batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
καλη χρονια
τρελα
τρελα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλη χρονια σε ολους τους πιατσοβιους και μη !!!
επισης :-* :-*καλη χρονια
τρελα
το ξανθο πλασματακι ειναι φρεσκο...μολις 19 χρονων...ενεργοπαθητικη....λειτουργει καλυτερα ομως σαν παθητικη...παιρνει 60 ευρω...εχει δικο της χωρο μπορει να παει και σε ξενοδοχειο...αναλογως για την ηλικια που εχει περασα ενα εξαιρετικα...και πολυ συντομα θα ξαναπαρω..... ;) ;) ;) ;) ;)καλησπερα παιδια κανεις πληροφοριες; δεν την εχω ξαναδει
αντε κ στην αθηνα για τεσττο ξανθο πλασματακι ειναι φρεσκο...μολις 19 χρονων...ενεργοπαθητικη....λειτουργει καλυτερα ομως σαν παθητικη...παιρνει 60 ευρω...εχει δικο της χωρο μπορει να παει και σε ξενοδοχειο...αναλογως για την ηλικια που εχει περασα ενα εξαιρετικα...και πολυ συντομα θα ξαναπαρω..... ;) ;) ;) ;) ;)
το μονο που θελω να μου πεις φιλε μου λαγνε ειναι τι σχεση πραγματικοτητας με τις φωτο?το ξανθο πλασματακι ειναι φρεσκο...μολις 19 χρονων...ενεργοπαθητικη....λειτουργει καλυτερα ομως σαν παθητικη...παιρνει 60 ευρω...εχει δικο της χωρο μπορει να παει και σε ξενοδοχειο...αναλογως για την ηλικια που εχει περασα ενα εξαιρετικα...και πολυ συντομα θα ξαναπαρω..... ;) ;) ;) ;) ;)
οτι ακριβως βλεπεις αν δεν σου αρεσει περι ορεξεως...το μονο που θελω να μου πεις φιλε μου λαγνε ειναι τι σχεση πραγματικοτητας με τις φωτο?
γιατι ειδα πριν λιγες μερες κατι φωτο απο σημαντικο συναγωνιστη και επαθα σοκ
για τον αλεφαντο οποιος παει και ακουμπαει 60αρια σε τετοιες ιστοριες ειναι αξιος της μοιρας του
διοτι 19 ηταν και η σονια(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι διωξατε τη σονια απ την πολη )και πεφτανε και τα τσιμεντα κατω, σε τιμη τζαμπο εντελως
το μονο που θελω να μου πεις φιλε μου λαγνε ειναι τι σχεση πραγματικοτητας με τις φωτο?
γιατι ειδα πριν λιγες μερες κατι φωτο απο σημαντικο συναγωνιστη και επαθα σοκ
για τον αλεφαντο οποιος παει και ακουμπαει 60αρια σε τετοιες ιστοριες ειναι αξιος της μοιρας του
διοτι 19 ηταν και η σονια(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι διωξατε τη σονια απ την πολη )και πεφτανε και τα τσιμεντα κατω, σε τιμη τζαμπο εντελως
επειδη βλεπω κατι αλλο αυτη τι στιγμη γι αυτο σε ρωτωοτι ακριβως βλεπεις αν δεν σου αρεσει περι ορεξεως...
Μ@Λ@Κ@ !!!! μας άφησε η Σόνια και πήγε κάτω !!!! Αθήνα τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις !!!!!επειδη βλεπω κατι αλλο αυτη τι στιγμη γι αυτο σε ρωτω
σε λαθος θεμα ψαχνεις....επρεπε να ρωτησεις στο θεμα call girl θεσσαλονικης....τελος παντνων,...οι φωτο σκιζουν απλα ειανι αντρας που εκανε αλλαγη φυλλου......οποτε και να πηγαν μερικοι δυσκολα θα ανεβασουν κριτικη ;) ;) ;)μηπως μπορει καποιοσ να βοηθησει? μια ζενια που ειναι φωτο στο my list και σε αλλλα που υπερχουν κριτικες?ψαχνω αλλα δεν βρισκω.... λεει η μαπα?γιατι φωτο σκιζει....
σε λαθος θεμα ψαχνεις....επρεπε να ρωτησεις στο θεμα call girl θεσσαλονικης....τελος παντνων,...οι φωτο σκιζουν απλα ειανι αντρας που εκανε αλλαγη φυλλου......οποτε και να πηγαν μερικοι δυσκολα θα ανεβασουν κριτικη ;) ;) ;)