Καλησπερα σας
Σημερα ειχα σκοπο να γραψω για ενα θεμα που με απασχολουσε αρκετα..Αλλα προεκυψε κατι αλλο οποτε εφοσον εχω καθαρη σκεψη ξεκινω να γραφω..Ο σημερινος τιτλος του κειμενου εχει τιτλο.
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
Αφορμη σταθηκε μια συζητηση που ειχα μεσω πμ με καποιον συναδλεφο.Διαπυστωσα πως αρκετα πραγματα τα βλεπετε επιφανειακα και καλο ειναι να ακουσετε μια διαφορετικη αποψη.
Ερωτηση κρισεως..ποσα μυρια κινουνται στην ελλαδα σε οτι εχει να κανει με το πληρωμενο σεξ;;;;Ποσα απο αυτα τα χρηματα ειναι μαυρα;;
Ποσες χιλιαδες ατομα εργαζονται στον χωρο του σεξ;;;στριπ κωλομπαρα μπαρμαν σερβιτοροι νταβατζηδες...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
Παμε στο ψητο τωρα.Σε ολεςς τις δουλειες σε ολες τις εθνικοτητες υπαρχουν σωστοι και μη σωστοι επαγγελματιες..σωστα;
Σωστο δεν ειναι να επαινουμε το καλο και να καυτηριαζουμε το κακο;
Μιλαω γενικως για τα εκδιδομενα ατομα και ασφαλως αναφερομαι και στις τρανς-κρος.
Εχουμε το συγκεκριμενο σαιτ το οποιο μας δινει την ελευθερια να εκφραζομαστε.
Γραφω μια κριτικη και εχω πχ 10 λαικ...Γραφω μια αρνητικη κριτικη το ιδιο.Σας ρωταωολες λιγο πολυ μπαινουν στο σαιτ η εχουν ατομα που τους ενημερωνουν.Αν δω μια κριτικη για μενα πχ και δω 2 λαικ θα πω στα αρχιδια μου.Δεν ειναι το ιδιο αν θα δω 500 λαικ.Γιατι απλα σημαινει πως αυτοι που πατησαν λαικ συμφωνουν με αυτα που γραφω.
Ακουσα πως το μπου δεν ειναι φεησμπουκ.Συμφωνωγιατι αλλο να κανεις λαικ σε μια φωτο και να εχει 1000 λαικ και αλλο να κανεις λαικ σε κριτικη που σημαινει αυτοματα οτι καποιος θα αυξησει το μεροκαματο του και αλλος θα το χασει.
Δεν ειναι δυνατον να βλεπω μετα απο 9 χρονια στο σαιτ εμενα το γλυκομουτσουνο τον βατραχο και τον she fucker να γραφουν και να ενημερωνουν και οι υπολοιποι απλα να διαβαζουν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Εχχουμε τεραστιες δυνατοτητες στο πως μπορει να βελτιωθει το προιον..μπειτε γραψτε ενημερωστε πατηστε λαικ.Ειναι ο μονος τροπος να βελτιωθει η κατασταση..
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
„Ακουσα πως το μπου δεν ειναι φεησμπουκ.“
Αγαπητέ μου φίλε, και εγώ σου λέω, καλά που το μπου δεν είναι Facebook ή Fuckbook, τουλάχιστον έχουμε μία ψευδαίσθηση, ότι αυτά που γράφουμε δεν αποθηκεύονται στο Langley, Virginia, USA πού τα like του Facebook φακελώνονται για επομένη πιθανή χρήση.
Κατά την άποψη μου, μερικοί που διαβάζουν τις κριτικές μας, διαβάζουν στην αρχή και όχι μέχρι το τέλος. Αφού κάποτε το καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να περιμένεις και ακόμη τα like. Δεδομένο. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με κάποιον, αλλά σαν να έχω μία ευλογημένη υποψία σε κάποιους, ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν. Μπορεί σε καθημερινή ζωή δεν έχει μεγάλη διαφορά „μαύρο“ και „σκούρο“, αλλά διαφορά έχει. Μάλιστα, δεν αναφέρω τώρα για Νομικά αλλά για απλά γραμμένα. Επίσης ο καθένας από μας έχει κάπου άλλου τα σύνορα μεταξύ αυτές τις δυο λέξεις
Αστείο – Οι άνδρες είναι σαν τα Windows, ξεχωρίζουν μόνο 16 βασικά χρώματα!
Αλλά μέσα στο κείμενο η αλλαγή αυτών των δυο μπορεί σημαντικά να αλλάξει το βάρος του κείμενου. Δηλαδή, όταν διαβάζω ένα κείμενο, πρώτα το διαβάζω στα γρήγορα για να έχω μία γενική εικόνα τι λέει, και μετά το διαβάζω προσεκτικά για να καταλαβαίνω τι εννοούσε αυτός, που το έγραψε. Μόνο έτσι έχω τη δυνατότητα. Εάν θα το διαβάζω να μου περάσει ώρα, κρίμα τα μάτια. Δυστυχώς, μάθαμε να ζούμε γρήγορα και έτσι και διαβάζουμε, για το κακό μας.
Επίσης, βλέπεις φίλε, πόσοι εδώ είναι μέλη και πόσοι επισκέπτες. Και αυτό έχει μία εκφραστική αξία. Μερικοί έρχονται για να αντλήσουν γνώσεις και ντρέπονται. Μάλιστα, το φόρουμ είναι για αυτό το λόγω, αλλά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα παρατσούκλι, για να μη τους καταλαβαίνει κανένας. Μάλιστα, δικαίωμα τους, αλλά πίσω από το δάχτυλο δεν μπορείς να κρύψεις.
Προσωπικά δεν έχω πολύ καιρό εδώ μέσα, αλλά προσπαθώ να συμμετέχω με τις εμπειρίες, που έκανα. Δεν ντρέπομαι. Γιατί??? Μάλιστα δυο ή τρεις φορές μου κάποιοι έδωσαν να καταλάβω, ότι είναι ξένος, δηλαδή, ότι τα ελληνικά δεν είναι μητρική μου γλώσσα. Μάλιστα, δεν είναι δεύτερη μου μητρική γλώσσα, και όλα τα σχολεία δεν έκανα στα ελληνικά, αλλά σε άλλη γλώσσα. Κάποιος μπορεί να το θεωρεί μειονέκτημα, εγώ όχι. Πάντα είμαι ανοικτός σε γνώμες και συζητήσεις με άλλους, λόγο ότι μπορώ να μάθω και αλλά, που δεν έμαθα μέχρι σήμερα.
Εάν κάποιον ενοχλεί, ότι κάπου κάνω κάποια γραμματικά ή εκφραστικά λάθη, τότε του ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Και το γραπτό στυλ που έχω σήμερα δύσκολο να αλλάξω, αυτά τα μαθήματα μου έκανε ένας Πρέσβης, που είναι σήμερα πέραν των 90, δηλαδή από τη παλιά σχολή. Τέσσερα χρόνια του στυλ εκφράσεις και της γραμματικής δύσκολο αλλάζει.