Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Μαζαρακη με Σαπφους γωνια σε opel corsa...εκει τη στηνει και συνηθως εχει κι αλλο ατομο μες το αμαξι πιθανοτατα και γυναικα...
λυπαμαι αλλα δε μπορω να πω περισσοτερα  :2funny: :2funny:
βασικα ρωταω αν εχει εμπειρα κανεις για να μου πει. thanks παντως al  :)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
563
Πόντοι
6.060
βασικα ρωταω αν εχει εμπειρα κανεις για να μου πει. thanks παντως al  :)
.
Πολλα χρονια πισω. Σωμα Καλο ακομα και τωρα. Ομορφο προσωπο, εργαλειο μεγαλο, καθαρη, φιλικη δεν θυμαμαι εαν φιλαει καλη σχεση αποδοσης /τιμής. Και οπως παντα η επιλογή δικη σου.

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
.
Πολλα χρονια πισω. Σωμα Καλο ακομα και τωρα. Ομορφο προσωπο, εργαλειο μεγαλο, καθαρη, φιλικη δεν θυμαμαι εαν φιλαει καλη σχεση αποδοσης /τιμής. Και οπως παντα η επιλογή δικη σου.

Είσαι άρχοντας ρε Μπόκολη…
Ειλικρινά σε παω πολύ φίλε… Όλα σου τα ποστ γεμάτα με πληροφορίες και όχι άσχετες καλημέρας μπλα μπλα … Ή όπως θα λέγαμε εδώ μέσα την καλύτερη σχέση ενημέρωση / ποστ!!! :tits2:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Μαζαρακη με Σαπφους γωνια σε opel corsa...εκει τη στηνει και συνηθως εχει κι αλλο ατομο μες το αμαξι πιθανοτατα και γυναικα...
λυπαμαι αλλα δε μπορω να πω περισσοτερα  :2funny: :2funny:
σεατ ιμπιζα αρχαιο μπλε σκουρο λεω εγω :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
.
και εδω ρε φιλε μου εισαι απιθανος...απλα προσκεινω τις γνωσεις τι αλλο να πει κανεις :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
thanks παντως παιδια. αν την επισκεφτω τελικα θα σας πω εντυπωσεις  ;) ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
ξερει κανεις για αυτην εδω?

αξιζει να πας μαζι της η όχι?καμμια προσωπικη εμπειρια?
πριν ρωτησουμε κατι ας μπουμε στον κοπο να διαβασουμε κανα2-3 σελιδες του θεματος εχω γραψει τοσες πολλες φορες για την συγκεκριμενη που θα νομιζουν μερικοι οτι προμοταρω....τεσπα ειναι καλη εαν εισαι ενεργητικος οι φωτο ειναι ακριβεστατες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
θα ηθελα να δωσω και μια συμβουλη ειμαι 40 χρονων και πηγαινω με τρανς τα τελευταια 15 χρονια..εχω την εμπειρια και ξερω πως να περασω καλα...οταν στελνετε μυνηματα για το αν ειναι καλη η αν αξιζει θα παρετε συνηθως θετικη απαντηση...αλλα ολοι δεν ειμαστε ιδιοι καθε μερα δεν ειναι ιδια και επειδη εγω περασα καλα δεν σημαινει οτι και ο αλλος που θα παει με την ιδια τρανς θα περασει το ιδιο καλα...να το εχετε παντα στα υποψην... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
θα ηθελα να δωσω και μια συμβουλη ειμαι 40 χρονων και πηγαινω με τρανς τα τελευταια 15 χρονια..εχω την εμπειρια και ξερω πως να περασω καλα...οταν στελνετε μυνηματα για το αν ειναι καλη η αν αξιζει θα παρετε συνηθως θετικη απαντηση...αλλα ολοι δεν ειμαστε ιδιοι καθε μερα δεν ειναι ιδια και επειδη εγω περασα καλα δεν σημαινει οτι και ο αλλος που θα παει με την ιδια τρανς θα περασει το ιδιο καλα...να το εχετε παντα στα υποψην... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
:thumbsup:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας δω αυριο Σαλονικα καυλες............ :boobies: :tits2: :pipa1: :fuck1:
φιλάκιαααααα ¨-*************  :-* :-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-ElenaSunrise-4269325&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

PS: βατραχουλη μου σου στέλνω πολλά φιλάκια  :-* :-* :-*

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας δω αυριο Σαλονικα καυλες............ :boobies: :tits2: :pipa1: :fuck1:
φιλάκιαααααα ¨-*************  :-* :-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-ElenaSunrise-4269325&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

PS: βατραχουλη μου σου στέλνω πολλά φιλάκια  :-* :-* :-*
[/quote]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-ElenaSunrise-3262081&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

georgethes

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
ερει κανεις για αυτες εδω??

Πριν από 3 μήνες περίπου τις πέτυχα στο στενό δίπλα στο πολυόροφο κτίριο στην αρχή της Γιαννιτσών(δεν ξέρω πως λέγεται η οδός, το γυάλινο κτίριο μα τα γραφεία... νομίζω του Κιουρκτσόγλου) σε ένα παλιό κόκκινο αμάξι. Από μέσα βγήκε η κοπελιά της αγγελίας. μου γυάλισε και την πήρα (30 Ε πίπα ακα και γαμήσι). Μια χαρά ήτανε!
Αφού τελειώσαμε μου είπε ότι συνήθως με την "φίλη" της κάνουν τρίο, ότι είναι από Αθήνα και ήρθαν για λίγες μέρες, ότι έχουν πολύ δουλειά και ότι την επομένη θα φεύγαν για ραντεβού στην Καβάλα ή Κατερίνη, δεν θυμάμαι.
Μετά από 2-3 βδομάδες είδα την αγγελία, πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε η "φίλη", ζήτησα την μικρή, μου είπε ότι εκείνη την ώρα (5-6 το απόγευμα ήταν) κοιμότανε και αν την ήθελα μπορούσα να πάω σπίτι τους με κόστος 80Ε.
Βρήκα υπερβολικό το ποσό και... τέρμα! 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
ερει κανεις για αυτες εδω??

Πριν από 3 μήνες περίπου τις πέτυχα στο στενό δίπλα στο πολυόροφο κτίριο στην αρχή της Γιαννιτσών(δεν ξέρω πως λέγεται η οδός, το γυάλινο κτίριο μα τα γραφεία... νομίζω του Κιουρκτσόγλου) σε ένα παλιό κόκκινο αμάξι. Από μέσα βγήκε η κοπελιά της αγγελίας. μου γυάλισε και την πήρα (30 Ε πίπα ακα και γαμήσι). Μια χαρά ήτανε!
Αφού τελειώσαμε μου είπε ότι συνήθως με την "φίλη" της κάνουν τρίο, ότι είναι από Αθήνα και ήρθαν για λίγες μέρες, ότι έχουν πολύ δουλειά και ότι την επομένη θα φεύγαν για ραντεβού στην Καβάλα ή Κατερίνη, δεν θυμάμαι.
Μετά από 2-3 βδομάδες είδα την αγγελία, πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε η "φίλη", ζήτησα την μικρή, μου είπε ότι εκείνη την ώρα (5-6 το απόγευμα ήταν) κοιμότανε και αν την ήθελα μπορούσα να πάω σπίτι τους με κόστος 80Ε.
Βρήκα υπερβολικό το ποσό και... τέρμα! 

Δες μια σελιδα πισω και αμα θελεις τιποτα περισσοτερο ρωτα τον Αλ σε μηνυμα  ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
δε σας ειπα το πιο κουφο  :grin:...επανεμφανιστηκε η Γιαννουλα με το καπελακι και την πετυχαινω τις τελευταιες βδομαδες 26ης Οκτωβριου γωνια με Ανδρεου Γεωργιου στη σταση του λεωφορειου στις γραμμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom