Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παθητικη μπορει και περησοτερα στον αγονα την εχω παρει πολλες φορες εχω περασει και
καλητερα μαζι της απο τη την τελευταια φορα ...παθητικη καυλωνει πολη ευκολα για παιχνιδακια
καθαρη .....
  κατυ τελευταιο δεν ειμαι εγω ο καταληλοτερος για συμβουλες για κοπελες που εργαζονται στη θες
γιαυτο θα παρακαλεσω να μην με ρωταται σε πμ ...υπαρχουν στο βορα ατομα που ειναι πολυ ποιο ενημερα απο μενα ...

Βάτραχε πρώτα απ όλα ευχαριστώ για την απάντηση
Η συγκεκριμένη σαν να μου φαίνεται να πρόσεξα ότι ανεβοκατεβαίνει Αθήνα-Θεσσαλονίκη, δεν είναι μόνιμα εδώ?

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
την συναντησα πριν κανα χρονο, μπορει και παραπανω στον παραδρομο στην αθηνα. είναι όπως στις φωτο, ωραιο κορμι, αρκετα θηλυκο προσωπο, καλο εργαλειο και καβλωσε ευκολα. παρολο που ηταν ευγενεστατη και δεν την λες με τιποτα ξεπεατα, ηταν αρκετα τυπικη, σαν να εκανε αγγαρεια.  ισως αλλοι εχουν περασει καλυτερα από εμενα, ισως την πετυχα σε ασχημη φαση. αυτά από εμενα, καλη χρονια σε ολους

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
την συναντησα πριν κανα χρονο, μπορει και παραπανω στον παραδρομο στην αθηνα. είναι όπως στις φωτο, ωραιο κορμι, αρκετα θηλυκο προσωπο, καλο εργαλειο και καβλωσε ευκολα. παρολο που ηταν ευγενεστατη και δεν την λες με τιποτα ξεπεατα, ηταν αρκετα τυπικη, σαν να εκανε αγγαρεια.  ισως αλλοι εχουν περασει καλυτερα από εμενα, ισως την πετυχα σε ασχημη φαση. αυτά από εμενα, καλη χρονια σε ολους
τα ίδια και χειρότερα... εντελώς διεκπεραιωτική... διαφωνώ ως προς το θηλυκή... από κοντά ήταν αρκετά χειρότερη... πέρασα ελπίζοντας σε καλές υπηρεσίες.. αλλά τζίφος..

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
η αννα εχει κανει μεγαλη βελτιωση, προσπαθει πολυ, εχει γινει περισσοτερη ευγενικη.ειναι εντυπωσιακη, μυριζει πολυ ωραια και φυσικα εχει βεβαια φοβερα προσοντα και πολυ ενεργητικα και για οσους ειναι παθητικοι ιδανικοτατη!!τους τελευταιους μηνες ζει πιο πολυ θεσσαλονικη.

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους με υγεια πρωτα απ ολα και μεγαλες αντοχες στα κρεβατια  :-*

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σένα μικρή μου.
Που σε βρίσκουμε όμορφη για να σε θαυμάσουμε καλύτερα από κοντά?

souzannacross

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Like
16
Πόντοι
0

Συνημμένα

• IMG_20160827_185118.jpg
    IMG_20160827_185118.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_20160827_184951.jpg
    IMG_20160827_184951.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 27

souzannacross

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σένα μικρή μου.
Που σε βρίσκουμε όμορφη για να σε θαυμάσουμε καλύτερα από κοντά?
  Ειμαι απο Θεσσαλονικη απλα αυτη στιγμη ειμαι σε επαρχια αλλα μεχρι την αλλη εβδομαδα θα γυρισω...

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
128
Πόντοι
0
   Ειμαι απο Θεσσαλονικη απλα αυτη στιγμη ειμαι σε επαρχια αλλα μεχρι την αλλη εβδομαδα θα γυρισω...
Προσπαθώ να στείλω πμ αλλά μου λέει πως δεν υπάρχει το μέλος... πω1ΣΕ θα σε βρούμε γκαυλακι μου??

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μηνύματα δεν δέχεσαι, λέει δεν υπάρχεις ως μέλος. Την έχει επισκεφτεί κανείς;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μηνύματα δεν δέχεσαι, λέει δεν υπάρχεις ως μέλος. Την έχει επισκεφτεί κανείς;
Ενημερωτικα για να μπορεις να στελνεις προσωπικα μυνηματα σε αλλα μελη πρεπει να συμπληρωσεις γυρω στα 30 μυνηματα...εσυ εισαι ακομα στα 17 :hi: :hi: :hi: :hi:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μα πότε άλλαξε αυτό; :think: :think: :think: Πέρσυ και δεν είναι μακρυά το πέρσυ, έστελνα μια χαρά... :headbang: :headbang: :headbang:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ καλά τα λές... Τέσπα ευχαριστώ για την απάντηση πάντως...

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο προκείμενο τωρα μια και παρακολουθώντας σε έισαι γνώστης... Άποψη για τη "νεαρά";

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η απαντηση ειναι δεν γνωριζω... :S :S :S

Stories