iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σορυ που ρωταω αλλα θυμαμαι οτι ειχες παλια
οχι δεν εχω πλεονσορυ που ρωταω αλλα θυμαμαι οτι ειχες παλια
στο πορπαγκαζΣυγγνωμη που παρεμβαινω απορσκλητος, αλλα στο αυτοκινητο πως γινεται σεξουαλικη πραξη;
για πεοθηλασμο καταλαβαινω ειναι σχετικα ευκολο αλλα πληρη σεξουαλικη πραξη;
εκτος αν βγαινετε εκτος αυτου...
και πως μπορω να σε γνωρισω???οχι δεν εχω πλεον
σε χαμηλοταβανο αμαξι βρισκεις ή βρισκει το κεφαλι στον ουρανο και καμπουριαζεις, στα καινουρια ψηλοταβανα αμαξια τα πραγματα ειναι καλυτερα. γενικα αν ειναι κοντη η γκομενα την ανεβαζεις απο πανω μια χαρα, αν εισαι εσυ κοντος ή μπορεις να γαμας καμπουριαστος επισης βολυευεσαι κουτσα στραβα. και οταν εχει καλο καιρο βγαινεις και απεξω.Συγγνωμη που παρεμβαινω απορσκλητος, αλλα στο αυτοκινητο πως γινεται σεξουαλικη πραξη;
κοντη τρανς που εχεις δει?σε χαμηλοταβανο αμαξι βρισκεις ή βρισκει το κεφαλι στον ουρανο και καμπουριαζεις, στα καινουρια ψηλοταβανα αμαξια τα πραγματα ειναι καλυτερα. γενικα αν ειναι κοντη η γκομενα την ανεβαζεις απο πανω μια χαρα, αν εισαι εσυ κοντος ή μπορεις να γαμας καμπουριαστος επισης βολυευεσαι κουτσα στραβα. και οταν εχει καλο καιρο βγαινεις και απεξω.
δλδ πεταμενα λεφτασε χαμηλοταβανο αμαξι βρισκεις ή βρισκει το κεφαλι στον ουρανο και καμπουριαζεις, στα καινουρια ψηλοταβανα αμαξια τα πραγματα ειναι καλυτερα. γενικα αν ειναι κοντη η γκομενα την ανεβαζεις απο πανω μια χαρα, αν εισαι εσυ κοντος ή μπορεις να γαμας καμπουριαστος επισης βολυευεσαι κουτσα στραβα. και οταν εχει καλο καιρο βγαινεις και απεξω.
αν εισαι και εσυ και η γκομενα ψηλοι ναι τα μισα λεφτα πανε στραφη.δλδ πεταμενα λεφτα
Τηλέφωνο για ραντεβού?απαντησα
σε χαμηλοταβανο αμαξι βρισκεις ή βρισκει το κεφαλι στον ουρανο και καμπουριαζεις, στα καινουρια ψηλοταβανα αμαξια τα πραγματα ειναι καλυτερα. γενικα αν ειναι κοντη η γκομενα την ανεβαζεις απο πανω μια χαρα, αν εισαι εσυ κοντος ή μπορεις να γαμας καμπουριαστος επισης βολυευεσαι κουτσα στραβα. και οταν εχει καλο καιρο βγαινεις και απεξω.
εκτος εκτος χειμωνα μεσα !Συγγνωμη που παρεμβαινω απορσκλητος, αλλα στο αυτοκινητο πως γινεται σεξουαλικη πραξη;
νινα απο κεντρο εισαι εσυ?εκτος εκτος χειμωνα μεσα !
πιστεψε με εχω καβαλησει πολλους μπασκεμπολίστες Α κατηγοριας ! 2,10+ μεσα στο αμαξι !αν εισαι και εσυ και η γκομενα ψηλοι ναι τα μισα λεφτα πανε στραφη.
για γκομενα ετσι και αλλιως δεν εσκασες χρημα οποτε καλο και οποια σταση περαν της πιπας πετυχεις.
εγω ευτυχως και κοντος ειμαι και τις περισσοτερες φορες κοντη γκομενα ειχα.
το θεμα ειανι να τους καβαλησες μονοπιστεψε με εχω καβαλησει πολλους μπασκεμπολίστες Α κατηγοριας ! 2,10+ μεσα στο αμαξι !
μονο ....το θεμα ειανι να τους καβαλησες μονο
αν καμπουριασες πανω στον καμπουρη εισαι για χρυσο ευρωμπασκετ 87πιστεψε με εχω καβαλησει πολλους μπασκεμπολίστες Α κατηγοριας ! 2,10+ μεσα στο αμαξι !