Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

11Panos9

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καλες ενεργιτικες στην θεσσαλονικη ποιες εινε ;

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
ΝΙΝΑ..δεχεσαι να θυσιαστεις για το φιλο?

:kneel: :kneel:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ελα δωσε αναφορα !!! και ασε τα δερμάτινα !!
Επειδη γνωριζομαστε καταλαβαινω οτι κανεις χαβαλε αλλα δυστηχως μερικοι δεν θα το καταλαβουν.
Οποιος μπει στο προφιλ μου εχω γραψει μια κριτικη.Ο ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Εκει περιγραφω  προσωπα και πραματα....
Με εσενα να δουμε πως θα κανονισουμε κανα τριο... :coolcondom: :coolcondom:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
Επειδη γνωριζομαστε καταλαβαινω οτι κανεις χαβαλε αλλα δυστηχως μερικοι δεν θα το καταλαβουν.
Οποιος μπει στο προφιλ μου εχω γραψει μια κριτικη.Ο ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Εκει περιγραφω  προσωπα και πραματα....
εννοείτε πως κανω πλακα !! 

τριο ! ενδιαφέρον ! μάζεψε οσες ψωλες θέλεις και ελα δεις πως ξεσκίζομαι ! !!!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Οποιος μπει στο προφιλ μου εχω γραψει μια κριτικη.Ο ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Εκει περιγραφω  προσωπα και πραματα....

Πωω φίλε εισαι πολυ τυχερός. Το θυμαμαι πως το διαφήμιζαν κάποτε και μου έμεινε απωθημένο. Εχω παει με Αννυ και ηταν και γαμω τις εμπειρίες. είχα ρωτήσει και για Ιωάννα, αλλά  η δεύτερη της παρέας είχε φύγει Βόλο. Αντε να δούμε αν θα ξαναγίνει αυτο το ντουετάκι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πωω φίλε εισαι πολυ τυχερός. Το θυμαμαι πως το διαφήμιζαν κάποτε και μου έμεινε απωθημένο. Εχω παει με Αννυ και ηταν και γαμω τις εμπειρίες. είχα ρωτήσει και για Ιωάννα, αλλά  η δεύτερη της παρέας είχε φύγει Βόλο. Αντε να δούμε αν θα ξαναγίνει αυτο το ντουετάκι.
Tο συγκεκριμενο ντουετο λιγο δυσκολα να ξαναβρεθει..αλλα ποτε μην λες ποτε :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

vasiliasalexpoli

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερες παιδια πριν απο αρκετο καιρο ειχ παρει σπιτη μου ενα τραβελακι Νανσυ οχι την γνωστη την ψηλη αυτη που ειχα παρει ειχε καταγωγη απο κομοτηνη και δουλευε κομμωτρια στην καλαμαρια μπορει κανεις να βοηθησει αν την ξερει μηπως εχει κανα τηλεφωνο της η κανα fb???

11Panos9

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
θελω απλα να μαθω ποιες εινε καλες στο ενεργιτικο για πρωταριδες οσες φωρες ρωτισα δεν πηρα απαντιση

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom