Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ενα τέτοιο μπαράκι σαν αυτό στην θεσσαλονικη να άνοιγε στην αθηνα ,,,

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
να σαι καλα φιλος...δλδ δεν ειναι χοντρη?γιατι ετσι ειχα ακουσει....οθτε φενεται καμια γρια?

NP αδερφέ μου.Να σου πω ότι είναι συλφίδα θα σου πω ψέμματα.Το πίσω σύστημα προσμοιάζει με brazilian παρά με ρώσσικο λιπόσαρκο κωλαράκι.Το βράδυ που την είδα φόραγε κολλητό τζην (πολύ εφαρμοστό).Δεν είναι αδύνατη,δεν είναι θεόχοντρη που έχω διαβάσει εδώ μέσα.Αν ψάχνεις κάτι petite μανιτζέβελο αυτή δεν είναι η περίπτωσή σου.Αν ψάχνεις κάτι σε μεγαλόσωμο (πλάτες,ποδάρες κτλ ) και ωραίο πρόσωπο (οι φωτογραφίες αρκετά ακριβείς) τότε σου κάνει.Μέγεθος και σεξουαλικός προσανατολισμός δεν γνωρίζω δεν απαντώ.
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο φίλε μου.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
NP αδερφέ μου.Να σου πω ότι είναι συλφίδα θα σου πω ψέμματα.Το πίσω σύστημα προσμοιάζει με brazilian παρά με ρώσσικο λιπόσαρκο κωλαράκι.Το βράδυ που την είδα φόραγε κολλητό τζην (πολύ εφαρμοστό).Δεν είναι αδύνατη,δεν είναι θεόχοντρη που έχω διαβάσει εδώ μέσα.Αν ψάχνεις κάτι petite μανιτζέβελο αυτή δεν είναι η περίπτωσή σου.Αν ψάχνεις κάτι σε μεγαλόσωμο (πλάτες,ποδάρες κτλ ) και ωραίο πρόσωπο (οι φωτογραφίες αρκετά ακριβείς) τότε σου κάνει.Μέγεθος και σεξουαλικός προσανατολισμός δεν γνωρίζω δεν απαντώ.
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο φίλε μου.
κοψε κατι γιατρε... :grin:

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
καλησπέρα σας,

Μία μελαχροινή με ένα κίτρινο Atos (ίσως και Panda, πάντως σίγουρα κίτρινο και παρόμοιου όγκου) η οποία συστηνόταν σαν Samantha ή Sammy και κατέβαινε (όχι συχνά) στον ΟΠΑΠ και η οποία έχει καιρό να εμφανισθεί, μήπως ξέρει κάποιος τι απέγινε;

ΥΓ Αν δεν κάνω λάθος είχε δώσει κάποιες πληροφορίες και παλαιότερα ο dimwhoo και ο vargburz αλλά δεν μπορώ να τις βρω, και εν πάσει περιπτώσει, αν έχουμε νεότερη πληροφόρηση θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
κοψε κατι γιατρε... :grin:

Φίλε Αλέφαντε καλησπέρα.
Την έβλεπα στο TS14 όλο το βράδυ μεν,στα σκοτάδια και μετά από 5-6 ουισκάκια (για πλάκα) δε.
Θεωρώ ότι σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα λόγω εντοπιότητας,αλλά επιμένω (και φαντάζομαι ότι θα έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι προμότορας) ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές με τις φωτό.Ειδικά στο πρόσωπο που το έβλεπα φάτσα κάρτα γιατί καθόμουνα στη μπάρα  όλο το βράδυ.
Την επόμενη φορά που θα ανέβω ξανά στη Θεσ/νίκη,κερνάω ποτό για να δούμε μαζί τη κορασίδα live,και να κάνουμε "κοινωνική κριτική" για το πίσω της σύστημα. ;)
Να είσαι καλά αδερφέ.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Φίλε Αλέφαντε καλησπέρα.
Την έβλεπα στο TS14 όλο το βράδυ μεν,στα σκοτάδια και μετά από 5-6 ουισκάκια (για πλάκα) δε.
Θεωρώ ότι σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα λόγω εντοπιότητας,αλλά επιμένω (και φαντάζομαι ότι θα έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι προμότορας) ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές με τις φωτό.Ειδικά στο πρόσωπο που το έβλεπα φάτσα κάρτα γιατί καθόμουνα στη μπάρα  όλο το βράδυ.
Την επόμενη φορά που θα ανέβω ξανά στη Θεσ/νίκη,κερνάω ποτό για να δούμε μαζί τη κορασίδα live,και να κάνουμε "κοινωνική κριτική" για το πίσω της σύστημα. ;)
Να είσαι καλά αδερφέ.
ελαττωσε γιατρε τα ουισκακια στο συνιστω :grin:
λογο επειδη τυχαινει να την εχω δει και εγω προσφατα για αρκετη ωρα αλλα επειδη την εχω δει και παλια πολλες φορες στην πιατσα, κατι ξερουμε και μεις απο ιατρικη και σου λεω οτι δεν εχουν ετσι τα πραγματα :grin:
δεν ειπα οτι εισαι προμοτορας αλλα οι φωτο κανουμε μπαμ οτι ειναι τσιμπημενες :grin: :grin:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ελαττωσε γιατρε τα ουισκακια στο συνιστω :grin:
λογο επειδη τυχαινει να την εχω δει και εγω προσφατα για αρκετη ωρα αλλα επειδη την εχω δει και παλια πολλες φορες στην πιατσα, κατι ξερουμε και μεις απο ιατρικη και σου λεω οτι δεν εχουν ετσι τα πραγματα :grin:
δεν ειπα οτι εισαι προμοτορας αλλα οι φωτο κανουμε μπαμ οτι ειναι τσιμπημενες :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:
OK αδερφέ μου πάω πάσο.Σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα από μένα.Ούτως ή άλλως σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστώ πληροφορία για τα τεκταινόμενα της Θεσ/νίκης εμπιστεύομαι Αλέφαντο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny:
OK αδερφέ μου πάω πάσο.Σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα από μένα.Ούτως ή άλλως σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστώ πληροφορία για τα τεκταινόμενα της Θεσ/νίκης εμπιστεύομαι Αλέφαντο.
και αλλες 33 τρανς της πολης που δοκιμασαν αλεφαντο αυτες ξερουν :grin: :grin: :grin:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παθητικη τπτ το ιδιαιτερο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Συνημμένα

• μαστορακης.jpg
    μαστορακης.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 14

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
26ης με smart ψηλη,αγορε μαλλι,σιγοθρα την ξες........διπλα στη φιονα.για δωσε φωτα...
δεν την λες και πρωτο μποϊ για τρανς ρε γιατρε τωρα :grin: :grin:
ποια νεφελη ρε? :grin: :grin:
ακου νεφελη...ηλεκτρα τι λενε
αν περασεις πες της οτι ειπε ο αλεφαντος αν δεν αλλαξεις την παραγωγικη σου διαδικασια(τι λεω παλι :grin:)σε βλεπω να γινεσαι κυβελη σε κανα μηνα :grin: :grin:
και τον αλλο μηνα παλι θα πιασουμε αλλο αρχαιοελληνικο ονομα να πουμε :grin: :grin:

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
δεν την λες και πρωτο μποϊ για τρανς ρε γιατρε τωρα :grin: :grin:
ποια νεφελη ρε? :grin: :grin:
ακου νεφελη...ηλεκτρα τι λενε
αν περασεις πες της οτι ειπε ο αλεφαντος αν δεν αλλαξεις την παραγωγικη σου διαδικασια(τι λεω παλι :grin:)σε βλεπω να γινεσαι κυβελη σε κανα μηνα :grin: :grin:
και τον αλλο μηνα παλι θα πιασουμε αλλο αρχαιοελληνικο ονομα να πουμε :grin: :grin:
coach,sorry,αλλά νομίζω οτι η Ηλέκτρα είναι αυτή με το μπλε Micra και την περούκα,ενώ όντως η Νεφέλη είναι με ένα smart και ο χώρος της είναι στο Βαρδάρη σε ένα στενο κάθετο στη Λαγκαδά,δεξιά όπως ανεβαίνουμε

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
coach,sorry,αλλά νομίζω οτι η Ηλέκτρα είναι αυτή με το μπλε Micra και την περούκα,ενώ όντως η Νεφέλη είναι με ένα smart και ο χώρος της είναι στο Βαρδάρη σε ένα στενο κάθετο στη Λαγκαδά,δεξιά όπως ανεβαίνουμε
  Αυτοδιορθώνομαι,η Σόνια είναι με τη περούκα και το μπλε Micra και όχι η ήλέκτρα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αυτη με το μπλε μικρα εχει να την δω κατι χρονια κατω και την τελευταια φορα που την ειδα δεν φορουσε περουκα
τωρα αν το γυρισε στο φερεντζε και αυτη δεν το ξερω το θεμα :grin: :grin:
παντως αυτη με το σμαρτ εκει ειναι δεδομενη και παιζι μπαλα με τα αρχαιοελληνικα ονοματα

ΥΓ τελικα πολυ περασει ρε γιατρε το σιτροεν σε φορ στην τρανς κοινονητα και ειδικα στην αθηναικη να πουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom