Βόλτα χθες τη νύχτα και αντίστροφη εικόνα από αυτό που είδα την προηγούμενη βδομάδα... Δηλαδή πολύς κόσμος να βολτάρει αλλά λίγες επιλογές στην πιάτσα και από τρανς και από αξιόλογες κοπέλες.
Στην 26ης η Αλέκα μες την ερημιά στη στάση οασθ... Δεν υπήρχε ψυχή εκεί κάτω
Στην οδό σταθμού η φίλη μας η Νίνα κλασσικά μες το αμάξι της
Στον οπαπ από κάτω η Βικτώρια και μετά από πολύ καιρό η Λία μες το αμάξι της δυστυχώς... Και λέω δυστυχώς διότι έχω γράψει πολλές φορές ότι η Λία είναι το fashion icon της πιάτσας πάντα κομψή και καλοντυμένη
Γωνία Μαζαρακη με Γιαννιτσών η Νανά και η άλλη με το φορντ στα αυτοκίνητα τους και μπόλικη μαυρίλα γύρω τους επί ώρα να τα λένε ψου ψου ψου
Στο βενζινάδικο ο χοντρός και άλλη μία σωματωδης κρος με μαύρη περούκα και μίνι
Και γύρω από το κτηνιατρειο τα νεαρά γυφτοκροσακια τα οποία έχουν μείνει όλα τους πετσί και κόκκαλο.Φαινεται πέφτει πολύ κοκορετσι όπως λένε άλλωστε και μόνα τους στις αγγελίες τους
Ένα αξιόλογο γκομενακι μόνο στο ύψος του Μεταξύ Μας και από κει και πέρα το χάος...κάτι πτώματα γύρω από το today... Γυφταριο από την Κωλέτη και πέρα,λίγες μαύρες στη Μοναστηριου και ατελείωτοι πακηδες παντού σε όλη τη Γιαννιτσών και τα στενά κυρίως γύρω από το city gate
Και επίσης έχουμε βρει το μπελά μας με τους πουστογερους σε όλη την περιοχή... Τι εννοώ??με τα χρόνια έχω ορίσει τα σημεία που σταματάω και κατουράω κάποια στιγμή της τσάρκας μου.ε πλέον είναι αδύνατο γιατί με το που σταματάς σε δευτερόλεπτα εμφανίζεται πουστογερος που στήνεται και σε κοιτάει...
Και δεν εννοώ αποκλειστικά στη Γιαννιτσών αλλά και από την κάτω πλευρά στα μπουρδελα.
Μετά από πολύ ώρα βρήκα ησυχία στην οδό Αχελώου τέρμα πάνω στις γραμμές του τρένου... Σταματώ σβήνω φώτα,με καλύπτει το αμάξι και σχεδόν έχω χωθεί στα αγριοχορτα και κατουράω... Σε δευτερόλεπτα ακούω αμάξι πίσω μου και μάλιστα σταματάει... Γυρνώ ελαφρά το κεφάλι μου και βλέπω ένα μπάρμπα με ένα mitsubishi νόμιζω...Σηκώνω το χέρι μου αγανακτισμένος και φωνάζω... Κατουράω βρε μαλάκα...πατάει γκαζι και φεύγει.
Άντε να ανοίξουν τα μπουρδελα να μπορούμε να κατουράμε ελεύθερα στη γειτονιά μας τουλάχιστον
Αυτά γλυκά μου παιδάκια