Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Χρόνια και ζαμάνια...προχτές πέρασα απο το Base Live (απόξω) και σε θυμήθηκα...πού είσαι ρε τρισμέγιστε Πατσίνο !!!!
:2funny: :2funny: στα στεκια τα νυχτερινα γυρναω...ε καπου εκει γυρω ημουνα
κανω παρα πολλες τσαρκες αλλα δε βλεπω κατι το αξιολογο ωστε να το γραψω

δυο καινουρια και μονιμα κροσακια καθε νυχτα στη Βουτυρα εχει το ενα περιποιημενο

Κατα τ'αλλα κι αυτες του Οπαπ εχουν αραιωσει πολυ,Σαββατο βραδυ τουλαχιστον ειχε καμια 15 εκει στο τετραγωνο τωρα πλεον ουτε 5

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: στα στεκια τα νυχτερινα γυρναω...ε
Σσσσσωραίοςςςςςς ρε Πατσίνε...Λοιπόν η  Τάνα η κρίση μας χτύπησε και στην πιάτσα :) έτσι όπως τα λες είναι, βέβαια έχουμε 3-4 δυνατά ονόματα ακόμη στην πόλη μας που ξεχωρίζουν αλλά σε καμιά δεν αξίζει να κάψεις την βενζίνη σου για κάτω. Απλά   η τσάρκα είναι ο χαβαλές μας, τίποτα άλλο που να αξίζει δεν υπάρχει εκεί κάτω.
Καλά να περνάς αλάνι μου ;)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Σσσσσωραίοςςςςςς ρε Πατσίνε...Λοιπόν η  Τάνα η κρίση μας χτύπησε και στην πιάτσα :) έτσι όπως τα λες είναι, βέβαια έχουμε 3-4 δυνατά ονόματα ακόμη στην πόλη μας που ξεχωρίζουν αλλά σε καμιά δεν αξίζει να κάψεις την βενζίνη σου για κάτω. Απλά   η τσάρκα είναι ο χαβαλές μας, τίποτα άλλο που να αξίζει δεν υπάρχει εκεί κάτω.
Καλά να περνάς αλάνι μου ;)
Εφυγα ...  και  τοσα  κουκλακια  αφησα  πισω  μου.....Τιποτα  δεν  αξιζει  πια?.... :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten:

iasonas333

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χθες πίσω από τον ΟΠΑΠ ήταν μία μέσα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο αν δεν κάνω λάθος citroen πρέπει να ήταν.Ήταν ξανθιά γνωρίζει κανείς πληροφορίες ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Επανεμφανιση της Νανσυς χτες τη νυχτα στην 26ης μετα απο παρα πολυ καιρο...μηνες ειχα να τη δω αλλα το γκομενακι δεν παιζεται.Φορουσε και πρασινο φορεματακι μινι...νωρις την πετυχα κατα τη 1.30 νομιζω

Επισης ηταν η Φιονα,οι αλλες 3 πακετο και η αλλη η απομονωμενη μεγαλης ηλικιας που καθεται παντα στη σταση λεωφορειου

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
606
Επανεμφανιση της Νανσυς χτες τη νυχτα στην 26ης μετα απο παρα πολυ καιρο...μηνες ειχα να τη δω αλλα το γκομενακι δεν παιζεται.Φορουσε και πρασινο φορεματακι μινι...νωρις την πετυχα κατα τη 1.30 νομιζω

Επισης ηταν η Φιονα,οι αλλες 3 πακετο και η αλλη η απομονωμενη μεγαλης ηλικιας που καθεται παντα στη σταση λεωφορειου
νανση απο βουλγαρια??

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16

Αυτή που κάθεται μόνη είναι αυτή με το μπουρί μάλλον.Η Νάνσυ είναι ακόμη τόσο αδύνατη ή μήπως έβαλε κανα κιλό;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
νανση απο βουλγαρια??

Αυτή που κάθεται μόνη είναι αυτή με το μπουρί μάλλον.Η Νάνσυ είναι ακόμη τόσο αδύνατη ή μήπως έβαλε κανα κιλό;

H Nανσυ πρωην Μαριλενα ειναι το ξανθο εντυπωσιακο γκομενακι που καποτε ειχε πολλα προφιλ στα διαφορα πορνοσαϊτ αγγελιων και στηνεται διπλα στη Φιονα αλλα δε βγαινει συχνα.Ειναι παλια στην πιατσα

οι αλλες 3 ειναι οι μεγαλες σε ηλικια Αλεκα,Συλια και μια ακομα νεαρη παρα πολυ αδυνατη και ψηλη και η τεταρτη απομονωμενη ειναι κρος μεγαλης ηλικιας με μελαχρινη περουκα εντελως αντρικα χαρακτηριστικα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και η κελλυ φιλε αλ εκει εινε.

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
επειδη ειδα οτι ρωτατε για την LIA... γενικα ειναι παρα πολυ καλη(και στο ενεργητικο της). φοβερος χωρος και πολυ ευγενικη. εμεινα πολυ ευχαριστιμενως. τιμη ηταν στα 60ευρω

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Χθες πίσω από τον ΟΠΑΠ ήταν μία μέσα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο αν δεν κάνω λάθος citroen πρέπει να ήταν.Ήταν ξανθιά γνωρίζει κανείς πληροφορίες ;

Αν κατάλαβα καλά πρέπει να λες την Δάφνη, εστί μου συστήθηκε εμένα (παλαιοτέρα και ως Ηλέκτρα από Αλεξανδρούπολη), νταρντάνα με σχετικά αντρικά χαρακτηριστικά προσώπου σε ένα C3. Λειτουργεί και στους δυο ρόλους, απλά διεκπεραιωτή στην όλη φάση.  Στα 40 το δωράκι. Η εμπειρία μου είναι λίγο παλιά ένα με δυο χρόνια πίσω οπότε μπορεί και να έχει αλλάξει κάτι.

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω απορια γιατι δεν πηγαινετε στο μαγαζι που συχναζουν ολες θεσσαλονικη; πιο ευκολο ειναι. ενα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom