Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερες παιδια πριν απο αρκετο καιρο ειχ παρει σπιτη μου ενα τραβελακι Νανσυ οχι την γνωστη την ψηλη αυτη που ειχα παρει ειχε καταγωγη απο κομοτηνη και δουλευε κομμωτρια στην καλαμαρια μπορει κανεις να βοηθησει αν την ξερει μηπως εχει κανα τηλεφωνο της η κανα fb???
Eκτος την πολυ γνωστη νανσυ....υπαρχει και μια αλλη νανσυ...ψηλη ξανθια και αρκετα ευσωμη.Δεν ξερω αν μιλαμε για την ιδια.ΑΝ μιλαμε για την ιδια αν βρισκεται θεσσαλονικη η θα την βρεις το βραδυ στην οδο γιανιτσων και αν πηγαινεις σε μαγαζια τυπου τς14 η ενολα εκει μπορει να την βρεις.

vasiliasalexpoli

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
2
Πόντοι
0
θελω απλα να μαθω ποιες εινε καλες στο ενεργιτικο για πρωταριδες οσες φωρες ρωτισα δεν πηρα απαντιση
Eκτος την πολυ γνωστη νανσυ....υπαρχει και μια αλλη νανσυ...ψηλη ξανθια και αρκετα ευσωμη.Δεν ξερω αν μιλαμε για την ιδια.ΑΝ μιλαμε για την ιδια αν βρισκεται θεσσαλονικη η θα την βρεις το βραδυ στην οδο γιανιτσων και αν πηγαινεις σε μαγαζια τυπου τς14 η ενολα εκει μπορει να την βρεις.
οχι δεν ειναι η ιδια μαλιστα για να διευκολυνω οσο μπορω τοτε ηταν αγορι απλα εμαθα οτι εχει γινει κοριτσι τωρα ..και δεν ηταν επαγγελματιας ..σε κομμωτηριο δουλευε

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
οχι δεν ειναι η ιδια μαλιστα για να διευκολυνω οσο μπορω τοτε ηταν αγορι απλα εμαθα οτι εχει γινει κοριτσι τωρα ..και δεν ηταν επαγγελματιας ..σε κομμωτηριο δουλευε
αθηνα εφυγε τυπε...εβαλε βυζαρες και πλεον κανει βιζιτες αθηνα
πολυ καλη κομμώτρια!!!!!

• Like

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
καλημερα απο 9 οκτωμβριου θεσσ για λιγεσ μερες μονο.....

Συνημμένα

• me.jpg
    me.jpg
    227,3 KB · Εμφανίσεις: 26

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
ξερουμε μεχρι ποτε θα ειναι η vivi θεσσαλονικη?

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
το χασαμε το κορμι... καμια που να εχει παρομοιες κριτικες και να ειναι τοσο θετικη στις υπηρεσιες υπαρχει αυτο το καιρο θεσσαλονικη?ειμαι καινουριος στο αθλημα. καποια που να μπορει να λειτουργησει σε παθητικο ρολο κυριως και να μην εχει τον τουπε και να σε κανει να θελεις να φυγεις στο 15λεπτο. να τιμαει δηλαδη το μεροκαματο της.

• Like

Paokara24

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα !Αν και παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ αποφασισα να κανω προφιλ και να αρχισω και εγω να γραφω τις δικες μου κριτικες..αγου βεβαια πηρα το θαρρος και ειχα την 1η μου συναντηση μετα απο πολυ σκεψη!

• Like

Paokara24

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Αποφασισα να επισκεφτω την Αμαντα!διοτι με κερδισε το καταπληκτικο της προσωπακι και η βραζιλιανικη κωλαρα της!Ημουν αρκετα αγχωμενος λογω της 1ης μου φορας αλλα η Αμαντα ηταν υπομονετικη και επειδη μαλιστα τελειωσα γρηγορα την 1η φορα ακολουθησε και 2η!Τα λογια ειναι περιττα !ηταν καταπληκτικη την συστηνω ανεπιφυλακτα!

• Like

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αποφασισα να επισκεφτω την Αμαντα!διοτι με κερδισε το καταπληκτικο της προσωπακι και η βραζιλιανικη κωλαρα της!Ημουν αρκετα αγχωμενος λογω της 1ης μου φορας αλλα η Αμαντα ηταν υπομονετικη και επειδη μαλιστα τελειωσα γρηγορα την 1η φορα ακολουθησε και 2η!Τα λογια ειναι περιττα !ηταν καταπληκτικη την συστηνω ανεπιφυλακτα!
Για την αμαντα εχω μιλησει αρκετες φορες...απο τις καλυτερες κρος που κυκλοφορουν απο θεμα εμφανισης υπηρεσιων...

Paokara24

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Το ξερω φιλε και επειδη σας παρακολουθω πολυ καιρο εμπιστευομαι την γνωμη των παλιω εδω μεσα!
Εσυ προσωπικα για trans τι προτεινεις?Για κρος πλεον ειμαι πιστος πελατης :P

• Like

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056

Καλησπέρα παιδιά μια Elsa_Aggelof στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την ξέρετε;
Ευχαριστώ

• Like

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αυτό που κάνει τουρ σε διαφορά σημεία στην Ελλάδα και εξωτερικό και δεν έρχεται Θεσσαλονίκη ενώ είναι από εδώ απλά με ξεπερνά!  :huh:
Κανεις ενα λαθακι φιλε....οταν ειναι θεσσαλονικη απλα δεν βαζει αγγελια... :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1
την εχει παρει κανεις την βαλεριανα?την πηρα τηλ να κανονισω ραντεβου στη λαρισα και δεν συννενοηθηκα....ειναι λιγο πειραγμενη η μου φαινεται?

stallion88

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
καλημέρα συναγωνιστές, είμαι νέος στο σπορ και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τη Lisa Boom, αξίζει την επίσκεψη ή είναι φόλα ? Εμφανισιακά τη βλέπω τούμπανο αλλά από υπηρεσίες τι λέει?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

stallion88

Μέλος