Σημερα λεω να γραψω τις σκεψεις μου .Επιπτωσεις της πανδημιας στον αγοραιο ερωτα.Θα κανω καταγραφη θα προσπαθησω να ειμαι κυνικος και καθολου συναισθηματικος και να μοιραστω μαζι σας σκεψεις και αγωνιες.....ΞΕΚΙΝΩ...
Παρακολουθησα τον κυριακο χθες στο διαγγελμα και ενιωσα σφιξιμο.
Σε οτι εχει να κανει με μας που πληρωνουμε για σεξ ειτε με γυναικαη τρανς η κρος οι μερες δεν θα ειναι ΠΟΤΕ ιδιες.Εχοντας στο φβ πολλους φιλους μιλαω με 2 ατομα απο αθηνα.Ο ενας ανεργος διοτι εκλεισε η επιχειρησηκαι ο αλλος θα πηγαινει δουλεια οποτε τον χρειαζονται.
Τι κοινο αλλο μπορει να εχουν;Στο σπιτι μεσα ντυνονταν κρος.Αποφασισαν πλεον να βγουν να κανουν πιατσα και να βαλουν αγγελια.
Το κανουν για επιβιωση και οχι για την καυλα τους.
Πολλοι παραπονιουνται πως δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.Εγω σας λεω τωρα πως αν δεν σκασει ενα μικρο η μεγαλο κυμα νεων εκδιδομενων ατομων ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.
Αυξηση εκδιδομενων ατομων πρακτικα σημαινει μειωση τιμων.Προσεξτε το τριπτυχο εμφανιση υπηρεσιες τιμες θα δεχτει πληγμα.Αν ο αλλος θελει να γαμησει και δεν εχει λεφτα θα βρει οτι καθισει.
Αλλο θεμα..γυναικες που δουλευουν σε μπαρ κωλομπαρα στρηπτιζαδικα και μπουρδελα.Αν πανε ολα καλα με νορμαλ προβλεψεις θα λειτουργησουν κανονικα σεπτεμβριο.Στα μπουζουκια τα ιδια.Ολες αυτες οι κοπελες πως θα ζησουν;Αμεσα η εμεσα θα το γυρισουν στην πορνεια.
Θα μιλησω για μενα προσωπικα.Παω με γυναικες και μετα παω με τρανς.Πρακτικα τι σημαινει;Οταν θα αυξηθει η προσφορα...Δηλαδη μου αρεσει μια στριπερ..Αν πηγαινα στο μαγαζι για να γαμησω θα ξοδευα πολυ περισοτερα χρηματα.Τωρα παιρνω τηλ ερχεται γαμαω πληρωνω φευγει.
Λιγα ατομα γνωριζω που πανε αποκλειστικα με τρανς η κρος.Οποτε ο συγκεκριμενος..κλαδος ας το πουμε θα δεχτει πιεση.
Δεν θα με παραξεψει αν δουμε τρανς που εχουν αποσυρθει να εμφανιζονται ουτε θα παραξενευτω αν φτασουμε να γινετα η σφαγη του δραμαλη για εναν πελατη.
Μπορω να γραφω και να αναλυω με τις ωρες...Τα πρωτα πραγματικα αποτελεσματα της πανδημιας θα εμφανιστουν οταν θα αρθει η απαγορευση κυκλοφοριας και θα μπορουμε να παμε απο εναννομο στον αλλο.Οταν γινει συνολικα ενας κυκλος των ατομων με τα εκδιδομενα ατομα..
Τροφη για σκεψη...