Ρε φίλε... τη δίκη σου κριτική διάβασα και έκανα νήμα για τρίο. Για την Βαλεριάνα ρώτησα αν είναι Θεσσαλονίκη γιατί με τρώει να κάνω κασκαντεριλίκι και επειδή είναι ξηρά περίοδος. Για την Ευριδικη ήθελα πρόσφατη εμπειρία από κάποιον γιατί οι φωτογραφίες είναι οι ίδιες εδώ και δυο χρόνια. Την Αμυ τι να την κάνω, το έκοψε προ πολλού.
Σε διαβάζω, μη με πληγώνεις. Τριψήφιο αριθμό τρανς έχω πάρει και πάντα διαβάζοντας εσένα, το βατράχι, τον Lycienr και φυσικά τον Φακίρη. Τι να κάνω, δε την έχω πάρει την Ελληνοκαναδέζα...
θα με κάνεις να σπρώξω κανένα απ’ αυτά στο σταθμό... και πίνουν και κοκορέτσι...
στην ιδια φάση ειμαι κ εγω τύπε γιαυτο και ρωτησα χθες για Βαλεριάνα. αλλα τελικα οταν υπάρχουν σολο το ιντερνετ 3 κρητικες ολες κ ολες και ειναι και οι 3 μαπα...ε δεν ρισκάρεις και ας κόστιζε και 10 ευρο.
Ευριδικη την είχα παρει πριν καμια 2ετια θυμαμαι αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.οθτε κρυο οθτε ζεστη. για τους μερακληδες δεν γνωριζω αν ειναι καλυτερη σαυτο το κομματι.
απο κει κ περα βικτωρια εχω δοκιμασει,την βλεπω συνεχεια εξω αλλα παιζει επικυνδινα οποτε ακυρο απο μενα για παντα,
alexia rossi νομίζω δεν ειναι καν εδω,
Λια δεν πηρα ποτε,όλο το σκεφτομαι αλλα κάποιος απο δω ειχε πει οτι εχει υφος και γιαυτο την αποφευγω λιγο. πρεπει ομως να το παρω αποφαση καποια φαση και να την συναντησω.
Νινα εχω παρει αλλα πριν πολλα χρονια.δεν θυμαμαι πολλα παρα μονο το εξωπραγματικο τσιμπουκι της.
για κελλυ ρωτησα προσφατα,σπανια την βλεπω βεβαια,την κοβω να αποσυρεται σιγα σιγα αλλα δεν εχω αποψη.
η αλλη η μεγαλη στον σταθμο στην σταση μπροστα που βγαινει με τα σκυλια παντα,θυμαμαι μια φορα σταματησα να την πιασω παρλα και μονο που δεν πηδηξε μεσα να με γαμησει! αν μπορουσε θα γαμουσε και το αμαξι μαζι.φυσικα εγινα καπνος.ειχα και τα σκυλια να τρεχουν απο πισω μου...τι φαση ρε πουστη μ.εντελως creepy η τυπισα...!αι σιχτιρ την θυμυθηκα γαμω το φελεκι μου μεσα...
για Αμαντα εχω ακουσει τα καλυτερα,ισως οταν στρωσει η φαση και αρχισει την δουλεια,της κανω μια επισκεψη,
Ιωαννα ωραιο μαναρι αλλα δεν ξερω ειμαι 50-50.ασε που λενε οτι γουσταρει ενεργητικη μονο...
νικολ αντωνιου δεν εχω ιδεα συνεχεια βλεπω αγγελιες...δεν ξερω ρε τυποι αξιζει?
αυτες νομιζω ειναι κατα βαση που βλεπω τα τελευταια χρονια συχνα.
α ειναι κ η αλλη με τα μπουτια μονιμως εξω.μισο κωλομερι ανετα το βλεπεις καθε βραδυ.δεν πηρα αλλα λενε οτι ειναι καλα παιδι. βεβαια εγω να γαμησω θελω,δεν ψαχνω συντροφια για να παιξουμε μπαλα...
τωρα κατι αλλες βραζιλιανες που λενε στις αγγελιες ελα να πιεις σπερμα σε περιμενω πεσε στα 4 και τετοιες παπαριες,μαγκες αμα βαλω στο καναρινι μου περουκα πιο πολυ γυναικα θα φαινεται απο αυτες!
καλα για την ομαδα πυραυλος εκει στο στενο με τα κοκορετσια δεν μπαινω στον κοπο να γραψω καν κατι.
αυτα.τσαο