batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
εβαλα και κολ γκερλ ερωτηση αλλα μαλον θα με κραξουνε....
εβαλα και κολ γκερλ ερωτηση αλλα μαλον θα με κραξουνε....
εγω γουσταρω αλλαγης, αλλα λεει?ειδικα η φατσα...το χεις δει?
και για την εν λογω έχει γραφτει οτι ειναι εξ αλλαγης
οι φωτο ειναι αληθηνες, ψηλή κοπελιά με εντιπωσιακο σωμα, έχει δικο της χωρο. στο σερβις για μενα μετρια πραγματα. μαλλον δεν ταιριαξαν οι χημειες μας
[/Τ
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ ?
αναφερθηκα πριν πολυ λιγο καιρο για αυτο το μωρο και γεμισα με π.μ. το οτι με ρωτατε σημαινει πως η γνωμη μου μετραει και μου αρεσει απανταω στις ερωτησεις σας λοιπον...κανει τσιμπουκι με καποτα....τωρα εαν ειναι καποιος κουκλος και την καταφερει...να το κανει ακαποτα ο.κ. εγω ειμαι ενεργητικος....αλλα απο την εμπειρια που εχω πανω απο 10τια το μωρο λειτουργει καλυτερα παθητικα....οποτε οι παθητικοι αντρες πρεπει να ψαξουν αλλου καλυτερες περιπτωσεις. αν τελειωνει δεν ξερω γιατι με μενα δεν τελειωσε αλλα και δεν το επεδιωξα....κατα αλλα απαλο δερμα σφιχτο κορμι πολυ βολικο ατομο .τελευταιο και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ........οταν εγω λεω οτι περασα καλα δεν σημαινει οτι και ο αλλος θα περασει καλα........κλεινοντας για τον συναγωνιστη που ρωτησε για τις φοτο εχεις δικιο φιλε απολυτο....συναγωνιστη... ;) ;) ;) ;) ;) ;)καλησπερα παιδια κανεις πληροφοριες; δεν την εχω ξαναδει
ε τωρα φιλος ξερεις οτι εχουμε τις ιδιες αποψεις σε πολλα θεματα και στα οπαδικααναφερθηκα πριν πολυ λιγο καιρο για αυτο το μωρο και γεμισα με π.μ. το οτι με ρωτατε σημαινει πως η γνωμη μου μετραει και μου αρεσει απανταω στις ερωτησεις σας λοιπον...κανει τσιμπουκι με καποτα....τωρα εαν ειναι καποιος κουκλος και την καταφερει...να το κανει ακαποτα ο.κ. εγω ειμαι ενεργητικος....αλλα απο την εμπειρια που εχω πανω απο 10τια το μωρο λειτουργει καλυτερα παθητικα....οποτε οι παθητικοι αντρες πρεπει να ψαξουν αλλου καλυτερες περιπτωσεις. αν τελειωνει δεν ξερω γιατι με μενα δεν τελειωσε αλλα και δεν το επεδιωξα....κατα αλλα απαλο δερμα σφιχτο κορμι πολυ βολικο ατομο .τελευταιο και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ........οταν εγω λεω οτι περασα καλα δεν σημαινει οτι και ο αλλος θα περασει καλα........κλεινοντας για τον συναγωνιστη που ρωτησε για τις φοτο εχεις δικιο φιλε απολυτο....συναγωνιστη... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ετσι ειμαστε εδω φιλος τρωμε τα καλυτερα παιδια και φυσικα κατω δεν αφηνουν να πεσει κοκκαλακι κατωΜ@Λ@Κ@ !!!! μας άφησε η Σόνια και πήγε κάτω !!!! Αθήνα τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις !!!!!
απο τοτε εχει αλλαξει μαλλι εχει βαρεσει ενα καρο ορμονες και οι φωτο που βλεπει στο mylist εχουν τραβηχτει πριν 4 μερες .....γιατι δεν λες και για τις αλλες φωτο απο το μαγαζι;;;;;;; ...ολες οι τρανς καποτε ηταν αγορια....ε τωρα φιλος ξερεις οτι εχουμε τις ιδιες αποψεις σε πολλα θεματα και στα οπαδικα
αλλα οταν ρωταει ο αλεφαντος κατι δεν το λεει ετσι γιατι ετυχε,προσπαθουμε να σωσουμε κοσμο
τωρα στα του αγωνα ισως κανει παπαδες που λεμε και στο γηπεδο δεν σε αμφισβητο περι αυτου
αλλα αν δεις φωτο απο το φεισμπουκ και ειδικα απο το φετινο πραϊντ θα κλαις με τσιριντα.. τι να λεμε τωρα
ρε φιλος δεν λεω οτι καποτε ηταν ολες αγοριααπο τοτε εχει αλλαξει μαλλι εχει βαρεσει ενα καρο ορμονες και οι φωτο που βλεπει στο mylist εχουν τραβηχτει πριν 4 μερες .....γιατι δεν λες και για τις αλλες φωτο απο το μαγαζι;;;;;;; ...ολες οι τρανς καποτε ηταν αγορια....
ρε φιλε...πηρα το πιστολι και στο εβαλα στον κροταφο για να πας;;;;;;;;;θα μας τρελλανεις τωρα....για ελαχιστες περιπτωσεις εχω μιλησει δημοσια....και γεμισα π.μ....θεωρησα σωστο να απαντησω δημοσια απο το να απανταω στον καθενα χωριστα....ο καθενας κανει οτι του γουσταρει ρε φιλε....ρε φιλος δεν λεω οτι καποτε ηταν ολες αγορια
αλλα λεμε τι ειναι σημερα
με 60 ευρω εχω 4-5 περιπτωσεις ετη φωτος καλυτερες τι να λεμε τωρα
φαντασου εγω που εχω μιλισει για ολες τι γινεται καθε μερα στα πμρε φιλε...πηρα το πιστολι και στο εβαλα στον κροταφο για να πας;;;;;;;;;θα μας τρελλανεις τωρα....για ελαχιστες περιπτωσεις εχω μιλησει δημοσια....και γεμισα π.μ....θεωρησα σωστο να απαντησω δημοσια απο το να απανταω στον καθενα χωριστα....ο καθενας κανει οτι του γουσταρει ρε φιλε....
αντρας που εγινε γυναικα......Καλη χρονια παιδες....αυτη ξέρεται τι φαση ειναι?μίπως ειναι trans η fake?
φιλε εχεις παει μαζι της?αντρας που εγινε γυναικα......
μια μαλακια τις την εριχνα παραπανω με τιποτααντρας που εγινε γυναικα......
ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....φιλε εχεις παει μαζι της?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ...μια μαλακια τις την εριχνα παραπανω με τιποτα