και αφου γλυτωσαμε τα χρηματα πρεπει καπου να τα καταθεσουμε,
τι λετε για αυτην?
τι λετε για αυτην?
μια ψηλη ομορφοφατσα λες γιατρε με ενα c3 στον οπαπ??Ξέρετε κάποια Νικολέτα ελληνίδα, αδύνατη, γυμνασμένη, μελαχρινή;
μια ψηλη ομορφοφατσα λες γιατρε με ενα c3 στον οπαπ??![]()
![]()
το εριξες στο bbw γιατρε??ρε μάγγες σαλονικείς.. τούτη εδώ ήρθε απ τα λιμέρια μας.. να την τιμήσουμε;;
Ο χωρος της ειναι στον πισω απο τον ΟΠΑΠ. Οχι πολυ παλια καραβανα ειχε χωρο στην Ιπποδρομίου, Κορίνα την έλεγαν τότε. Χωρίς στηθος, ανδροφέρνει στα χαρακτηριστικα. Πολυ μεγαλο και χοντρο εργαλείο. Δεν θα έλεγα οτι σκιζει τις φανέλες της κατα την εκτελεση του καθηκοντος. Αν δεν έχεις καποια αλλη επιλογη καλη είναι. Πενηντα επαιρνε. Α ξέχασα πολυ καθαρή.ρε μάγγες σαλονικείς.. τούτη εδώ ήρθε απ τα λιμέρια μας.. να την τιμήσουμε;;
επιτελους το ονειρο σου πραγματικοτηταΚαλησπέρα στα φιλαράκια μου...όσο πλησιάζει ο καιρός της έκθεσης τόσο θα πληθαίνουν οι νέες παρουσίες στην πόλη μας...
επιτέλους μας ήρθε και κάτι αξιόλογο ...
γιγαντα dimwhoo εισαι η εγκυκοπαιδεια των τρανς στη θεσ/νικη δεν παιζεσαι με τπτ μπραβο οτι και να πω για σενα ειναι λιγο ρε φιλεΟ χωρος της ειναι στον πισω απο τον ΟΠΑΠ. Οχι πολυ παλια καραβανα ειχε χωρο στην Ιπποδρομίου, Κορίνα την έλεγαν τότε. Χωρίς στηθος, ανδροφέρνει στα χαρακτηριστικα. Πολυ μεγαλο και χοντρο εργαλείο. Δεν θα έλεγα οτι σκιζει τις φανέλες της κατα την εκτελεση του καθηκοντος. Αν δεν έχεις καποια αλλη επιλογη καλη είναι. Πενηντα επαιρνε. Α ξέχασα πολυ καθαρή.
Αλενταδόρε τι λέει? Ζηλεύεις παλιο κουφάλα?επιτελους το ονειρο σου πραγματικοτητα![]()
για ελα εκει που ξερεις λιγο
το πουλεν λατρεμενε μου ειμαι απο δευτερας εις στην πολη ανανεωμενο απο τις διακοπες και μεγαλη διαθεσηΑλενταδόρε τι λέει? Ζηλεύεις παλιο κουφάλα?
Θα βγαίναμε ζευγάρια αλλά τι να σου κάνω που το πουλέν άλλαξε έδρα και νομό (ποιος ξέρει τι χουνέρι της έκανες και???
Εξαιτίας λιγοστού χρόνου την περίοδο αυτή (ξέρεις εσύ) είναι λίγο δύσκολα...αλλά θα σε πετύχω. Επιφυλάσσομαι να γράψω κριτική μόλις διαπραχθεί το έγκλημαμην πάθω και εγώ κανένα χουνέρι...(ονόματα δε λέμε
)
το πουλεν λατρεμενε μου ειμαι απο δευτερας εις στην πολη ανανεωμενο απο τις διακοπες και μεγαλη διαθεση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()