Antony14
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η gamprielle τελικα αξιζει??εχουμε τπτ να ξερουμε??σε μερικες φοτο βλεπετε ο πατος σε μερικες με τπτ!!
Αυτη πρεπει να αξιζει ρε φιλε
ξερεις κανενας τπτ?
Η gamprielle τελικα αξιζει??εχουμε τπτ να ξερουμε??σε μερικες φοτο βλεπετε ο πατος σε μερικες με τπτ!!
..εχει κάποιος εμπειρία?
Για την victoria υπαρχουν παλαιότερες αναφορες.στις φωτό φαίνεται πολύ δυνατό ... τώρα τι παίζει περιμένω και εγώ να ακούσω
ωραιο μωρακι ειναι οντως τοσο νεα οσο λεει?
19 χρονων οτι βλεπεις στις φωτο λειτουργει καλυτερα παθητικα...ωραιο μωρακι ειναι οντως τοσο νεα οσο λεει?
Ρε Μαλέα αύτη δεν είναι η φιλη της Ιωάννας!19 χρονων οτι βλεπεις στις φωτο λειτουργει καλυτερα παθητικα...
ρε μαλεα και την ιωαννα θυμασαι και την αννι θυμασαι α ρε παοκσακι αρωστο...Ρε Μαλέα αύτη δεν είναι η φιλη της Ιωάννας!
αξέχαστες εμπειρίες μας χαρισεςρε μαλεα και την ιωαννα θυμασαι και την αννι θυμασαι α ρε παοκσακι αρωστο...
θα ξαναπαμε φιλαρακι ...την αλλη εβδομαδα...ξερεις εσυαξέχαστες εμπειρίες μας χαρισες
θα δουμε... Δεν υπόσχομαι! Πάντως Άννι δεν την λένε κάπως αλλιως την λένε!θα ξαναπαμε φιλαρακι ...την αλλη εβδομαδα...ξερεις εσυ
απο κιλα και υψος τι λεει?
ρε φιλε...πλακα μου κανεις;;;;;;στην καρτα εχει τα στοιχεια..1.75 υψος 19 χρονων..ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΟΣΟΠ....καλα να περναςαπο κιλα και υψος τι λεει?
δεν το προσεξα ειμαι κοκαλο ισωςρε φιλε...πλακα μου κανεις;;;;;;στην καρτα εχει τα στοιχεια..1.75 υψος 19 χρονων..ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΟΣΟΠ....καλα να περνας
δεν το προσεξα ειμαι κοκαλο ισως
Φαινεται κορυφη να το εχουμε στ υποψιν
αναμενω???Φαινεται κορυφη να το εχουμε στ υποψιν