Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.542
- Πόντοι
- 456
ο τυπος που μοστράρει το καυλί του στη μια φωτο τι ρόλο βαράει;;;δεν θελει κοπο θελει τροπο λεει..
ο τυπος που μοστράρει το καυλί του στη μια φωτο τι ρόλο βαράει;;;δεν θελει κοπο θελει τροπο λεει..
ο τυπος που μοστράρει το καυλί του στη μια φωτο τι ρόλο βαράει;;;
ρε μανία.. αν θέλαμε έναν τριχωτό λεβέντη θα πηγαίναμε και με τον μανάβη της γειτονιάς μας.. ουτε οι ιδιες οι τρανς δεν καταλαβαινουν οτι σε οσους αρεσουν οιτρανς δεν γουσταρουν αντρες.. εκτος αν κάνω λάθος και δεν έχω καταλάβει καλά...συνεπικουρει αν το ζητησει ο πελατης εκ των προτερων, συμφωνα με το κειμενο της αγγελιας
μηπως εκει που σταματα η στυση επερχεται βοηθεια γιατρε??ρε μανία.. αν θέλαμε έναν τριχωτό λεβέντη θα πηγαίναμε και με τον μανάβη της γειτονιάς μας.. ουτε οι ιδιες οι τρανς δεν καταλαβαινουν οτι σε οσους αρεσουν οιτρανς δεν γουσταρουν αντρες.. εκτος αν κάνω λάθος και δεν έχω καταλάβει καλά...
να μας λείπει η τριχωτή βοήθειαμηπως εκει που σταματα η στυση επερχεται βοηθεια γιατρε??
να μην αρνησε ποτε μια χειρα βοηθειας εστω και τριχωτη γιατρενα μας λείπει η τριχωτή βοήθεια
αυτή είναι πούτσα βοηθείας... τις τριχωτές στις παραχωρώ γιατρέ..να μην αρνησε ποτε μια χειρα βοηθειας εστω και τριχωτη γιατρε
απεχθανομαι τις τριχες οσο ο διαολος το λιβανι γιατρε να εχεις υποψιν σου :Sαυτή είναι πούτσα βοηθείας... τις τριχωτές στις παραχωρώ γιατρέ..
κι εγώ.. μη δω τρίχα στο φαί μου.. γίνομαι έξαλλος..απεχθανομαι τις τριχες οσο ο διαολος το λιβανι γιατρε να εχεις υποψιν σου :S
Εννοια σου κ ξερει τι κανει....αν δεν εζητειτο δεν θα ειχε κανεναν λογο...υπαρχει κοσμος που θελει την τρανς κ θελει κ τον μαναβη,ειναι απλο.ρε μανία.. αν θέλαμε έναν τριχωτό λεβέντη θα πηγαίναμε και με τον μανάβη της γειτονιάς μας.. ουτε οι ιδιες οι τρανς δεν καταλαβαινουν οτι σε οσους αρεσουν οιτρανς δεν γουσταρουν αντρες.. εκτος αν κάνω λάθος και δεν έχω καταλάβει καλά...
προφανώς τον μοστράρει για κάτι που δεν διαθετει η ίδια..Εννοια σου κ ξερει τι κανει....αν δεν εζητειτο δεν θα ειχε κανεναν λογο...υπαρχει κοσμος που θελει την τρανς κ θελει κ τον μαναβη,ειναι απλο.
Οχι αγαπη μου...ξερεις ποσοι αντρες ζητανε ζευγαρι τρανς με αντρα; Και δεν μπορεις να φανταστεις και τι αλλο...μη κρινεις μονο απ το δικο σου γουστο...αυτα,καλημερα :-*προφανώς τον μοστράρει για κάτι που δεν διαθετει η ίδια..
και τι αλλο ζητουν κυρια?Οχι αγαπη μου...ξερεις ποσοι αντρες ζητανε ζευγαρι τρανς με αντρα; Και δεν μπορεις να φανταστεις και τι αλλο...μη κρινεις μονο απ το δικο σου γουστο...αυτα,καλημερα :-*
μπουγάτσα με τυρίκαι τι αλλο ζητουν κυρια?
Οι φαντασιωσεις δεν τελειωνουν ποτε :-*και τι αλλο ζητουν κυρια?
Για του λόγου το αληθες
Χθες το πρωί είχα παρκάρει επι της τσιμισκη μπροστά στο κτήριο της τράπεζας Πειραιώς .
Είδα να βγαίνει από ένα ταξι [size=18pt]μια εντυπωσιακή ξανθιά[/size].
Επειδή λόγω κατάστασης το συγκεκριμένο κτήριο δεν είναι προσβάσιμο έκλεισα ραντεβού τηλεφωνικά για χθες βράδυ στο σπίτι μου
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=114576.0;attach=607809;image[/img[/URL]]
[/quote]
ποια εντυπωσιακη ξανθια ρε τυπε;
αυτη εχει ενα ματζαφλαρι αναμεσα στα μπουτια της :S
ποια εντυπωσιακη ξανθια ρε τυπε;
αυτη εχει ενα ματζαφλαρι αναμεσα στα μπουτια της :S