Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αγαπητε εφοσον δεν εχω παει με το συγκεκριμενο ατομο δεν εχω αποψη.Δεν μπορω να τα γνωριζω και ολα... :S :S :S :S :S :S

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε εφοσον δεν εχω παει με το συγκεκριμενο ατομο δεν εχω αποψη.Δεν μπορω να τα γνωριζω και ολα... :S :S :S :S :S :S

Παρεξήγησες φίλε μου, δεν το εννοούσα έτσι. Με το καλό ή κακό ήθελα να πω αν και μόνο αν, λόγω των φωτο της "κορασίδος "και  είναι καλό που δεν γνωριζεις (Δεν μ'άρεσε οπτικά) ή απ την άλλη κακό που δεν γνωρίζω ακόμα επειδή δεν πρόλαβα να πάω μιας και μ'άρεσε λόγω φωτο...

Την καλημέρα μου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Παρεξήγησες φίλε μου, δεν το εννοούσα έτσι. Με το καλό ή κακό ήθελα να πω αν και μόνο αν, λόγω των φωτο της "κορασίδος "και  είναι καλό που δεν γνωριζεις (Δεν μ'άρεσε οπτικά) ή απ την άλλη κακό που δεν γνωρίζω ακόμα επειδή δεν πρόλαβα να πάω μιας και μ'άρεσε λόγω φωτο...

Την καλημέρα μου
Καλημερα.... :hi:για να ειμαι απολυτα ειλικρινεις οι κρος δεν ειναι το δυνατο μου σημειο...πολυ σπανια θα παω και υπο πολλες προυποθεσεις..η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μαλλον καινουρια στο κουρμπετι.Αςερθει θεσσαλονικη πρωτα με το καλο και εξεταζουμε διεξοδικοτερα την περιπτωση της :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μια και πιάσαμε ψιλή πρωινή, τι θα πρότεινες σε έναν πρωτάρη που είναι μόνο ενεργητικός;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Και μια και πιάσαμε ψιλή πρωινή, τι θα πρότεινες σε έναν πρωτάρη που είναι μόνο ενεργητικός; ανυ-ρια-φιονα...νομιζω αυτες ειναι πολυ καλες περιπτωσεις... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

αυτη η Ανυ ποια ειναι ρε μουτρο θυμισε μου???

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
χθες βατραχε σε ποιο θεμα εγραφες και γκρινιαζες γιατι η αννυ θα αργησει να ερθει αθηνα;;anny gold :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν κάνει λάθος η αναζήτηση η Φιόνα είναι Αθήνα, ή κάνω λάθος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εμενα μου βγαζει πατρα,,..τελος παντων...εχει νουμερο στην αγγελια παρε και ρωτα....οσο για το αλλο που ρωτας τωρα τελευταια εβαλε αγγελλια.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
εμενα μου βγαζει πατρα,,..τελος παντων...εχει νουμερο στην αγγελια παρε και ρωτα....οσο για το αλλο που ρωτας τωρα τελευταια εβαλε αγγελλια.

θες μ βγαζει κ μενα απο τις 5 τ μηνα

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μα πότε άλλαξε αυτό; :think: :think: :think: Πέρσυ και δεν είναι μακρυά το πέρσυ, έστελνα μια χαρά... :headbang: :headbang: :headbang:

Φίλε μου είσαι μέλος σχεδόν εννέα χρόνια και πριν σε πιάσει λογοδιάρροια για αυτόν με τα εσώρουχα είχες μόλις 24 δημοσιεύσεις...

Το site είναι για ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων αλλά τυποι σαν εσενα καρπώνονται τις εμπειρίες των υπολοίπων χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα

Όταν επισκεφτείς αυτό το αγοράκι με τα εσώρουχα κάνε τον κόπο και δημοσίευσε κάτι για να βοηθήσεις και άλλους που έχουν ίδια γούστα με σένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom