VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
γιατί μόνο το 2009;;;και να ιντριγκαρω λιγο περισσοτερο με εχουν πηδηξει η ωραιοτερες τρανς αθηνας - θεσσαλονικης
2009
γιατί μόνο το 2009;;;και να ιντριγκαρω λιγο περισσοτερο με εχουν πηδηξει η ωραιοτερες τρανς αθηνας - θεσσαλονικης
2009
μπα...δεν νομίζω...κάτι άλλο θα εννοεί... ;)ε το 2009 θα ξεκινησε εμπειριες και σε μια χρονια θα εγινε απο αγοραστης πωλητης
το μονο που δεν ειχα κανει ηταν αυτο ;) ;) ;)μπα...δεν νομίζω...κάτι άλλο θα εννοεί... ;)
έτσι είναι...πρεπει να πάθεις για να μάθεις.... :-* :-*το μονο που δεν ειχα κανει ηταν αυτο ;) ;) ;)
ηθελα εμπειριες και μετα το αλλαξα !
ισχυει ...έτσι είναι...πρεπει να πάθεις για να μάθεις.... :-* :-*
δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα με σένα...θα πρεπει να κατέβεις Αθήνα να το διαπιστώσω... ;)ισχυει ...
καλο βραδυ !! :-* :-* :-* παω να γαμηθο !δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα με σένα...θα πρεπει να κατέβεις Αθήνα να το διαπιστώσω... ;)
εδώ δεν λένε: θελει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει;καλο βραδυ !! :-* :-* :-* παω να γαμηθο !
εδώ δεν λένε: θελει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει;
για να μην μας ξαναρωτησεις πανε μια τσαρκα,ρωτα αυτη που θα γουσταρεις αν ειναι ενεργητική και κανονισε να πας στο χωρο της.ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ μήπως ξέρει κανένας ή έχει κανένας τηλέφωνο ή e-mail ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ τραβεστί που να έχει και λίγο καλούτσικο προσωπάκι; Έχω πάει σε καν' να δυό και ούτε κούκου έκανε το εργαλείο και από φάτσα ήτανε χειρότερες από τον χειρότερο εφιάλτη.
στην 26ης την ειχα πετυχει πριν κανα μηνα...μεγαλη σε ηλικια
στην 26ης την ειχα πετυχει πριν κανα μηνα...μεγαλη σε ηλικια
Άμα θέλεις να φτιάξεις σούπα...Καλά αυτό μπορεί να είναι και θετικό, η γριά η κότα έχει το ζουμί. Εμφανίσιμη τουλάχιστον? Λεπτομέρειες κανείς άλλος?
παιρνεις τπτ λυγμενα?