Καλό ή κακό αυτό;;;
Η απαντηση ειναι δεν γνωριζω... :S :S :S
Η απαντηση ειναι δεν γνωριζω... :S :S :S
Αγαπητε εφοσον δεν εχω παει με το συγκεκριμενο ατομο δεν εχω αποψη.Δεν μπορω να τα γνωριζω και ολα... :S :S :S :S :S :S
Καλημερα.... για να ειμαι απολυτα ειλικρινεις οι κρος δεν ειναι το δυνατο μου σημειο...πολυ σπανια θα παω και υπο πολλες προυποθεσεις..η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μαλλον καινουρια στο κουρμπετι.Αςερθει θεσσαλονικη πρωτα με το καλο και εξεταζουμε διεξοδικοτερα την περιπτωση τηςΠαρεξήγησες φίλε μου, δεν το εννοούσα έτσι. Με το καλό ή κακό ήθελα να πω αν και μόνο αν, λόγω των φωτο της "κορασίδος "και είναι καλό που δεν γνωριζεις (Δεν μ'άρεσε οπτικά) ή απ την άλλη κακό που δεν γνωρίζω ακόμα επειδή δεν πρόλαβα να πάω μιας και μ'άρεσε λόγω φωτο...
Την καλημέρα μου
Και μια και πιάσαμε ψιλή πρωινή, τι θα πρότεινες σε έναν πρωτάρη που είναι μόνο ενεργητικός; ανυ-ρια-φιονα...νομιζω αυτες ειναι πολυ καλες περιπτωσεις...
Και μια και πιάσαμε ψιλή πρωινή, τι θα πρότεινες σε έναν πρωτάρη που είναι μόνο ενεργητικός; ανυ-ρια-φιονα...νομιζω αυτες ειναι πολυ καλες περιπτωσεις...
αυτη η Ανυ ποια ειναι ρε μουτρο θυμισε μου???
χθες βατραχε σε ποιο θεμα εγραφες και γκρινιαζες γιατι η αννυ θα αργησει να ερθει αθηνα;;anny gold
Thanx
εμενα μου βγαζει πατρα,,..τελος παντων...εχει νουμερο στην αγγελια παρε και ρωτα....οσο για το αλλο που ρωτας τωρα τελευταια εβαλε αγγελλια.
πολυ ωραια...θες μ βγαζει κ μενα απο τις 5 τ μηνα
γνωρίζουμε τίποτα για αυτήν εδώ??
ενεργητικά παθητικά όλα..
Souper οι φωτο σου...πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου;;;Ελπιζω να τα καταφερω ;)
Μα πότε άλλαξε αυτό; Πέρσυ και δεν είναι μακρυά το πέρσυ, έστελνα μια χαρά...