Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
σορυ που ρωταω αλλα θυμαμαι οτι ειχες παλια

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
βασικα ειναι απο τις ομορφοτερες.. πανε αμαξι κ μετα σπιτι. ελπιζω τοθλ το σπιτι να ειναι κεντρο μην ειναι τπτ βασιλικα

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Συγγνωμη που παρεμβαινω απορσκλητος, αλλα στο αυτοκινητο πως γινεται σεξουαλικη πραξη;
για πεοθηλασμο καταλαβαινω ειναι σχετικα ευκολο αλλα πληρη σεξουαλικη πραξη;
εκτος αν βγαινετε εκτος αυτου...

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Συγγνωμη που παρεμβαινω απορσκλητος, αλλα στο αυτοκινητο πως γινεται σεξουαλικη πραξη;
στο πορπαγκαζ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
σε χαμηλοταβανο αμαξι βρισκεις ή βρισκει το κεφαλι στον ουρανο και καμπουριαζεις, στα καινουρια ψηλοταβανα αμαξια τα πραγματα ειναι καλυτερα. γενικα αν ειναι κοντη η γκομενα την ανεβαζεις απο πανω μια χαρα, αν εισαι εσυ κοντος ή μπορεις να γαμας καμπουριαστος επισης βολυευεσαι κουτσα στραβα. και οταν εχει καλο καιρο βγαινεις και απεξω.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
σε χαμηλοταβανο αμαξι βρισκεις ή βρισκει το κεφαλι στον ουρανο και καμπουριαζεις, στα καινουρια ψηλοταβανα αμαξια τα πραγματα ειναι καλυτερα. γενικα αν ειναι κοντη η γκομενα την ανεβαζεις απο πανω μια χαρα, αν εισαι εσυ κοντος ή μπορεις να γαμας καμπουριαστος επισης βολυευεσαι κουτσα στραβα. και οταν εχει καλο καιρο βγαινεις και απεξω.
κοντη τρανς που εχεις δει?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δλδ πεταμενα λεφτα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δλδ πεταμενα λεφτα
αν εισαι και εσυ και η γκομενα ψηλοι ναι τα μισα λεφτα πανε στραφη.
για γκομενα ετσι και αλλιως δεν εσκασες χρημα οποτε καλο και οποια σταση περαν της πιπας πετυχεις.
εγω ευτυχως και κοντος ειμαι και τις περισσοτερες φορες κοντη γκομενα ειχα.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.041
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.041
εκτος εκτος χειμωνα μεσα !

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
νινα σε παρακαλω μπορεις να μου απαντησεις στα προσωπικα μηνυματα αμα θελεις???σε ευχαριστω πολυ :-*

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.041
αν εισαι και εσυ και η γκομενα ψηλοι ναι τα μισα λεφτα πανε στραφη.
για γκομενα ετσι και αλλιως δεν εσκασες χρημα οποτε καλο και οποια σταση περαν της πιπας πετυχεις.
εγω ευτυχως και κοντος ειμαι και τις περισσοτερες φορες κοντη γκομενα ειχα.
πιστεψε με  εχω καβαλησει πολλους μπασκεμπολίστες  Α κατηγοριας ! 2,10+ μεσα στο αμαξι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom