Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1
Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα
για αυτή τη Νάνσυ μιλάμε;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τ4ησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα
σε δικό της χώρο ή ξενοδοχείο;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

είναι όντως επαγγελματίας η κοπέλα;;; δεν έχω δει πιο όμορφη....γνωρίζεται κάτι;
αυτή είναι η γνωστή Νανσυ και όχι το προηγούμενο λινκ.... Στην 26ης βγαίνει και είναι η πιο εντυπωσιακή της πιατσας αλλά είμαι κατά του να μπαίνουν εδώ Facebook των κοριτσιών

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδες δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω,αλλα για θεσσ μιλαω οποτε οποιος ξερει κατι για κανενα καλο cross απο θεσσ .εν αναγκη ανταλαζω skype  και τηλ, αντε μην ειστε μουχτηδες ξηγηθειται ττπτ και παντα εχω και εγω καπιο δωρο

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες και καλο μηνα...δεν ασχοληθηκα ποτε με τρανς και μου καρφωθηκε η ιδεα εχθες, εκανα μια βολτα να δω τη παιζει αν και αφραγκιες αυτο το διαστημα ας παω να δω τι παιζει,πηγα μια βολτα απο γιαννιτσων ειχε κατι μαυρες δεν ηταν τρανς σιγουρα,αλλα βεβαια δεν ειδα καμια τρανς παρα μονο απο δικαστηρια οταν στριβεις 26ης εκει μπροστα στη σταση ειχε 2 τρανς αλλα δεν εκατσα γιατι ειχε ενα σκυλο εκει ημουν με μηχανακι λεω φυγε μην σ αρπαξει κανα ποδι ο σκυλος βραδυατικα και σου βγει ξινη η βολτα!για πειτε ρε καρντασια πληροφοριες γι αυτες που συχναζουν εκει στην σταση!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλημερα παιδες και καλο μηνα...δεν ασχοληθηκα ποτε με τρανς και μου καρφωθηκε η ιδεα εχθες, εκανα μια βολτα να δω τη παιζει αν και αφραγκιες αυτο το διαστημα ας παω να δω τι παιζει,πηγα μια βολτα απο γιαννιτσων ειχε κατι μαυρες δεν ηταν τρανς σιγουρα,αλλα βεβαια δεν ειδα καμια τρανς παρα μονο απο δικαστηρια οταν στριβεις 26ης εκει μπροστα στη σταση ειχε 2 τρανς αλλα δεν εκατσα γιατι ειχε ενα σκυλο εκει ημουν με μηχανακι λεω φυγε μην σ αρπαξει κανα ποδι ο σκυλος βραδυατικα και σου βγει ξινη η βολτα!για πειτε ρε καρντασια πληροφοριες γι αυτες που συχναζουν εκει στην σταση!
απιστευτος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

maldi