She fucker δεν μιλω για το εργαλειο ενταξει δεν εχω τις τρελες απαιτησεις εγω μιλαω για την θυληκοτητα του προσωπου που οι δικιες μας εδω στην θεσσαλονικη εκτως απο την νικολετα που δουλευει στο μπαρ στο ΤS-14 και την amanda που περιποιειται παντα το προσωπο της να δειχνει θυληκο ελαχιστες ειναι οι αλλες που το κανουν.. εχω παει με τραβεστι δεν θα αναφερω ονομα που ουτε καν πιπα δεν του πηρα γιατι ο πουτσος του ηταν μεσα στην τριχα και σιχαθηκα.. δηλαδη ελεος! κανεις αυτη τη δουλεια επενδυσε στην δουλεια σου, βαλε ενα μακρυ βαμμενο νυχι βαλε λιγο αρωμα,πανε σε μια αισθητικο να σου κανει ενα ωραιο μακιγιαζ που να σφυριζει και να δεις μετα δεν θα ψαχνουμε με τις ωρες κανοντας ατελειωτες γυρες να βρουμε να γαμησουμε η να γαμηθουμε..μιλαω παντα για την θεσσαλονικη ετσι να μην παρεξηγηθουμε.. αθηνα ισως ειναι πολυ διαφορετικα. ας κανουν καποια πραγματα βασικα παντως στην θεσσαλονικη γιατι πολυς κοσμος ψαχνει την θυληκοτητα!! φιλακια ...
Ά, μπράβο φίλε, τώρα μιλάς σωστά. Και δίκαια, μάλιστα. Για να φέρουμε τα πράγματα σε σωστή θέση. Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ να κρίνω τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης, λόγο δει ότι, για την ώρα δεν πήγα με καμία. Για τη „νικολετα που δουλευει στο μπαρ στο ΤS-14“ ακούω πρώτη φορά από σένα και για την Αμάντα έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και εμφάνιση και υπηρεσίες. Αντιθέτως μπορώ να κρίνω αρκετές ελληνίδες, οι όποιες πέρασαν από τη Κύπρο στα τελευταία τρία χρόνια και μπορώ να μιλώ και για αλλοδαπές. Στο κάτω της ημέρας έγραψα και αρκετές κριτικές, καλές και κακές. Αλλά δίκαιες. Περιγραφή ότι έγινε, άνευ προσωπικές αισθήσεις, για να μη στρίβω το μάτι του αλλού πρόσωπου. Πρέπει να κρίνει καθένας από την οπτική του.
Τέλος, υπάρχουν και καλά κομμάτια και κακά, υπάρχουν με καλή ή άσχημη συμπεριφορά, απλά τα ποσοστά είναι διαφορετικά.
Συμφωνώ μαζί σου απολύτως, ότι εάν το επίλεξε σαν επάγγελμα, πρέπει να περιποιείται το εαυτό της, διαφορετικά θα χάσει τους πελάτες. Και μάλιστα μπορεί και τους υπόπτους εραστές, σαν μία περίπτωση Λεμεσού, η όποια πλέων έγινε επικίνδυνη. Κατά την γνώμη μου, πρώτα υγεία, και εάν σου προσφέρει όλα χωρίς καπότα, και σου προσφέρει οι ανωμαλίες τύπου χέσημο στο στόμα, παίρνει από περισσότερους ένα μεγάλο Χ.