agoritsi
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι παραπάνω είναι γνωστές?
Νίνα where is the BASE?
Νίνα where is the BASE?
εαν εισαι ενεργητικος ειναι εξαιρετικη περιπτωση....
δεν εχω παει ποτε με τρανσ,το σκεφτομαι κ μονο για ενεργητικος,τι λεει η συγκεκριμενη κ γενικα αν εχετε να προτεινετε κατι για την περιπτωση μου???
εαν εισαι ενεργητικος ειναι εξαιρετικη περιπτωση....
καλα γιατι δεν πιρνεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις την ιδια;;;;;;;;;οσο για υπηρεσιες και τιμες ;;;στην μαυρη την λωριδα ψηλα που γραφει τρανσεξουαλ κανε κλικ....ελευθερια ...liberty ts.. ;) ;) ;) ;) ;)εχεις δοκιμασει???μπορεις να μ πεις τιμες κ τα σχετικα???
μαντλι γιγαντα τι λεει ρε φιλος θα στειλουμε κανενα λιονταρι επιτελους στην ουρσουλα?ειναι σαν να ρωτας ,που ειναι ο Λευκος Πυργος στη Θεσσαλονικη
δεν εχω παει ποτε με τρανσ,το σκεφτομαι κ μονο για ενεργητικος,τι λεει η συγκεκριμενη κ γενικα αν εχετε να προτεινετε κατι για την περιπτωση μου???
ειναι κρος κατάσταση
Οι παραπάνω είναι γνωστές?
Νίνα where is the BASE?
Αυτό καλό μου βατράχι θέλει πολύ συζήτηση .... και για να μην ξεχνιόμαστε να στείλετε το καμάρι μας πίσω στα πάτρια εδάφη που το ανέδειξαν.το καλητερο στη θες
οτι η πρωτη φοτο ειναι μουφα
οτι η πρωτη φοτο ειναι μουφα
τιμημενα χρονια φιλε μου και διηγωντας τα να κλαιςΗ πρώτη φωτό είναι μούφα αλλά οι άλλες είναι κανονικές και είναι απο Ανατολική πλευρά της πόλης μας (Χαριλάου πλευρά)πριν κανένα χρόνο ήταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τώρα πώς έγινε και πήγε στο επαγγελματικό δε ξέρω μάλλον ένεκα κρίσης, στο δια ταύτα καθαρά κρός φάση. Το πάλεψα αρκετά να κανονίσουμε απο κοντά για τα περαιτέρω (chat - irc ) αλλά δεν τα κατάφερα απο ότι θυμάμαι το ίδιο και Αλέφας.
Γιατρε μου χρονια σου πολλα καλη χρονια να εχεις ο,τι καλυτερο τι να πεις για αυτα τα ζωντανα ...ή στη ζουγκλα ή στα τσιρκα τα βρησκουμε .μαντλι γιγαντα τι λεει ρε φιλος θα στειλουμε κανενα λιονταρι επιτελους στην ουρσουλα?
Γιατρε μου χρονια σου πολλα καλη χρονια να εχεις ο,τι καλυτερο τι να πεις για αυτα τα ζωντανα ...ή στη ζουγκλα ή στα τσιρκα τα βρησκουμε .