Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1

δεν εχω παει ποτε με τρανσ,το σκεφτομαι κ μονο για ενεργητικος,τι λεει η συγκεκριμενη κ γενικα αν εχετε να προτεινετε κατι για την περιπτωση μου???

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχεις δοκιμασει???μπορεις να μ πεις τιμες κ τα σχετικα???
καλα γιατι δεν πιρνεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις την ιδια;;;;;;;;;οσο για υπηρεσιες και τιμες ;;;στην μαυρη την λωριδα ψηλα που γραφει τρανσεξουαλ κανε κλικ....ελευθερια ...liberty ts.. ;) ;) ;) ;) ;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ειναι κρος κατάσταση

Όσο για την 2η ειναι η Στέλλα που το έκανε sasha....κάνε ενα search με το κινητο της και θα σου βγαλει αρκετες φώτος απο αγγελίες και ψάξε έχει και δικό της θέμα με απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Η πρώτη φωτό είναι μούφα αλλά οι άλλες είναι κανονικές και είναι απο Ανατολική πλευρά της πόλης μας (Χαριλάου πλευρά)πριν κανένα χρόνο ήταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τώρα πώς έγινε και πήγε στο επαγγελματικό δε ξέρω μάλλον ένεκα κρίσης, στο δια ταύτα καθαρά κρός φάση. Το πάλεψα αρκετά να κανονίσουμε απο κοντά για τα περαιτέρω (chat - irc ) αλλά δεν τα κατάφερα απο ότι θυμάμαι το ίδιο και Αλέφας.   

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Η πρώτη φωτό είναι μούφα αλλά οι άλλες είναι κανονικές και είναι απο Ανατολική πλευρά της πόλης μας (Χαριλάου πλευρά)πριν κανένα χρόνο ήταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τώρα πώς έγινε και πήγε στο επαγγελματικό δε ξέρω μάλλον ένεκα κρίσης, στο δια ταύτα καθαρά κρός φάση. Το πάλεψα αρκετά να κανονίσουμε απο κοντά για τα περαιτέρω (chat - irc ) αλλά δεν τα κατάφερα απο ότι θυμάμαι το ίδιο και Αλέφας.   
τιμημενα χρονια φιλε μου και διηγωντας τα να κλαις :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
μαντλι γιγαντα τι λεει ρε φιλος θα στειλουμε κανενα λιονταρι επιτελους στην ουρσουλα? :grin: :grin:
Γιατρε μου χρονια σου πολλα καλη χρονια να εχεις ο,τι καλυτερο  :) τι να πεις για αυτα τα ζωντανα ...ή στη ζουγκλα ή στα τσιρκα τα βρησκουμε .

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Γιατρε μου χρονια σου πολλα καλη χρονια να εχεις ο,τι καλυτερο  :) τι να πεις για αυτα τα ζωντανα ...ή στη ζουγκλα ή στα τσιρκα τα βρησκουμε .

θα ελεγα ότι σ αυτή τη ξωη είναι καλυτερα

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
παλι σημερα κατα τις 6 μαζαρακη ηταν ενα ξανθο μεσα σε ford ασιμι,ξερει κανενας φιλος τπτ γιαυτην>

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αυτά είναι σε σουίτα στο Μακεδονία Παλάς το κορίτσι μας όχι μόνο ήρθε στην πόλη μας αλλά επέλεξε και το σωστό ξενοδοχείο !!! βέβαια τα 100,00€ που ζητάει να δω ποιός θα τα δώσει, να φανταστώ ότι απο ευγενικές χορηγίες θα πληρώνετε και το δωμάτιο εεε συγνώμη η σουίτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom