Για σου ρε αλάνι Πατσίνο ;)
Οι 3 που αναφέρεις είναι απο τις καλύτερες της πόλης μας...με ανάποδη σειρά για μένα
Τώρα σχετικά με τον ΟΠΑΠ μάλλον πέτυχες την ώρα...όταν πήγα εγώ βρήκα την Κύπρια την Νανα και ακόμη μία που είχε μαζί της μια ξανθιά.
Λίγο πιο κάτω η Λάουρα με τον απίστευτο πάτο της καθώς και αυτή με το ασημί το Toyta.
Στην γωνία ήταν η
αρκετά εντυπωσιακή θα έλεγα.
Τέλος λίγο αργότερα έσκασε μύτη και η Βικτωρία και η Κάρμεν. Στην πιάτσα πίσω απο το εμπορικό ήταν 2-3 Κροσακια και η Λίλιαν (έχει αγγελία). Στην κάθετη στην παλιά κτηνιατρική ένας Βούλγαρος με μακρύ μαύρο φόρεμα που μου έδειχνε την καλτσοδέτα του !!!! δεν ασχολήθηκα καν μιας και δεν είχα πολύ όρεξη για χαβαλέ.
Στην μοντελίσια την πιάτσα εκεί είδα 3-4 κοπέλες της οποίες ζήτημα να ξεχώρισα μόνο την Κέλλυ όλες οι άλλες ήταν καινούργιες οπότε είναι θέμα προς διερεύνηση...μάλλον είχαν βγει νωρίς πριν κάνουν την εμφάνιση τους το βαρύ πυροβολικό. Στην γωνία του Οπαπ ήταν και η Λία αρκετά εντυπωσιακή, σταμάτησα να πω μια καλησπέρα και όταν την ρώτησα πόσο ... μου είπε της τιμές του 2004 !!!! της είπα να το στρογγυλέψουμε μιας και τα ΑΤΜ 50αρια δίνουν, μπάς και να τα βρούμε, και με την μία έσβησε το χαμόγελο απο το πρόσωπο της και άρχισε να φωνάζει και μου λέει με ύφος 100 καρδιναλίων να πας αλλού και εγώ τόσα θέλω και το μάτι της να γυαλίζει και μέσα στα νεύρα. Δεν ίδρωσε το αυτί μου της χαμογέλασα και αργά και χαλαρά σήκωσα το παράθυρο και την έκανα... φυσικά και ακολούθησα την συμβουλή της
Τέλος λίγο πριν φύγω είδα και το αστεράκι την Νίνα στο πόστο της έξω απο το αυτοκίνητο να χαζεύει στο κινητό... απο εμφάνιση σκέτη καυλα και γενικά ίσως να ήταν το μόνο που ψιλό μετάνιωσα μιας και είχα καταθέσει πιο νωρίς και δεν την πέτυχα για μια