Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
βασικα και εγω ενδιαφερομαι γι αυτη τη ζετα... τι να κανουμε ρε παιδια δεν εχουμε εκατοσταρικα για ξοδεμα...

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
αφου ουτως η αλλως τα περισσοτερα μπαζα ειναι ρε παιδια... τραβεστι ειναι..δεν ειναι trans. μακαρι να ειχαμε ομορφες τρανς οπως στην βραζιλια στην ταιλανδη και στην ιταλια να γουσταραμε πολυ. θα δουλευαμε γι αυτες!!πραγματικα γιατι οι δικιες μας απεχουν τοσα χιλιομετρα ομορφιας απο αυτες τις χωρες? βλεπω ρε παιδια στις τρανς τσοντες που κυκλοφορουν κατι τρανς θεομουνα και τρελαινομαι!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
αφου ουτως η αλλως τα περισσοτερα μπαζα ειναι ρε παιδια... τραβεστι ειναι..δεν ειναι trans. μακαρι να ειχαμε ομορφες τρανς οπως στην βραζιλια στην ταιλανδη και στην ιταλια να γουσταραμε πολυ. θα δουλευαμε γι αυτες!!πραγματικα γιατι οι δικιες μας απεχουν τοσα χιλιομετρα ομορφιας απο αυτες τις χωρες? βλεπω ρε παιδια στις τρανς τσοντες που κυκλοφορουν κατι τρανς θεομουνα και τρελαινομαι!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Φίλε δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν αρνούμαι διάλογο. Το λοιπόν, η Ελλάδα έχει 10 εκατομμύρια πληθυσμό και Βραζιλία 210.147.125. Εάν πήγες και είδες και είδες τη φτώχια εκεί καταλαβαίνεις, ότι το μισό από αυτές που κυκλοφορούν στις τσόντες είναι απλοί πουστάρες, που έβαλαν βυζιά και να περνάνε πλούσια. Δεν κοιτούν αριστερά δεξιά και πολλές φορές στο ραντεβού το καταλαβαίνεις, την διαφορά. Και λογικά, λόγο του πληθυσμού, το ποσοστό είναι 21 φορές μεγαλύτερο από τη Ελλάδα. Έχουμε πολλές που είναι στο Βραζιλιάνικο επίπεδο. Απλά δεν βάζουν όλες αγγελίες, δηλαδή δεν το κάνουν για λεφτά. Και από αυτές, που το κάνουν επαγγελματικά υπάρχουν κομμάτια, που τυφλώνεις από ομορφιά. Μάλιστα, δεν έχουν τις διαστάσεις του πούτσου που έχουν Βραζιλιάνες, αλλά για να κάνεις τέτοια επέμβαση είναι λαχείο. Προσωπικά συνάντησα μία τρανς με πούτσα 28 εκατοστά, φρατζόλα σαλάμι, αλλά τι να το κάνεις εάν δεν σηκώνεται? Ομορφιά της κοπέλας μηδέν, βυζί ανύπαρκτο, συμπεριφορά του πούστη από το slum. Εκτός αυτού, νομίζω, ότι ο καθένας είναι μοναδική προσωπικότητα και του καθενός αρέσει κάτι άλλο.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
She fucker δεν μιλω για το εργαλειο ενταξει δεν εχω τις τρελες απαιτησεις εγω μιλαω για την θυληκοτητα του προσωπου που οι δικιες μας εδω στην θεσσαλονικη εκτως απο την νικολετα που δουλευει στο μπαρ στο ΤS-14 και την amanda που περιποιειται παντα το προσωπο της να δειχνει θυληκο ελαχιστες ειναι οι αλλες που το κανουν.. εχω παει με τραβεστι δεν θα αναφερω ονομα που ουτε καν πιπα δεν του πηρα γιατι ο πουτσος του ηταν μεσα στην τριχα και σιχαθηκα.. δηλαδη ελεος! κανεις αυτη τη δουλεια επενδυσε στην δουλεια σου, βαλε ενα μακρυ βαμμενο νυχι βαλε λιγο αρωμα,πανε σε μια αισθητικο να σου κανει ενα ωραιο μακιγιαζ που να σφυριζει και να δεις μετα δεν θα ψαχνουμε με τις ωρες κανοντας ατελειωτες γυρες να βρουμε να γαμησουμε η να γαμηθουμε..μιλαω παντα για την θεσσαλονικη ετσι να μην παρεξηγηθουμε.. αθηνα ισως ειναι πολυ διαφορετικα. ας κανουν καποια πραγματα βασικα παντως στην θεσσαλονικη γιατι πολυς κοσμος ψαχνει την θυληκοτητα!! φιλακια ...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
She fucker δεν μιλω για το εργαλειο ενταξει δεν εχω τις τρελες απαιτησεις εγω μιλαω για την θυληκοτητα του προσωπου που οι δικιες μας εδω στην θεσσαλονικη εκτως απο την νικολετα που δουλευει στο μπαρ στο ΤS-14 και την amanda που περιποιειται παντα το προσωπο της να δειχνει θυληκο ελαχιστες ειναι οι αλλες που το κανουν.. εχω παει με τραβεστι δεν θα αναφερω ονομα που ουτε καν πιπα δεν του πηρα γιατι ο πουτσος του ηταν μεσα στην τριχα και σιχαθηκα.. δηλαδη ελεος! κανεις αυτη τη δουλεια επενδυσε στην δουλεια σου, βαλε ενα μακρυ βαμμενο νυχι βαλε λιγο αρωμα,πανε σε μια αισθητικο να σου κανει ενα ωραιο μακιγιαζ που να σφυριζει και να δεις μετα δεν θα ψαχνουμε με τις ωρες κανοντας ατελειωτες γυρες να βρουμε να γαμησουμε η να γαμηθουμε..μιλαω παντα για την θεσσαλονικη ετσι να μην παρεξηγηθουμε.. αθηνα ισως ειναι πολυ διαφορετικα. ας κανουν καποια πραγματα βασικα παντως στην θεσσαλονικη γιατι πολυς κοσμος ψαχνει την θυληκοτητα!! φιλακια ...
Ά, μπράβο φίλε, τώρα μιλάς σωστά. Και δίκαια, μάλιστα. Για να φέρουμε τα πράγματα σε σωστή θέση. Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ να κρίνω τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης, λόγο δει ότι, για την ώρα δεν πήγα με καμία. Για τη „νικολετα που δουλευει στο μπαρ στο ΤS-14“ ακούω πρώτη φορά από σένα και για την Αμάντα έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και εμφάνιση και υπηρεσίες. Αντιθέτως μπορώ να κρίνω αρκετές ελληνίδες, οι όποιες πέρασαν από τη Κύπρο στα τελευταία τρία χρόνια και μπορώ να μιλώ και για αλλοδαπές. Στο κάτω της ημέρας έγραψα και αρκετές κριτικές, καλές και κακές. Αλλά δίκαιες. Περιγραφή ότι έγινε, άνευ προσωπικές αισθήσεις, για να μη στρίβω το μάτι του αλλού πρόσωπου. Πρέπει να κρίνει καθένας από την οπτική του.
Τέλος, υπάρχουν και καλά κομμάτια και κακά, υπάρχουν με καλή ή άσχημη συμπεριφορά, απλά τα ποσοστά είναι διαφορετικά.
Συμφωνώ μαζί σου απολύτως, ότι εάν το επίλεξε σαν επάγγελμα, πρέπει να περιποιείται το εαυτό της, διαφορετικά θα χάσει τους πελάτες. Και μάλιστα μπορεί και τους υπόπτους εραστές, σαν μία περίπτωση Λεμεσού, η όποια πλέων έγινε επικίνδυνη. Κατά την γνώμη μου, πρώτα υγεία, και εάν σου προσφέρει όλα χωρίς καπότα, και σου προσφέρει οι ανωμαλίες τύπου χέσημο στο στόμα, παίρνει από περισσότερους ένα μεγάλο Χ.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Εκτός αυτού, και εσύ δεν πας κάθε μέρα στην δουλεία σου κεφάτος, κάποτε πας και με κακή διάθεση, που πρέπει να πας και δεν θέλεις. Το ίδιο είναι με όλους και όλες. Αντίθετος και εσύ σαν πελάτης, μπορείς με τον τρόπο σου να αλλάξεις την διάθεση, εάν κατέχεις από ψυχολογία μπρος το καλό.

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Για τη „νικολετα που δουλευει στο μπαρ στο ΤS-14“ ακούω πρώτη φορά από σένα και για την Αμάντα έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και εμφάνιση και υπηρεσίες.

Για την Νικολετα ακους πρωτη φορα γιατι απο οσο ξερω δεν ειναι του επαγγελματος, ή αν ειναι δεν εχει βαλει ποτε πουθενα αγγελια οποτε πολλοι δεν γνωριζουν. απο ομορφια παντως σκιζει

Αμαντα και εγω διαβαζω καλα λογια, θα τιμησω συντομα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Για την Νικολετα ακους πρωτη φορα γιατι απο οσο ξερω δεν ειναι του επαγγελματος, ή αν ειναι δεν εχει βαλει ποτε πουθενα αγγελια οποτε πολλοι δεν γνωριζουν. απο ομορφια παντως σκιζει

Αμαντα και εγω διαβαζω καλα λογια, θα τιμησω συντομα
Κατά πάσα πιθανότητα δεν άκουσα για τη Νικολέτα, επειδή πέρασα από Θεσσαλονίκη μόνο τρεις φορές και ποτέ δεν ήταν πάνω από δυο ώρες. Κρίμα μου, και το παραδέχομαι και πρέπει να πάω! Έχετε πανέμορφη ιστορική πόλη με πολλά αξιοθέατα (Νινάρα, Λία, Αμάντα και άλλα), για τα όποια έμαθα στα τελευταία τρία χρόνια τα όποια πρόκειται να κάνω επίσκεψη.
Εάν η Αμάντα είναι στο πρόγραμμα σου, θα σε παρακαλέσω, εάν έχεις τη καλοσύνη, να μας γράψεις και καμία φρέσκη κριτική, για να καυλώνουμε και περισσότερα και να πάμε.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
η Νικολετα παιδια δεν ειναι του επαγγελματος ειναι μπαρ γουμαν στο ts14 απλα. Ειναι μια θεα!! την εχω δει απο κοντα, ονειρο ειναι!! ΝΑ! τετοιες τρανς ψαχνουμε να βρουμε τερμα θυληκες!! μπα.. πρεπει να πεταχτουμε καμια ιταλια η ισπανια  μου φαινεται.. και η ιωαννα ειναι θεα! δεν εχω παει αλλα ειναι πολυ καβλωτικη!! ρε παιδια να ρωτησω κατι?? γιατι δεν υπαρχουν στουντιο οπως αυτα που δουλευουν με γυναικες , να υπαρχουν και στουντιο με τρανς?? απαγορευεται?? δεν θα ηταν καλυτερα να εχουμε και το κρεβατι μας και την ανεση μας με 30 ευρω απο το να κανουμε σεξ μεσα στο αυτοκινητο??

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η Νικολετα παιδια δεν ειναι του επαγγελματος ειναι μπαρ γουμαν στο ts14 απλα. Ειναι μια θεα!! την εχω δει απο κοντα, ονειρο ειναι!! ΝΑ! τετοιες τρανς ψαχνουμε να βρουμε τερμα θυληκες!! μπα.. πρεπει να πεταχτουμε καμια ιταλια η ισπανια  μου φαινεται.. και η ιωαννα ειναι θεα! δεν εχω παει αλλα ειναι πολυ καβλωτικη!! ρε παιδια να ρωτησω κατι?? γιατι δεν υπαρχουν στουντιο οπως αυτα που δουλευουν με γυναικες , να υπαρχουν και στουντιο με τρανς?? απαγορευεται?? δεν θα ηταν καλυτερα να εχουμε και το κρεβατι μας και την ανεση μας με 30 ευρω απο το να κανουμε σεξ μεσα στο αυτοκινητο??
Στην αθηνα υπαρχουν στην θεσσαλονικη απλα δεν υπαρχει ζητηση....Αυτο που ζητας ειναι εξιδικευμενο προιον με διαφορετικες υπηρεσιες...Ηθεσσαλονικη ειναι χωριο...Μαλακες υπαρχουν πολλοιμπορει να σε δει καποιος δικος σου που δεν γνωριζει οτι πας μετρανς και να εχεις θεμα...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Στην αθηνα υπαρχουν στην θεσσαλονικη απλα δεν υπαρχει ζητηση....Αυτο που ζητας ειναι εξιδικευμενο προιον με διαφορετικες υπηρεσιες...Ηθεσσαλονικη ειναι χωριο...Μαλακες υπαρχουν πολλοιμπορει να σε δει καποιος δικος σου που δεν γνωριζει οτι πας μετρανς και να εχεις θεμα...
Και να υπήρχε ποιά θα πήγαινε για 15 ευρω;

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
δεν ειναι δικαιολογια αυτη! ο καθενας ειναι υπευθυνος για το τι κανει... αν τοσο πολυ φοβαται μην τον παρει κανενα ματι ας την καλεσει σπιτι του να την χρυσοπληρωσει.. υπαρχουμε ομως και εμεις που ειμαστε απο αλλες πολεις και δεν εχουμε τετοια κολληματα.. για μενα κακως που δεν γινονται τρανς στουντιο.. θα ειχαν πολυ δουλεια! ρε παιδια? με αυτες τις κουβανες εχει παει κανεις?? αξιζουν??

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οταν η καθεμια μπορει να βαλει αγγελια και να βγαλει περισοτερα λεφτα γιατι να μπει στην διαδικασια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom