για αυτή τη Νάνσυ μιλάμε;Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
καυτη σοκολατα ηλιοκαμενο κορμι απ τις παραλιες
μολις κατευθασε στην πολη
Εσυ προσεχε γιατι τρωει και σκορδα
danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
εγω νομιζα την αλλη νανσυ ελεγεςναι μοντουλαρ
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
Εσυ προσεχε γιατι τρωει και σκορδα
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε δικό της χώρο ή ξενοδοχείο;Πολυ δυνατη η Νανσυ παιδες πολυ καλη εμφανιση λεπτη μεσουλα κωλαρακι ολοστρογγυλο ,τσιμπουκι δεν με ευχαριστησε και λιγο σε διαρκεια,αλαξαμε μερικες στασεις κατε8εσα , φιλαει και στομα καλο δειγμα,40 ευρα βγηκε το εργο ,μου φανηκε λιγο πονηρη και λιγο βιαστικη οχι εκεινο το πολυ βιαστικο που χαρακτηριζει τ4ησ ξεπετες , αλα οχι και αυτο το πολυ ανετο.και στο προσωπο φοβερη πολυ γυναικεια ,πουλακι μικρο. αυτα
kostakis_sexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
είναι όντως επαγγελματίας η κοπέλα;;; δεν έχω δει πιο όμορφη....γνωρίζεται κάτι;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
αυτή είναι η γνωστή Νανσυ και όχι το προηγούμενο λινκ.... Στην 26ης βγαίνει και είναι η πιο εντυπωσιακή της πιατσας αλλά είμαι κατά του να μπαίνουν εδώ Facebook των κοριτσιών
είναι όντως επαγγελματίας η κοπέλα;;; δεν έχω δει πιο όμορφη....γνωρίζεται κάτι;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Μεχρι να μυρισεις την αναπνοη της ειναι το θεμα,μετα θα κοψεις τις
παιδες δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω,αλλα για θεσσ μιλαω οποτε οποιος ξερει κατι για κανενα καλο cross απο θεσσ .εν αναγκη ανταλαζω skype και τηλ, αντε μην ειστε μουχτηδες ξηγηθειται ττπτ και παντα εχω και εγω καπιο δωρο
manosthess23
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα παιδες και καλο μηνα...δεν ασχοληθηκα ποτε με τρανς και μου καρφωθηκε η ιδεα εχθες, εκανα μια βολτα να δω τη παιζει αν και αφραγκιες αυτο το διαστημα ας παω να δω τι παιζει,πηγα μια βολτα απο γιαννιτσων ειχε κατι μαυρες δεν ηταν τρανς σιγουρα,αλλα βεβαια δεν ειδα καμια τρανς παρα μονο απο δικαστηρια οταν στριβεις 26ης εκει μπροστα στη σταση ειχε 2 τρανς αλλα δεν εκατσα γιατι ειχε ενα σκυλο εκει ημουν με μηχανακι λεω φυγε μην σ αρπαξει κανα ποδι ο σκυλος βραδυατικα και σου βγει ξινη η βολτα!για πειτε ρε καρντασια πληροφοριες γι αυτες που συχναζουν εκει στην σταση!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
απιστευτος.....καλημερα παιδες και καλο μηνα...δεν ασχοληθηκα ποτε με τρανς και μου καρφωθηκε η ιδεα εχθες, εκανα μια βολτα να δω τη παιζει αν και αφραγκιες αυτο το διαστημα ας παω να δω τι παιζει,πηγα μια βολτα απο γιαννιτσων ειχε κατι μαυρες δεν ηταν τρανς σιγουρα,αλλα βεβαια δεν ειδα καμια τρανς παρα μονο απο δικαστηρια οταν στριβεις 26ης εκει μπροστα στη σταση ειχε 2 τρανς αλλα δεν εκατσα γιατι ειχε ενα σκυλο εκει ημουν με μηχανακι λεω φυγε μην σ αρπαξει κανα ποδι ο σκυλος βραδυατικα και σου βγει ξινη η βολτα!για πειτε ρε καρντασια πληροφοριες γι αυτες που συχναζουν εκει στην σταση!
manosthess23
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ε τι να εκανα ρε μεγαλε?απιστευτος.....
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
καλα εκανες φιλος γιατι αν πηγαινες και λιγο ποιο κατω η αλλη η τρελη εχει (κοπαδι κανονικο) καμια 10αρια θα σε τρωγανε ζωντανο δικε μου :Sε τι να εκανα ρε μεγαλε?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
τα ταιζει?καλα εκανες φιλος γιατι αν πηγαινες και λιγο ποιο κατω η αλλη η τρελη εχει (κοπαδι κανονικο) καμια 10αρια θα σε τρωγανε ζωντανο δικε μου :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
εννοειτε σαν γουρουνια ειναι πρισμενατα ταιζει?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οικολογο σε βρισκω δικε μουγιατι εμεις τι κανουμε,μη δουμε σκυλι αμεσως να το ταισουμε
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
αυτο να λεγετε δικε μουΓιατρε μου ολοι εδω μεσα εχουμε καρδια μαλαμα ...τι να λεμε τωρα
βεβαια τις καρδιες τρανς δεν μπορουμε να τις πιασουμε τπτ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K