You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Νωρις για καφε στον φακιρη και μπαινουμε στο μπου και βλεπουμε αυτο το ποσταρισμα.Ο φακιρης συφιλιαστηκε...οποτε ανελαβα εγω να απαντησω.νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?
.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ
Νινα Φιονα Ρια Αννυ Ιωαννα ...Εξαιρετικες σε αυτο που κανουν Παμε αναλυτικα.
Νινα πανεμορφη κουκλαρα αλλα στο κρεβαττι προτιμα τους αρσενικους...Οποτε η νινα αποριπτεται.
Φιονα καλη και στους 2 ρολους αλλα δεν ειναι πιτσιρικα.Επισης αν διαβαζεις το συγκεκριμενο νημα εχουν γραφτει πραγματα που εγω δεν θελω να παρω θεση.
Ρια αποκλειστικα παθητικη θελει βαρβατα αρσενικα στο κρεβατι οποτε αποριπτεται.
Η Αννυ πανεμορφη....εχει γραφτει κριτικη για αυτην οπου ηταν ενεργητικη.Εγω τηνεχω παρει παθητικη περναω πολυ καλα οταν βρισκομαι μαζι της.
Ιωαννα πολυ καλη στο ενεργητικο-αυταρχικο..Εξαιρετικης ομορφιας.
Υ.Γ.Μερικοι εδω μεσα δεν ξερω πως σκεφτεστε και πως λειτουργειτε.Το να μπαινετε και να ζητατε να κανω συγκριση 5 τρανς μεταξυ τους και να ζητατε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ να τοποθετουμαι για καθε μια ...μηπως τον φερνεται τον αλλο σε δυσκολη θεση;;;ΠΕΛΑΤΗΣ ειμαι και εγω που απλα εχω δωσει χιλιαδες ευρω τα τελευται 22 χρονια για να αποκτησω εμπειρια.
Ειναι η τελευταια φορα που απαντω δημοσια σε αυτου του ειδους τα ποσταρισματα.
Οποιος θελει να μαθει υπαρχει και το προσωπικο μηνυμα που εκει απανταω σε ολους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ευχαριστω
KingGogeta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2014
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Και βασικα μεητ ποιος ο λογος να απαντας? Μονος σου ειπες πςσ ξοδεψες αρκετα λεφτα για τις εμπειριες σου...Οποιος θελει να μαθει ας δοκιμασει πρωτο χερι. Χαλανε και την πιατσα τετοιες ερωτησεις.Νωρις για καφε στον φακιρη και μπαινουμε στο μπου και βλεπουμε αυτο το ποσταρισμα.Ο φακιρης συφιλιαστηκε...οποτε ανελαβα εγω να απαντησω.
Νινα πανεμορφη κουκλαρα αλλα στο κρεβαττι προτιμα τους αρσενικους...Οποτε η νινα αποριπτεται.
Φιονα καλη και στους 2 ρολους αλλα δεν ειναι πιτσιρικα.Επισης αν διαβαζεις το συγκεκριμενο νημα εχουν γραφτει πραγματα που εγω δεν θελω να παρω θεση.
Η Αννυ πανεμορφη....εχει γραφτει κριτικη για αυτην οπου ηταν ενεργητικη.Εγω τηνεχω παρει παθητικη περναω πολυ καλα οταν βρισκομαι μαζι της.
Υ.Γ.Μερικοι εδω μεσα δεν ξερω πως σκεφτεστε και πως λειτουργειτε.Το να μπαινετε και να ζητατε να κανω συγκριση 5 τρανς μεταξυ τους και να ζητατε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ να τοποθετουμαι για καθε μια ...μηπως τον φερνεται τον αλλο σε δυσκολη θεση;;;ΠΕΛΑΤΗΣ ειμαι και εγω που απλα εχω δωσει χιλιαδες ευρω τα τελευται 22 χρονια για να αποκτησω εμπειρια.
Οποιος θελει να μαθει υπαρχει και το προσωπικο μηνυμα που εκει απανταω σε ολους.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Σκοπος του σαιτ ειναι να ψυχαγωγει και να ενημερωνει.Εγω σχεδον ποτε δεν εχω αρνηθει να βοηθαω τους νεους στο αθλημα.Αλλα και οι νεοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κανουν προσεχτικες ερωτησεις χωρις να φερνουν τον αλλο σε δυσκολη θεση.Και βασικα μεητ ποιος ο λογος να απαντας? Μονος σου ειπες πςσ ξοδεψες αρκετα λεφτα για τις εμπειριες σου...Οποιος θελει να μαθει ας δοκιμασει πρωτο χερι. Χαλανε και την πιατσα τετοιες ερωτησεις.
chris_strike
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εχει καποιος να μου προτεινει καποια καλη τρανς??ερχομαι την αλλη εβδομαδα..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
τ καλητερα μωρά είναι θες και Αθήνα δεν έχει μείνει τίποτα για μας τ αδεσποταΝωρις για καφε στον φακιρη και μπαινουμε στο μπου και βλεπουμε αυτο το ποσταρισμα.Ο φακιρης συφιλιαστηκε...οποτε ανελαβα εγω να απαντησω.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Ποια εχει το μεγαλυτερο εργαλειο στην θεσσαλονικη?
εδώ να σε δω travestolagnos !!! χαχα χαχα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το να μην πηγαινω εγω με τρανς ώστε να μπορω να τις δοκιμασω και να ξερω από πρωτο χερι δεν σου περνα από το μυαλο?Και βασικα μεητ ποιος ο λογος να απαντας? Μονος σου ειπες πςσ ξοδεψες αρκετα λεφτα για τις εμπειριες σου...Οποιος θελει να μαθει ας δοκιμασει πρωτο χερι. Χαλανε και την πιατσα τετοιες ερωτησεις.
επισης δεν καταλαβαίνω όταν ζηταω μια συγκριση γιατι χαλαω την πιατσα? το ότι τους εφερα σε δυσκολη θεση γιατι οι εν λογω τρανς μπορει να γνωριζουν τα παιδια με τα ψευδωνυμα οντως δεν μου περασε από το μυαλο είναι φαουλ, οποτε ναι καλο θα ηταν να μου απαντησουν με πμ.
παντως και εγω που εχω ανεβασει πανω από 50 κριτικες κυριως με τα παλια ψευδωνυμα και εχω δωσει αναφορες για τσαρκες εχω απαντησει σε παρομοιες ερωτήσεις. ρωτάει πχ παιδι από επαρχια που θα ερθει θεσσαλονικη ποια θεωρείται πιο εμφανισιμη τρανς στην θεσσαλονικη και του ειχα απαντησει τοτε ως μπουρδελιωτης, αν ρωτουσε πχ για βυζαρου καποιος από μακρια δεν θα του ελεγα ελα θεσσαλονικη να τις δεις και να τις δοκιμασεις, θα του ελεγα πχ για κατω των 30 είναι η γαληνη η βουλγαρα και η ελληνιδα στην μινωταυρου (ειρηνη αν δεν κανω λαθος δεν τα παω καλα με ονόματα), επισης η τανια αλλα πολύ γρια, οποτε αυτος αν ηθελε πχ βυζαρου 30-50 χρονων δεν θα εκανε τον κοπο να κατεβει. ενημερωση είναι και για αυτό γραφουμε κυριως εδώ.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Γλυκο μου μωρακι τα πραγματα ειναι απλα.Εφοσον οταν παω με τρανς ειμαι ενεργητικος δεν παιρνω μαζι μου μεζουρα η κωλοβυθομετρο για να γνωριζω και να κανω συγκρισεις.Οποτε η απαντηση στην συγκεκριμενη ερωτηση ειναι δεν γνωριζω...εδώ να σε δω travestolagnos !!! χαχα χαχα
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Ποια εχει το μεγαλυτερο εργαλειο στην θεσσαλονικη?
Η Αζαζελ που είναι υδραυλικός και έχει ένα σωληνοκαβουρα 3 ιντσών
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Συναντηση μεγατονων χθες βραδυ.Καιρο ειχαμε να βρεθουμε και να τα πουμε.Σε πολυ γνωστο μαγαζι της θεσσαλονικης.
Η συνθεση της ομαδας ειχε ως εξης φακιρης-alladalla -αλεφαντος-black adder-travestolagnos.O φακιρης εκανε ζων πρες στον αλεφαντο...τι συζητουσαν μεταξυ τους κανεις δεν ξερει. :coolcondom: :coolcondom:ο μπλακ να πουλα τρελλα εγω να κοταζω δεξια αριστερα και ο αλανταλλα να μας παρατηρει.Πολυ κεφι χωρος και ο κοσμος ενταξει.Την μεγαλη διαφορα την εκανε η anny gold οταν εμφανιστηκε ντυμενη στα μαυρα και μας πεσανε τα σαγονια.
Το διαλυσαμε γυρω στις 3 και μετα ειχε βολτες στην πιατσα.Ολος ο καλος ο κοσμος με πρωτη και καλυτερη ασφαλως και χωρις εξηγησεις ...η μια και μοναδικη ΝΙΝΑ.
Νινα απλα εισαι θεα...ΤΕΛΟΣ.
Το ολο σκηνικο τελειωσε γυρω στις 6 το πρωι και εγω ακομα ειμαι αυπνος..
Τα λεμε....
Η συνθεση της ομαδας ειχε ως εξης φακιρης-alladalla -αλεφαντος-black adder-travestolagnos.O φακιρης εκανε ζων πρες στον αλεφαντο...τι συζητουσαν μεταξυ τους κανεις δεν ξερει. :coolcondom: :coolcondom:ο μπλακ να πουλα τρελλα εγω να κοταζω δεξια αριστερα και ο αλανταλλα να μας παρατηρει.Πολυ κεφι χωρος και ο κοσμος ενταξει.Την μεγαλη διαφορα την εκανε η anny gold οταν εμφανιστηκε ντυμενη στα μαυρα και μας πεσανε τα σαγονια.
Το διαλυσαμε γυρω στις 3 και μετα ειχε βολτες στην πιατσα.Ολος ο καλος ο κοσμος με πρωτη και καλυτερη ασφαλως και χωρις εξηγησεις ...η μια και μοναδικη ΝΙΝΑ.
Νινα απλα εισαι θεα...ΤΕΛΟΣ.
Το ολο σκηνικο τελειωσε γυρω στις 6 το πρωι και εγω ακομα ειμαι αυπνος..
Τα λεμε....
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Γλυκο μου μωρακι τα πραγματα ειναι απλα.Εφοσον οταν παω με τρανς ειμαι ενεργητικος δεν παιρνω μαζι μου μεζουρα η κωλοβυθομετρο για να γνωριζω και να κανω συγκρισεις.Οποτε η απαντηση στην συγκεκριμενη ερωτηση ειναι δεν γνωριζω...
DrVasco76
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους γραφω εντυπωσεις μετα απο την τριτη επισκεψη στην AMADA μικρη τραβεστι επειδη εχουν ρωτησει
κατα καιρους γι αυτην καποιοι........ εντυπωσιακη και πιο ωραια απο κοντα ειναι ακριβως οτι βλεπουμε στις φωτο της αγγελιας ευχαριστη επικοινωνιακη και πολυ καβλιαρα για τα δικα μου δεδομενα παντα..... στην ουσια του πραγματος ηταν σαν να ημουν με την γκομενα μου καναμε οτι γουσταρα και το εκανε με ευχαριστηση με αυτην παντα στον παθητικο ρολο... το εχει και θα την ξαναεπισκεφτω σιγουρα.....ιδια συμπεριφορα και τις τρεις φορες....
Φαίνεται κουκλίτσα στις φώτο. Τα υδραυλικά της λειτουργούν κι αν ναι τι βεληνεκούς είναι;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Η Αννυ ειναι καλη και στους 2 ρολους.Εχει γραφτει κριτικη για αυτην οταν ηταν κυπρο και την κριτικη την γραφει καποιος ο οποιος ηταν παθητικος.Στην μαυρη γραμμη επανω πατας τρανσεξουαλ και στην πρωτη σελιδα διαβαζεις κριτικη.
Η Άννυ Γκολντ δεν είναι Λάρισα; και μια και την αναφέραμε...είναι ενεργητική ή κουκλίτσα Άννυ;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Με την αμαντα βρεθηκαμε πριν εναμιση μηνα.Στις φωτο ειναι οπως στην πραγματικοτητα.Χαμογελο και τρομερη διαθεση για να σε ικανοποιησει.Σε οσους αρεσουν κρος την προτεινω ανεπιφυλακτα.Φαίνεται κουκλίτσα στις φώτο. Τα υδραυλικά της λειτουργούν κι αν ναι τι βεληνεκούς είναι;
Εχει λειτουργικοτατο εργαλειο και οτα χυνει.....ΧΥΝΕΙ.....
Αν αποφασισει να βαλει στηθος θα γινει μεγαλο πουλεν......
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Ευχαριστώ τραβεστολάγνε.
Παρόμοια θέματα