Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Κυριακη νυχτα βγαινω να κανω γυρα στα ΑTM και κανω και μια γυρα απο τις πιατσες...
δεν υπαρχει τρανς ουτε για δειγμα ουτε στον Οπαπ...τα εχω γυρισει ολα απο 3 φορες και ξαφνικα σκανε μυτη συγχρονως η Φιονα,η Κελλυ και η Νανσυ...μεχρι να κανω την αναστροφη εχουν εξαφανιστει και οι 3  :grin: τις φορτωσανε αμεσως

σα τη Νανσυ ομως καμια...γκομεναρα ειναι η ατιμη  :wanker:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Για σου ρε αλάνι Πατσίνο ;)
Οι 3 που αναφέρεις είναι απο τις καλύτερες της πόλης μας...με ανάποδη σειρά για μένα :)  :rockon:
Τώρα σχετικά με τον ΟΠΑΠ μάλλον πέτυχες την ώρα...όταν πήγα εγώ βρήκα την Κύπρια την Νανα και ακόμη μία που είχε μαζί της μια ξανθιά.
Λίγο πιο κάτω η Λάουρα με τον απίστευτο πάτο της καθώς και αυτή με το ασημί το Toyta.
Στην γωνία ήταν η αρκετά εντυπωσιακή θα έλεγα.
Τέλος λίγο αργότερα έσκασε μύτη και η Βικτωρία και η Κάρμεν. Στην πιάτσα πίσω απο το εμπορικό ήταν 2-3 Κροσακια και η Λίλιαν (έχει αγγελία). Στην κάθετη στην παλιά κτηνιατρική ένας Βούλγαρος με μακρύ μαύρο φόρεμα που μου έδειχνε την καλτσοδέτα του !!!! δεν ασχολήθηκα καν μιας και δεν είχα πολύ όρεξη για χαβαλέ.
Στην μοντελίσια την πιάτσα εκεί είδα 3-4 κοπέλες της οποίες ζήτημα να ξεχώρισα μόνο την Κέλλυ όλες οι άλλες ήταν καινούργιες οπότε είναι θέμα προς διερεύνηση...μάλλον είχαν βγει νωρίς πριν κάνουν την εμφάνιση τους το βαρύ πυροβολικό. Στην γωνία του Οπαπ ήταν και η Λία αρκετά εντυπωσιακή, σταμάτησα να πω μια καλησπέρα και όταν την ρώτησα πόσο ... μου είπε της τιμές του 2004 !!!! της είπα να το στρογγυλέψουμε μιας και τα ΑΤΜ 50αρια δίνουν, μπάς και να τα βρούμε, και με την μία έσβησε το χαμόγελο απο το πρόσωπο της και άρχισε να φωνάζει και μου λέει με ύφος 100 καρδιναλίων να πας αλλού και εγώ τόσα θέλω και το μάτι της να γυαλίζει και μέσα στα νεύρα. Δεν ίδρωσε το αυτί μου της χαμογέλασα και αργά και χαλαρά  σήκωσα το παράθυρο και την έκανα... φυσικά και ακολούθησα την συμβουλή της   :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Τέλος λίγο πριν φύγω είδα και το αστεράκι την Νίνα στο πόστο της έξω απο το αυτοκίνητο να χαζεύει στο κινητό... απο εμφάνιση σκέτη καυλα και γενικά ίσως να ήταν το μόνο που ψιλό μετάνιωσα μιας και είχα καταθέσει πιο νωρίς και δεν την πέτυχα για μια  :pipa1:

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
Παίδες η Κέλλυ αξίζει τελικά; Έχει καλό εργαλείο; Γενικά από Σαλονικα ποιες έχουν τα μεγαλύτερα προσοντα; Της Νίνας πάντως δεν λέει πολλα...

neosfan

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κυριακη νυχτα βγαινω να κανω γυρα στα ΑTM και κανω και μια γυρα απο τις πιατσες...
δεν υπαρχει τρανς ουτε για δειγμα ουτε στον Οπαπ...τα εχω γυρισει ολα απο 3 φορες και ξαφνικα σκανε μυτη συγχρονως η Φιονα,η Κελλυ και η Νανσυ...μεχρι να κανω την αναστροφη εχουν εξαφανιστει και οι 3  :grin: τις φορτωσανε αμεσως

σα τη Νανσυ ομως καμια...γκομεναρα ειναι η ατιμη  :wanker:
εχουμε καμια φωτο??

Kwstakis36721

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες , ξέρει κάποιος να μου πει  διεύθυνση στη Θεσσαλονική για αυτό το μωρό , δεν μπορέσα να την βρω στο τηλέφωνο καμία φορά ... Εάν μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μου τη στείλει σε μύνημα ευχαριστώ !!!

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ts 14 τρανς μπαρ βαρδαρη κυκλοφορει

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
οι φωτο ειναι παλιες...εκανε επεμβαση και εχει 3αρι στηθος μπες στο mylist.gr στις ερωτικες υπηρεσιες και θα την βρεις πυροκαυλλετα αννυ :orchestra: :orchestra: :orchestra:

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 329270-417x500.jpg
    329270-417x500.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 60

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η Νανσυ παιζει σε δικο της χωρο γνωριζει κανεις να μου απαντησει ?

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά αυτή η Νάνσυ έχει καμιά αγγελία πουθενά; Εμφανίζεται ως Νάνσυ ή με άλλο όνομα;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
563
Πόντοι
6.060

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom