Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
lagnos και azzazel πηγαν στο κεντρο και παρακολουθησαν απο κοντα την παρελαση στο pride...παρα πολυ κοσμος παρα πολυ κεφι...περπατημα χορος....περασαμε εξαιρετικα αντε και του χρονου..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
lagnos και azzazel πηγαν στο κεντρο και παρακολουθησαν απο κοντα την παρελαση στο pride...παρα πολυ κοσμος παρα πολυ κεφι...περπατημα χορος....περασαμε εξαιρετικα αντε και του χρονου..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μέσα σε όλα είστε  :hi:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
:s&m_2:

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    125,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 02.jpg
    02.jpg
    239,6 KB · Εμφανίσεις: 42

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αλεφαντε ακου να γελασεις....ο κορμος δεντρου οπως τον εχεις αποκαλεσει εθεαθη το Σαββατο σε γνωστο σκυλαδικο της περιοχης των ΚΤΕΛ  :grin: :grin: :grin: :grin:....Μαζι με βουλγαροτραβελο και φορουσε ξανθια περουκα κοτσιδακια αλα Αστεριξ  :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Αλεφαντε ακου να γελασεις....ο κορμος δεντρου οπως τον εχεις αποκαλεσει εθεαθη το Σαββατο σε γνωστο σκυλαδικο της περιοχης των ΚΤΕΛ  :grin: :grin: :grin: :grin:....Μαζι με βουλγαροτραβελο και φορουσε ξανθια περουκα κοτσιδακια αλα Αστεριξ  :2funny: :2funny:
τον πακιστανογυφτο γκομενο δεν τον ειχαν μαζι τους? :grin:
το πετυχα το κομβόι εκεινο το βραδυ πανω στη μοναστηριου :grin:

babisgr24

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες...αν μπορει να βοηθησει καποιος...εχω ενα τηλ της φιονα κ παιρνω αλλα τζιφος ...μπορει να μου  πει καποιος αν ξερει κατι παραπανω...

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις να μου πει για την καρλοτα;

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες...αν μπορει να βοηθησει καποιος...εχω ενα τηλ της φιονα κ παιρνω αλλα τζιφος ...μπορει να μου  πει καποιος αν ξερει κατι παραπανω...

Η Φιόνα έχει αγγελία εδώ και καιρό, συναγωνιστή, οπότε αν δεν λειτουργεί το official τότε μάλλον θα είναι σε "προσωρινή" αργία κι αυτή σαν τις τράπεζες!

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ωπ συνκαυλιάρηδες τώρα που μπήκα για να βρω την αγγελία της Φιόνας για τον συναγωνιστή είδα και κάτι new entries εδώ που φαίνεται να είναι από out of town γιατί δεν τις είχα προσέξει ξανά. Αν και δεν ασχολούμαι και συχνά με το άθλημα γιατί με έφαγε η κρίση

Τις ξέρει κανείς;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.859
Πόντοι
34.538
Ωπ συνκαυλιάρηδες τώρα που μπήκα για να βρω την αγγελία της Φιόνας για τον συναγωνιστή είδα και κάτι new entries εδώ που φαίνεται να είναι από out of town γιατί δεν τις είχα προσέξει ξανά. Αν και δεν ασχολούμαι και συχνά με το άθλημα γιατί με έφαγε η κρίση

Τις ξέρει κανείς;
Μετριοτητες...
Σαν τη ΝΙΝΑ δυσκολα βρισκεις...

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μετριοτητες...
Σαν τη ΝΙΝΑ δυσκολα βρισκεις...

Συμφωνώ, φίλε, αλλά άμα θες Mercedes θα πληρώσεις και Mercedes. Η Νίνα έχει και την εμφάνιση και τις επιδόσεις, αλλά και ανάλογη τιμή.
Κάτι σε Hyundai επίπεδο που να είναι value for money?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom