Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
καλη χρονια

τρελα

palikaros

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
51
Πόντοι
0
Νινα θα έρθεις καθόλου προς τα εδώ να σε χαρούμε λίγο?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλησπερα παιδια κανεις πληροφοριες; δεν την εχω ξαναδει
το ξανθο πλασματακι ειναι φρεσκο...μολις 19 χρονων...ενεργοπαθητικη....λειτουργει καλυτερα ομως σαν παθητικη...παιρνει 60 ευρω...εχει δικο της χωρο μπορει να παει και σε ξενοδοχειο...αναλογως για την ηλικια που εχει περασα ενα εξαιρετικα...και πολυ συντομα θα ξαναπαρω..... ;) ;) ;) ;) ;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
το ξανθο πλασματακι ειναι φρεσκο...μολις 19 χρονων...ενεργοπαθητικη....λειτουργει καλυτερα ομως σαν παθητικη...παιρνει 60 ευρω...εχει δικο της χωρο μπορει να παει και σε ξενοδοχειο...αναλογως για την ηλικια που εχει περασα ενα εξαιρετικα...και πολυ συντομα θα ξαναπαρω..... ;) ;) ;) ;) ;)
αντε κ στην αθηνα για τεστ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το μονο που θελω να μου πεις φιλε μου λαγνε ειναι τι σχεση  πραγματικοτητας με τις φωτο?
γιατι ειδα πριν λιγες μερες κατι φωτο απο σημαντικο συναγωνιστη και επαθα σοκ :grin:
για τον αλεφαντο οποιος παει και ακουμπαει 60αρια σε τετοιες ιστοριες ειναι αξιος της μοιρας του :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
διοτι 19 ηταν και η σονια(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι διωξατε τη σονια απ την πολη :grin:)και πεφτανε και τα τσιμεντα κατω, σε τιμη τζαμπο εντελως

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το μονο που θελω να μου πεις φιλε μου λαγνε ειναι τι σχεση  πραγματικοτητας με τις φωτο?
γιατι ειδα πριν λιγες μερες κατι φωτο απο σημαντικο συναγωνιστη και επαθα σοκ :grin:
για τον αλεφαντο οποιος παει και ακουμπαει 60αρια σε τετοιες ιστοριες ειναι αξιος της μοιρας του :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
διοτι 19 ηταν και η σονια(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι διωξατε τη σονια απ την πολη :grin:)και πεφτανε και τα τσιμεντα κατω, σε τιμη τζαμπο εντελως
οτι ακριβως βλεπεις αν δεν σου αρεσει περι ορεξεως...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606

ρεσυ μεγαλε που είναι αυτή τωρα την ειχα στο νου μου αυτές της μερες γιατι επεσε μια αγγελεια στα χερια μου αλλα μπορει ν ηταν κ παλια....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
θυμίσου τον Αλέφαντο ... δές λίγο και φώτος απο το ΤΣ-14 έχει και εκεί κάποιες και μετά ξανα έλα...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
εντελει δεν βλεπω φως ολη μερα επαιρνα .....

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μηπως μπορει καποιοσ να βοηθησει? μια ζενια που ειναι φωτο στο my list και σε αλλλα που υπερχουν κριτικες?ψαχνω αλλα δεν βρισκω....    λεει η μαπα?γιατι φωτο σκιζει....
σε λαθος θεμα ψαχνεις....επρεπε να ρωτησεις στο θεμα call girl θεσσαλονικης....τελος παντνων,...οι φωτο σκιζουν απλα ειανι αντρας που εκανε αλλαγη φυλλου......οποτε και να πηγαν μερικοι δυσκολα θα ανεβασουν κριτικη :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;)

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για την απαντηση αν ειναι αντρας αρα ειμαι στο σωστο θεμα...τρανσ  γνωριζει καποιος αν λεει ως τρανς??

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
σε λαθος θεμα ψαχνεις....επρεπε να ρωτησεις στο θεμα call girl θεσσαλονικης....τελος παντνων,...οι φωτο σκιζουν απλα ειανι αντρας που εκανε αλλαγη φυλλου......οποτε και να πηγαν μερικοι δυσκολα θα ανεβασουν κριτικη :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;)

ΚΑΛΟ αν κ δεν γαμαω αλλαγης

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω γουσταρω αλλαγης, αλλα λεει?ειδικα η φατσα...το χεις δει?

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εβαλα και κολ γκερλ ερωτηση αλλα μαλον θα με κραξουνε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom