Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
κατι καλυτερο φενεται απο το πρηγουμενο βοοειδη :grin:

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
Ξέρετε κάποια Νικολέτα ελληνίδα, αδύνατη, γυμνασμένη, μελαχρινή;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
609
Πόντοι
6.060
ρε μάγγες σαλονικείς.. τούτη εδώ ήρθε απ τα λιμέρια μας.. να την τιμήσουμε;;
Ο χωρος της ειναι στον πισω απο τον ΟΠΑΠ. Οχι πολυ παλια καραβανα ειχε χωρο στην Ιπποδρομίου, Κορίνα την έλεγαν τότε. Χωρίς στηθος, ανδροφέρνει στα χαρακτηριστικα. Πολυ μεγαλο και χοντρο εργαλείο. Δεν θα έλεγα οτι σκιζει τις φανέλες της κατα την εκτελεση του καθηκοντος. Αν δεν έχεις καποια αλλη επιλογη καλη είναι. Πενηντα επαιρνε. Α ξέχασα πολυ καθαρή.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
Καλησπέρα στα φιλαράκια μου...όσο πλησιάζει ο καιρός της έκθεσης τόσο θα πληθαίνουν οι νέες παρουσίες στην πόλη μας...
επιτέλους μας ήρθε και κάτι αξιόλογο ...
επιτελους το ονειρο σου πραγματικοτητα :grin: :grin:
για ελα εκει που ξερεις λιγο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
Ο χωρος της ειναι στον πισω απο τον ΟΠΑΠ. Οχι πολυ παλια καραβανα ειχε χωρο στην Ιπποδρομίου, Κορίνα την έλεγαν τότε. Χωρίς στηθος, ανδροφέρνει στα χαρακτηριστικα. Πολυ μεγαλο και χοντρο εργαλείο. Δεν θα έλεγα οτι σκιζει τις φανέλες της κατα την εκτελεση του καθηκοντος. Αν δεν έχεις καποια αλλη επιλογη καλη είναι. Πενηντα επαιρνε. Α ξέχασα πολυ καθαρή.
γιγαντα dimwhoo εισαι η εγκυκοπαιδεια των τρανς στη θεσ/νικη δεν παιζεσαι με τπτ μπραβο οτι και να πω για σενα ειναι λιγο ρε φιλε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
επιτελους το ονειρο σου πραγματικοτητα :grin: :grin:
για ελα εκει που ξερεις λιγο
Αλενταδόρε τι λέει? Ζηλεύεις παλιο κουφάλα?  :2funny:
Θα βγαίναμε ζευγάρια αλλά τι να σου κάνω που το πουλέν άλλαξε έδρα και νομό (ποιος ξέρει τι χουνέρι της έκανες και  :badair: ???
Εξαιτίας λιγοστού χρόνου την περίοδο αυτή (ξέρεις εσύ) είναι λίγο δύσκολα...αλλά θα σε πετύχω. Επιφυλάσσομαι να γράψω κριτική μόλις διαπραχθεί το έγκλημα  :fuck1: μην πάθω και εγώ κανένα χουνέρι...(ονόματα δε λέμε  :rolleyes:)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
Αλενταδόρε τι λέει? Ζηλεύεις παλιο κουφάλα?  :2funny:
Θα βγαίναμε ζευγάρια αλλά τι να σου κάνω που το πουλέν άλλαξε έδρα και νομό (ποιος ξέρει τι χουνέρι της έκανες και  :badair: ???
Εξαιτίας λιγοστού χρόνου την περίοδο αυτή (ξέρεις εσύ) είναι λίγο δύσκολα...αλλά θα σε πετύχω. Επιφυλάσσομαι να γράψω κριτική μόλις διαπραχθεί το έγκλημα  :fuck1: μην πάθω και εγώ κανένα χουνέρι...(ονόματα δε λέμε  :rolleyes:)
το πουλεν λατρεμενε μου ειμαι απο δευτερας εις στην πολη ανανεωμενο απο τις διακοπες και μεγαλη διαθεση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.246
τον ειδα χτες περασε σφαιρα με το καμπριο. δεν σταματησε εκεινη την ωρα ημουν μεσα στο αυτοκινητο.(σταματα πες και ενα γεια)μετα εντελως τυχαια σε μια βολτα που εκανα πεταχτηκε απο ενα στενο μαλλον απο καποιο οικο ανοχης και συνέχισε  προς την εξοδο της πολης προς την δυτικη εξοδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom