Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τωρα πραγματικα απορω ομως  :jerking: :jerking:....αποψε επι μια ωρα και βαλε ηταν στημενοι 2 μηχανες της αστυνομιας στη γωνια Μαζαρακη-Καβαλας και αλλες 2 στην παρακατω γωνια ακριβως...
δηλαδη 8 ανθρωποι της αστυνομιας δικαιολογησαν το μισθο τους κανοντας τι??...προσεχοντας μην κανει πιατσα η Νανα στη μια γωνια και η Σουζυ στην παρακατω??γιατι ηταν ακριβως πανω στα ποστα αυτων των 2...
η μαλακια σ'αυτην την πολη πραγματικα δεν εχει οριο  :jerking: :jerking:
πατσινε αν θυμασε καλα οι μπατσοι απο μονοι δεν αρχισαν το κυνηγητο περσι λιγο μετα το πασχα
κατι σκηνικα περιξ του κωλαδικου ειχαμε και αρχισε ολο το θεμα και μετα κατεβηκαν οι κατοικοι της περιοχης και φωναζαν
καποιοι(καλητερα καποιες)εβαλαν το χερακι τους για αυτο ασχετα αν στην τελικη απο θυτες εγιναν θυματα και οι ιδιες
και το κακο ειναι οτι χασαμε το μεγαλυτερο ταλεντο των τελευταιων 30 χρονων(συμφωνα με παππου-συναγωνιστη :grin:) :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τωρα πραγματικα απορω ομως  :jerking: :jerking:....αποψε επι μια ωρα και βαλε ηταν στημενοι 2 μηχανες της αστυνομιας στη γωνια Μαζαρακη-Καβαλας και αλλες 2 στην παρακατω γωνια ακριβως...
δηλαδη 8 ανθρωποι της αστυνομιας δικαιολογησαν το μισθο τους κανοντας τι??...προσεχοντας μην κανει πιατσα η Νανα στη μια γωνια και η Σουζυ στην παρακατω??γιατι ηταν ακριβως πανω στα ποστα αυτων των 2...
η μαλακια σ'αυτην την πολη πραγματικα δεν εχει οριο  :jerking: :jerking:
την παρασκευη το βραδυ ειδικά στον Οπαπ γινόταν χαμός. Απο νωρίς πολλές μηχανές και καποιες είχαν σταματησει κιολας στη γωνία κάτω απο τον ΟΠΑΠ.
Γίνοταν κατι περιεργες δια πραγματευσεις, καποιες έφευγαν , καποιες πηγαιναν πιο πανω ( ;; ) .
Δεν ξερω αν εχει σχεη με την εκθεση ή εγινε καποια καταγγελια αλλά ήταν υπερβολη τόση αστυνομευση εκει γύρω

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
απλα τα γραμματα,αλκοολτεστ,σε 100 μετρα με εκαναν 2 φορες ,για ολα τα κακα δεν φταινε  οι ts ειναι και το fiber εκει

Gelwtopiosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα.Πρωταρης στο σπορ.Με αυτα που διαβασα εχω καταληξει στην Ιζαμπελα η στην Λια.Ποια προτεινετε για πρωτη φορα?Μπορει καποιος να μου στειλει ενα πμ με καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω με τα κοριτσια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
απλα τα γραμματα,αλκοολτεστ,σε 100 μετρα με εκαναν 2 φορες ,για ολα τα κακα δεν φταινε  οι ts ειναι και το fiber εκει
ναι παιζει ρολο και η ΔΕΘ καθε χρονο τετοιες μερες αρχιζουν τις μαλακιες

εμενα πριν κανα 2 χρονια τετοιες με ειχαν σταματησει 2 φορες για ελεγχο σε ακτινα 2 χλμ και αλλη μια για αλκοτεστ  :jerking: :jerking: :jerking:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
ναι παιζει ρολο και η ΔΕΘ καθε χρονο τετοιες μερες αρχιζουν τις μαλακιες

εμενα πριν κανα 2 χρονια τετοιες με ειχαν σταματησει 2 φορες για ελεγχο σε ακτινα 2 χλμ και αλλη μια για αλκοτεστ  :jerking: :jerking: :jerking:
καλα τα λες μωρο μου !! :-* :-* :-* :-*

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
ρε παιδια πειτε κατι για στελλα....οχι για τhn fox,την αλλη λεω.....στης φοτο αξιζει πολυ!

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
και πλακα πλακα για τη φοξ λιγα πραγματα ξερουμε. και αυτα πρν βαλει στηθος..

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
χθες μια βολτα στις πατσιες δεν ειχε τπτ. τη ναταλια στην 26ης. και την βικτορια στον οπαπ.

Gelwtopiosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα.Πρωταρης στο σπορ.Με αυτα που διαβασα εχω καταληξει στην Ιζαμπελα η στην Λια.Ποια προτεινετε για πρωτη φορα?Μπορει καποιος να μου στειλει ενα πμ με καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω με τα κοριτσια?

Kανεις να βοηθησει την κατασταση?

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0

ανοιγω νεο θεμα γιατι θελω πληροφοριες για την εν λογω κουκλα... ξερει κανεις κατι απο θεσσαλονικη?  δεν εχω τηλ ουτε αν δεχεται πελατες.την εχω φιλη στο φατσοβιβλιο αλλα οποτε στελνω μηνυμα για περεταιρω επικοινωνια , δεν ανταποκρινεται...
ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε πληροφορια... 

θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν δεν αρχισουν μερικοι τις τρολιες...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

ανοιγω νεο θεμα γιατι θελω πληροφοριες για την εν λογω κουκλα... ξερει κανεις κατι απο θεσσαλονικη?  δεν εχω τηλ ουτε αν δεχεται πελατες.την εχω φιλη στο φατσοβιβλιο αλλα οποτε στελνω μηνυμα για περεταιρω επικοινωνια , δεν ανταποκρινεται...
ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε πληροφορια... 

θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν δεν αρχισουν μερικοι τις τρολιες...
καλο κορμι καλος ανθρωπος τυχερος θα εισαι αν την πετυχεις 26ης οκτωβριου αγριες ωρες, απο σαητ δεν ειναι ομιλητικη εχει ξαναειπωθει παλιωθεν

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
polu kalh tin exw parei mia fora. alla mia foro mono ti petixa k se piatsa. an thes leptomereies steile inbox

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

Καλημερα σε ολους. Επισκεψη την Παρασκευη 05/09 στην  ομορφη θεσ/νικη λογω της εκθεσης και ειπα να κανω μια βολτα στις πιατσες που τοσο διαβαζω τον τελευταιο καιρο. Χαλια μαυρα... ειδα ομως  δυο τεμαχια μαλλον καλα ....και θα ηθελα την γνωμη σας. Στην 26 Οκτωβριου ενα ξανθο με σγουρα μαλλια  .....δυνατο κορμι εξ αποστασεως δεν το προλαβα να το δω απο κοντα εφυγε με πελατη και ενα μελαχρινο αδυνατο επι της Σταθμου λιγο πριν το εμπορικο με ενα κιτρινο FOX. Παρακαλω οποιος γνωριζει .....ευχαρηστω.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους. Επισκεψη την Παρασκευη 05/09 στην  ομορφη θεσ/νικη λογω της εκθεσης και ειπα να κανω μια βολτα στις πιατσες που τοσο διαβαζω τον τελευταιο καιρο. Χαλια μαυρα... ειδα ομως  δυο τεμαχια μαλλον καλα ....και θα ηθελα την γνωμη σας. Στην 26 Οκτωβριου ενα ξανθο με σγουρα μαλλια  .....δυνατο κορμι εξ αποστασεως δεν το προλαβα να το δω απο κοντα εφυγε με πελατη και ενα μελαχρινο αδυνατο επι της Σταθμου λιγο πριν το εμπορικο με ενα κιτρινο FOX. Παρακαλω οποιος γνωριζει .....ευχαρηστω.
φιονα και νινα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom