Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.542
Πόντοι
456
συνεπικουρει αν το ζητησει ο πελατης εκ των προτερων, συμφωνα με το κειμενο της αγγελιας
ρε μανία.. αν θέλαμε έναν τριχωτό λεβέντη θα πηγαίναμε και με τον μανάβη της γειτονιάς μας.. ουτε οι ιδιες οι τρανς δεν καταλαβαινουν οτι σε οσους αρεσουν οιτρανς δεν γουσταρουν αντρες.. εκτος αν κάνω λάθος και δεν έχω καταλάβει καλά...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε μανία.. αν θέλαμε έναν τριχωτό λεβέντη θα πηγαίναμε και με τον μανάβη της γειτονιάς μας.. ουτε οι ιδιες οι τρανς δεν καταλαβαινουν οτι σε οσους αρεσουν οιτρανς δεν γουσταρουν αντρες.. εκτος αν κάνω λάθος και δεν έχω καταλάβει καλά...
μηπως εκει που σταματα η στυση επερχεται βοηθεια γιατρε?? :grin: :grin:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Εννοια σου κ ξερει τι κανει....αν δεν εζητειτο δεν θα ειχε κανεναν λογο...υπαρχει κοσμος που θελει την τρανς κ θελει κ τον μαναβη,ειναι απλο.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.542
Πόντοι
456
Εννοια σου κ ξερει τι κανει....αν δεν εζητειτο δεν θα ειχε κανεναν λογο...υπαρχει κοσμος που θελει την τρανς κ θελει κ τον μαναβη,ειναι απλο.
προφανώς τον μοστράρει για κάτι που δεν διαθετει η ίδια..

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
προφανώς τον μοστράρει για κάτι που δεν διαθετει η ίδια..
Οχι αγαπη μου...ξερεις ποσοι αντρες ζητανε ζευγαρι τρανς με αντρα; Και δεν μπορεις να φανταστεις και τι αλλο...μη κρινεις μονο απ το δικο σου γουστο...αυτα,καλημερα :-*

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Οχι αγαπη μου...ξερεις ποσοι αντρες ζητανε ζευγαρι τρανς με αντρα; Και δεν μπορεις να φανταστεις και τι αλλο...μη κρινεις μονο απ το δικο σου γουστο...αυτα,καλημερα :-*
και τι αλλο ζητουν κυρια? :coffee: :coffee:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Χθες το πρωί είχα παρκάρει επι της τσιμισκη μπροστά στο κτήριο της τράπεζας Πειραιώς .
Είδα να βγαίνει από ένα ταξι μια εντυπωσιακή ξανθιά . Κατάλαβα ότι είναι η Bianca επειδή μπήκε στην πολυκατοικία που έχει το διαμέρισμα η yvana.

Επειδή λόγω κατάστασης το συγκεκριμένο κτήριο δεν είναι προσβάσιμο έκλεισα ραντεβού τηλεφωνικά για χθες βράδυ στο σπίτι μου

Εντυπωσιακή παρουσία ,ωραίος κωλος . Ωραίο βυζι και γλωσσαρα!!!
Αληθινό GFE με παθιασμένα γλωσσοφιλα.

Αν κρίνω από τα προσόντα της ιδανική για τους παθητικους

Στα αρνητικά : παντελης αγνοια αγγλικών. Το ραντεβού το κλείνει κάποια στην Αθήνα .
Επίσης πολύ ενοχλητικά τα
συνεχή τηλεφωνήματα που της έκανε κάποια από Αθήνα από την Yvana μετά τα 50 λεπτά της συνάντησης μας.

Θετικές εντυπώσεις πάντως στο σύνολο

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
    Για του λόγου το αληθες

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    82,7 KB · Εμφανίσεις: 25

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Χθες το πρωί είχα παρκάρει επι της τσιμισκη μπροστά στο κτήριο της τράπεζας Πειραιώς .
Είδα να βγαίνει από ένα ταξι [size=18pt]μια εντυπωσιακή ξανθιά[/size].
Επειδή λόγω κατάστασης το συγκεκριμένο κτήριο δεν είναι προσβάσιμο έκλεισα ραντεβού τηλεφωνικά για χθες βράδυ στο σπίτι μου
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=114576.0;attach=607809;image[/img[/URL]]
[/quote]
ποια εντυπωσιακη ξανθια ρε τυπε;
αυτη εχει ενα ματζαφλαρι αναμεσα στα μπουτια της  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom