Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Ετοιμάζομαι για Vivi σήμερα ή αύριο. Για Mileny που έρχεται αύριο δεν έχω βρει κριτικές. Ίσως τιμήσω και τη γλυκιά Αμάντα. Θα αναφέρω σχετικά.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ειναι καλο να γραφουν οι συναγωνιστες τις εμπειριες τους και να ενημερωνεται ο κοσμος....

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
:tired: Αν βγείς τσάρκα και δεις την ΝΙΝΑ εκεί σταματά και τελειώνει κάθε συζήτηση για (παθητική) τρανς στην πόλη..:takethis:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.488
Πόντοι
34.538

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Ρεπορτάζ από vivi23cm:

Ψηλή. Όχι σουπερ φρεσκοξυρισμένο το κορμί αλλά αποδεκτό. Κωλάρα σιλικονάτη. Δέχεται κωλομπατσίδια και ρίχνει άφθονα. Αδυσώπητα φιλία με γλώσσα. Πούτσα θα έλεγα 17-18 εκατοστά με κλίση προς τα αριστερά, μικρό πουτσοκέφαλο, πλήρης και διαρκής στύση. Γεύση ουδέτερη. Στήθος 2άρι, οι ουλές εμφανείς από κάτω. Χώρος καθαρός, δροσερός. Προσεφέρθη ντους και ποτό. Αγγλικά αρκετά για καλή συνεννόηση, εκατό έουρος για τριάκοντα λεπτά 150€ για ώρα. Στα του αγώνα...είναι ενεργητική, σφυροκοπάει αλύπητα και με διάρκεια. Στον παθητικό της ρόλο απέδωσε τα αναμενόμενα, την έχω και μεγάλη, άργησα να μπω αλλά μ'άρεσε. Δεν κοίταξε το ρολόι, δεν απάντησε στο κινητό. Πίπωσε και πιπώθηκε χωρίς, Όλα τ'άλλα καθώς αρμόζει με προφυλακτικό. Έμεινα ικανοποιημένος, κάναμε ένα ενεργοπαθητικό ντουέτο όπου η ίδια είχε τον κυρίως ενεργητικό ρόλο και χύσαμε μεγάλες ποσότητες σπέρματος. Για παθητικούς...θα σας ξεπατώσει. Για ενεργητικούς...πιστεύω ότι έχει και πιο θηλυκές τρανς. Αν ξέχασα κάτι...απλώς ρωτήστε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρεπορτάζ από vivi23cm:

Ψηλή. Όχι σουπερ φρεσκοξυρισμένο το κορμί αλλά αποδεκτό. Κωλάρα σιλικονάτη. Δέχεται κωλομπατσίδια και ρίχνει άφθονα. Αδυσώπητα φιλία με γλώσσα. Πούτσα θα έλεγα 17-18 εκατοστά με κλίση προς τα αριστερά, μικρό πουτσοκέφαλο, πλήρης και διαρκής στύση. Γεύση ουδέτερη. Στήθος 2άρι, οι ουλές εμφανείς από κάτω. Χώρος καθαρός, δροσερός. Προσεφέρθη ντους και ποτό. Αγγλικά αρκετά για καλή συνεννόηση, εκατό έουρος για τριάκοντα λεπτά 150€ για ώρα. Στα του αγώνα...είναι ενεργητική, σφυροκοπάει αλύπητα και με διάρκεια. Στον παθητικό της ρόλο απέδωσε τα αναμενόμενα, την έχω και μεγάλη, άργησα να μπω αλλά μ'άρεσε. Δεν κοίταξε το ρολόι, δεν απάντησε στο κινητό. Πίπωσε και πιπώθηκε χωρίς, Όλα τ'άλλα καθώς αρμόζει με προφυλακτικό. Έμεινα ικανοποιημένος, κάναμε ένα ενεργοπαθητικό ντουέτο όπου η ίδια είχε τον κυρίως ενεργητικό ρόλο και χύσαμε μεγάλες ποσότητες σπέρματος. Για παθητικούς...θα σας ξεπατώσει. Για ενεργητικούς...πιστεύω ότι έχει και πιο θηλυκές τρανς. Αν ξέχασα κάτι...απλώς ρωτήστε.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

gynemimetoafto

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Ρεπορτάζ από vivi23cm:

Το κρατάω κι αυτό γιατί είναι σημαντικό και ξέχασα να το αναφέρω στην κριτική μου.  :thumbsup: :thumbsup:

Nodas Thess

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Ρεπορτάζ από vivi23cm:

Θα συμφωνήσω σε όλα. Τουλάχιστον με την κοπέλα μπορείς να μιλήσεις, όχι σαν τις περισσότερες βραζιλιάνες, σου πετάει και κάνα ελληνικό στην ώρα του αγώνα. Συστήνεται. Και φαίνεται και για καλό κορίτσι.

Μπαίνει στο μπου και της έκανε εντύπωση πως ορισμένες κοπέλες μπορεί να έχουν πολύ καλές κριτικές (καταλαβαίνει μόνο τις βαθμολογίες), αλλά μόνο μία ή δύο. Της εξήγησα πως δουλεύει το μπου και όταν έφτασα στο πως δουλεύουν οι προμότορες και οι αγαπητικοί με κοίταξε με έκπληξη. Είπε πως δεν το κάνει, "αφού έρχονται συνεχώς..." είπε μόνο.... (Γιατί άραγε κοπελάρα μου;; )

Την διαβεβαίωσα πως γνωρίζουμε την αξία της και μιλάμε με καλά λόγια και πως έχει την υποστήριξη βετεράνων(όπως ο Φακίρης παραπάνω)που είναι το πιο σημαντικό.

Καλά βόλια με την κοπέλα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Επειδη πατησα λαικ στην κριτικη του συναγωνιστη για την vivi παρατηρησα πως ο φακι ειχε ανεβασει κριτικη για την συγκεκριμενη στις 24-2 -2017.Σχεδον μετα απο 7 μηνες ηρθε ξανα θεσσαλονικη.Προφανως ο φακι περασε καλα αλλα εχουν περασει 7 μηνες.Το αν κατοιδιαν λεει σε ατομα που γνωριζει πατε θα περασετε καλα εχει διαφορα απο το να βγαινει δημοσια και να το λεει...και κατα επεκταση να προμοταρει :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Nodas Thess

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοώ πως ο Φακίρης είναι προμότορας. Το κορίτσι, όσοι πήγαμε, περάσαμε καλά. Το γεγονός πως ένας βετεράνος (6500+ ποσταρίσματα, 87 κριτικές) που φημίζεται για την ακεραιότητά του γράφει καλά λόγια μετράει πολύ περισσότερο από μια δικιά μου κριτική. Θα τον εμπιστευτώ πολύ περισσότερο από κάποιον σαν κι εμένα, με 17 ποστ και 1,5 κριτική.

Δεν γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ εδώ και χρόνια το φόρουμ και υπάρχουν πολλοί που θα σεβαστώ και θα εμπιστευτώ όταν διαβάσω μια κριτική τους και ο Φακίρης είναι ένας από αυτούς.

Ούτως ή άλλως το κορίτσι δεν χρειάζεται προμοτάρισμα.

Καλά βόλια.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.488
Πόντοι
34.538
Η κοπελα δεν χρειαζεται..σπρωξιμο..
Το αξιζει με την αποδοση της,οπως συμφωνουμαι ολοι..

Την ειδα και γω χθες βραδυ....ΠΑΛΙ..

Και ηταν  αψογη...

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Χαιρετω τον κοσμο στο συγκεκριμένο θρεντ.Θέλω να δοκιμασω για πρωτη φορα στη ζωη μου εμπειρια με τρανς.Το χω απωθημένο κι έχω γκαβλα να το κανω.Οχι να βγω πιατσα αλα σε δικο της χωρο.Εχετε καποια συμβουλη;Μια με αληθινες φωτο και υπομονη;Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να βοηθησει.

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Ευχαριστώ το φίλο για την πρόταση του.Μου πρότεινε Ρία.Θα το ψάξω και φυσικα θα ενημερώσω.

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom