batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
παθητικη κατα βαση μετρια πραγματα καλη εμφανιση εγω την πρωτιμω απο κατυ αλλεςγνωρίζουμε τίποτα για αυτήν εδώ??
ενεργητικά παθητικά όλα..
παθητικη κατα βαση μετρια πραγματα καλη εμφανιση εγω την πρωτιμω απο κατυ αλλεςγνωρίζουμε τίποτα για αυτήν εδώ??
ενεργητικά παθητικά όλα..
Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση προς ολα τα ατομα που εκδιδονται.Καλο θα ηταν οταν ερχεται καποιο ατομο που μενει εκτος θεσσαλονικης και θελει να ενεργοποιηθει στην πολη να βαζει και καποιο λινκ η ενα τηλεφωνο για την διευκοληνση ολων των ενδιαφερομενων πλευρωνΑπο κυριακη Θεσσαλονικη για λιγες μερες καλή χρονιά
πολυ σωστοςΘα ηθελα να κανω μια παρατηρηση προς ολα τα ατομα που εκδιδονται.Καλο θα ηταν οταν ερχεται καποιο ατομο που μενει εκτος θεσσαλονικης και θελει να ενεργοποιηθει στην πολη να βαζει και καποιο λινκ η ενα τηλεφωνο για την διευκοληνση ολων των ενδιαφερομενων πλευρων
Πες τα λάγνε!Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση προς ολα τα ατομα που εκδιδονται.Καλο θα ηταν οταν ερχεται καποιο ατομο που μενει εκτος θεσσαλονικης και θελει να ενεργοποιηθει στην πολη να βαζει και καποιο λινκ η ενα τηλεφωνο για την διευκοληνση ολων των ενδιαφερομενων πλευρων
Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση προς ολα τα ατομα που εκδιδονται.Καλο θα ηταν οταν ερχεται καποιο ατομο που μενει εκτος θεσσαλονικης και θελει να ενεργοποιηθει στην πολη να βαζει και καποιο λινκ η ενα τηλεφωνο για την διευκοληνση ολων των ενδιαφερομενων πλευρων
Δεν θα διαφωνισω μαζι σου...απλα εγω εκανα μια γενικη τοποθετησηδεν νομιζω να ζηταν φραγκα κατυ τετια τυπακια
Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση προς ολα τα ατομα που εκδιδονται.Καλο θα ηταν οταν ερχεται καποιο ατομο που μενει εκτος θεσσαλονικης και θελει να ενεργοποιηθει στην πολη να βαζει και καποιο λινκ η ενα τηλεφωνο γιατην διευκοληνση ολων των ενδιαφερομενων πλευρωντον Φακιρη
Απο στιγμη σε στιγμη θα ειμαι ετοιμη να ικανοποιησω και τον πιο απαιτητικο Σαλονικιο χωρις ιδιαιτερα ταμπου ;)
Δεν ξερω βατραχακο μου ειναι λιγο μακρια προς το παρον θα πεξω εδω βορεια Ελλαδα και βλεπω αργοτεραμε την αθηνα τ σκοπευεις ν κανεις????????
Απο στιγμη σε στιγμη θα ειμαι ετοιμη να ικανοποιησω και τον πιο απαιτητικο Σαλονικιο χωρις ιδιαιτερα ταμπου ;)
με τετιο κορμη παιζεις και στο εβροΔεν ξερω βατραχακο μου ειναι λιγο μακρια προς το παρον θα πεξω εδω βορεια Ελλαδα και βλεπω αργοτερα
Χαχα ευχαριστω καλη χρονια να εχεις ;)με τετιο κορμη παιζεις και στο εβρο
ωραιο ειναι μουτρο .......Ξερουμε κατι;Ωραιο φαινεται
Ξερουμε κατι;Ωραιο φαινεται
παθητικη μπορει και περησοτερα στον αγονα την εχω παρει πολλες φορες εχω περασει καιΦίλε μου ρώτησε άλλος στην προηγούμενη σελίδα του thread και απάντησε ο συναγωνιστής βάτραχος ότι "καλή εμφάνιση αλλά μέτρια πράγματα".
Βέβαια κι εγώ την έχω παρατηρήσει και θα ήμουν περίεργος για καμιά πληροφορία παραπάνω!
Α και καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές!!!
βατραχε εσυ παιζεις τσαμπιονς λιγκπαθητικη μπορει και περησοτερα στον αγονα την εχω παρει πολλες φορες εχω περασει και
καλητερα μαζι της απο τη την τελευταια φορα ...παθητικη καυλωνει πολη ευκολα για παιχνιδακια
καθαρη .....
κατυ τελευταιο δεν ειμαι εγω ο καταληλοτερος για συμβουλες για κοπελες που εργαζονται στη θες
γιαυτο θα παρακαλεσω να μην με ρωταται σε πμ ...υπαρχουν στο βορα ατομα που ειναι πολυ ποιο ενημερα απο μενα ...