαινε τριήμερα Μύκονο με γκόμενο (έλληνα). Άντε και γράφω κακή κριτική, και παίρνει είκοσι λαικ. Οι δέκα νέοι που διαβάζουν δεν θα πάνε. Δέκα επι πενήντα πεντακόσια. Ένας να την κλείσει ολοήμερο, τα έβγαλε. Άλλωστε και κάποιες τρανς δικές μας που  δήλωναν ότι δε δουλεύουν εν μέσω καραντίνας, να είσαι σίγουρος ότι δούλευαν με τα στανταράκια τους και χωρίς αγγελίες.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
κι όμως τις τσούζουν οι κακές κριτικές.. κι εδώ και στο shemalewiki... εκει εγραψα μια κακη κριτκή κάποτε για μια βραζιλιάνα κι αμέσως μου έστειλε μήνυμα να παραπονεθει.. πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των "τραβεστολάγνων" βρίσκεται εδώ μέσα κι ενημερώνεται, άσχετα αν πολλοί από αυτούς δεν γράφουν... βεβαια υπάρχουν και οι αμετανόητοι καλημεροκαλησπεράκηδες ή και ψεύτικα προφίλ που εξυμνούν κάποιες ξεπέτες και θεές τις ανεβάζουν, κουκλάρες τις κατεβάζουν... το θέμα ειναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας χωρίς προκαταλήψεις προς τη μία ή την άλλη...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καμια παρεξήγηση. Συμφωνώ μαζί σου και στο ότι οι κριτικές κατευθύνουν αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν επηρεάζουν αυτές που έχουν μεγάλη στάνταρ πελατεία για να γίνουν ανταγωνιςτικές και κατά συνέπεια να βελτιώσουν τις υπηρεςίες τους. Όταν έβγαινα με μια αλλοδαπή τρανς πέρυσι, η φίλη της έκλεινε ραντεβού και ταυτόχρονα πήγαινε τριήμερα Μύκονο με γκόμενο (έλληνα). Άντε και γράφω κακή κριτική, και παίρνει είκοσι λαικ. Οι δέκα νέοι που διαβάζουν δεν θα πάνε. Δέκα επι πενήντα πεντακόσια. Ένας να την κλείσει ολοήμερο, τα έβγαλε. Άλλωστε και κάποιες τρανς δικές μας που  δήλωναν ότι δε δουλεύουν εν μέσω καραντίνας, να είσαι σίγουρος ότι δούλευαν με τα στανταράκια τους και χωρίς αγγελίες.
Οι αλλοδαπες εκβραζιλιας ειναι ενα θεμα που δεν λυνεται.Ερχονται κανουν τις αρπαχτες και φευγουν αλλα υπαρχουν τυπισες ο που τιμαν τα λεφτα τους.Εγω παντα ειμουν ειμαι και θα ειμαι φαν των ελληνιδων.Οσο για το αλλο θεμα που αναφερεις θα σου πω πως συμφωνω αλλα οπως εχω πει η ονοματολογια ειναι κατι που μου προκαλει αλλεργια οποτε δεν μιλαω...Οπως υπηρχαν και καποιες που δεν σταματησαν να βαζουν αγγελιες...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

„Ακουσα πως το μπου δεν ειναι φεησμπουκ.“

Αγαπητέ μου φίλε, και εγώ σου λέω, καλά που το μπου δεν είναι Facebook ή Fuckbook, τουλάχιστον έχουμε μία ψευδαίσθηση, ότι αυτά που γράφουμε δεν αποθηκεύονται στο Langley, Virginia, USA πού τα like του Facebook φακελώνονται για επομένη πιθανή χρήση.

Κατά την άποψη μου, μερικοί που διαβάζουν τις κριτικές μας, διαβάζουν στην αρχή και όχι μέχρι το τέλος. Αφού κάποτε το καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να περιμένεις και ακόμη τα like. Δεδομένο. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με κάποιον, αλλά σαν να έχω μία ευλογημένη υποψία σε κάποιους, ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν. Μπορεί σε καθημερινή ζωή δεν έχει μεγάλη διαφορά „μαύρο“ και „σκούρο“, αλλά διαφορά έχει. Μάλιστα, δεν αναφέρω τώρα για Νομικά αλλά για απλά γραμμένα. Επίσης ο καθένας από μας έχει κάπου άλλου τα σύνορα μεταξύ αυτές τις δυο λέξεις

Αστείο – Οι άνδρες είναι σαν τα Windows, ξεχωρίζουν μόνο 16 βασικά χρώματα!

Αλλά μέσα στο κείμενο η αλλαγή αυτών των δυο μπορεί σημαντικά να αλλάξει το βάρος του κείμενου. Δηλαδή, όταν διαβάζω ένα κείμενο, πρώτα το διαβάζω στα γρήγορα για να έχω μία γενική εικόνα τι λέει, και μετά το διαβάζω προσεκτικά για να καταλαβαίνω τι εννοούσε αυτός, που το έγραψε. Μόνο έτσι έχω τη δυνατότητα. Εάν θα το διαβάζω να μου περάσει ώρα, κρίμα τα μάτια. Δυστυχώς, μάθαμε να ζούμε γρήγορα και έτσι και διαβάζουμε, για το κακό μας.

Επίσης, βλέπεις φίλε, πόσοι εδώ είναι μέλη και πόσοι επισκέπτες. Και αυτό έχει μία εκφραστική αξία. Μερικοί έρχονται για να αντλήσουν γνώσεις και ντρέπονται. Μάλιστα, το φόρουμ είναι για αυτό το λόγω, αλλά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα παρατσούκλι, για να μη τους καταλαβαίνει κανένας. Μάλιστα, δικαίωμα τους, αλλά πίσω από το δάχτυλο δεν μπορείς να κρύψεις.

Προσωπικά δεν έχω πολύ καιρό εδώ μέσα, αλλά προσπαθώ να συμμετέχω με τις εμπειρίες, που έκανα. Δεν ντρέπομαι. Γιατί??? Μάλιστα δυο ή τρεις φορές μου κάποιοι έδωσαν να καταλάβω, ότι είναι ξένος, δηλαδή, ότι τα ελληνικά δεν είναι μητρική μου γλώσσα. Μάλιστα, δεν είναι δεύτερη μου μητρική γλώσσα, και όλα τα σχολεία δεν έκανα στα ελληνικά, αλλά σε άλλη γλώσσα. Κάποιος μπορεί να το θεωρεί μειονέκτημα, εγώ όχι. Πάντα είμαι ανοικτός σε γνώμες και συζητήσεις με άλλους, λόγο ότι μπορώ να μάθω και αλλά, που δεν έμαθα μέχρι σήμερα.

Εάν κάποιον ενοχλεί, ότι κάπου κάνω κάποια γραμματικά ή εκφραστικά λάθη,  τότε του ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Και το γραπτό στυλ που έχω σήμερα δύσκολο να αλλάξω, αυτά τα μαθήματα μου έκανε ένας Πρέσβης, που είναι σήμερα πέραν των 90, δηλαδή από τη παλιά σχολή. Τέσσερα χρόνια του στυλ εκφράσεις και της γραμματικής δύσκολο αλλάζει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
χωρις ενημερώσει ειμαστε χαμενοι..αλλα μερηκα τιπακια τ μονο που ξερουν ειναι μονο ν διαβαζουν και ν αντλουν πληροφοριες και στ πμ ειναι μονο ερωτησεις !!!!

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
καλησπέρα   ξέρει κανείς τί παίζει? ομορφούλα φαινεται...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
μπορει κ ν σ στίσει μπορει και να περασεις καλα μπορει κ μετρια ....εγω παντος αν κ δεν περασα πολυ καλα θα πηγαινα για τ καβλοφατσατης αλλη μια ...σίγα 50 -

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom