al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ναι αυτη ειναι που ειναι παντα στη γωνια τερμα κατω στη ΜαζαρακηΜόνη άγνωστη λέξη η Σούζυ μηπως είναι αυτη με το ασημί φιέστα.
ναι αυτη ειναι που ειναι παντα στη γωνια τερμα κατω στη ΜαζαρακηΜόνη άγνωστη λέξη η Σούζυ μηπως είναι αυτη με το ασημί φιέστα.
Σχεδόν παντα μαστουρα. Ωραιο σωματακι αβυζο, με καλο εργαλείο. Γι' αυτα που ζηταει καλή.Μία Ναταλί ή Ναταλία κοκκινομάλλα-καστανή,πολύ αδύνατη την ξέρει κανείς?
Την πέτυχα με παρέα ένα βράδυ, βγαίνει μετά τη Φιόνα, ψιλοπιωμένη πρέπει να ήταν, αλλά καυλούλα..
φιλος εισαι καλα???Σχεδόν παντα μαστουρα. Ωραιο σωματακι αβυζο, με καλο εργαλείο. Γι' αυτα που ζηταει καλή.
Γεια σου ale. Δοκίμασα την Νικόλ την ξανθιά. Επειδη για μενα μετραει πολυ το λεκτικό feeling εκ πρωτης μου αρεσε, πιο πολυ cross βεβαια αλλα θεωρω οτι ειναι συμπαθές ατομο και θα την ξαναδοκιμάσω. Οπως παντα αυτα είναι γουστα. Θα μ' ενδιέφερε η αποψή σου.φιλος εισαι καλα???
κροςς το θεμα εντελως με μακρι μαλλι οντως οι πληροφοριες ειναι πολυ θετικες
η σουζη να ξερεις ειναι θεμα στυσεως αντεδεικνυται για εσε φιλος
ποια ειναι η νικολ η ξανθια ρε φιλος?Γεια σου ale. Δοκίμασα την Νικόλ την ξανθιά. Επειδη για μενα μετραει πολυ το λεκτικό feeling εκ πρωτης μου αρεσε, πιο πολυ cross βεβαια αλλα θεωρω οτι ειναι συμπαθές ατομο και θα την ξαναδοκιμάσω. Οπως παντα αυτα είναι γουστα. Θα μ' ενδιέφερε η αποψή σου.
Οσο για τη Σουζυ την ξέρω είναι παλιά οσο και οι λάσπες.
Δεν ξέρω εχω την εντυπωση οτι ηλικιακα ειμαι απο του πιο μεγαλους στην παρέα μας. Πιο παλιά η πιάτσα ηταν στα ανω λαδαδικά και κοντα στο παλιό αλλοδαπών. Εβγαιναν κάθε βράδυ γύρω στις 30 τραβεστί, πανηγύρι ήταν, γιατι και ο κόσμος ήταν ασυνήθιστος σε τέτοιες εμφανήσεις και πηγαινε μπουρδελοτσαρκα για να χαζέψει. Αυτό πριν απο 20-25 χρόνια. Πολλες απο αυτές μικρες τότε ειναι και τωρα πχ Νανα, Ελεάνα, Σουζυ, Σόνια αυτη που βαζει παραπλανητικές φωτο και εχει χωρο στην Τσιμισκή, η Λία και η Φιόνα λιγο αργοτερα η Φιόνα μαλιστα εβγαινε στην συμβολη της λαγκαδα με την προεκταση της Αγ. Δημητρίου προς τον Σταθμό. Ηταν απιστευτο μωρό ζητουσε 15.000 δρχ όταν η αλλες ηθελαν 5.000. Και συνεχίζω η Λουίζα η Στέλλα αργοτερα και αλλες πολλες που αποσύρθηκαν. Η συνέχεια οταν θα είμαι παλι σε κατασταση ονειροπολησης.
Τα λεμε.
αυτο θα πει εμπειρια !Γεια σου ale. Δοκίμασα την Νικόλ την ξανθιά. Επειδη για μενα μετραει πολυ το λεκτικό feeling εκ πρωτης μου αρεσε, πιο πολυ cross βεβαια αλλα θεωρω οτι ειναι συμπαθές ατομο και θα την ξαναδοκιμάσω. Οπως παντα αυτα είναι γουστα. Θα μ' ενδιέφερε η αποψή σου.
Δεν ξέρω εχω την εντυπωση οτι ηλικιακα ειμαι απο του πιο μεγαλους στην παρέα μας. Πιο παλιά η πιάτσα ηταν στα ανω λαδαδικά και κοντα στο παλιό αλλοδαπών. Εβγαιναν κάθε βράδυ γύρω στις 30 τραβεστί, πανηγύρι ήταν, γιατι και ο κόσμος ήταν ασυνήθιστος σε τέτοιες εμφανήσεις και πηγαινε μπουρδελοτσαρκα για να χαζέψει. Αυτό πριν απο 20-25 χρόνια. Πολλες απο αυτές μικρες τότε ειναι και τωρα πχ Νανα, Ελεάνα, Σουζυ, Σόνια αυτη που βαζει παραπλανητικές φωτο και εχει χωρο στην Τσιμισκή, η Λία και η Φιόνα λιγο αργοτερα η Φιόνα μαλιστα εβγαινε στην συμβολη της λαγκαδα με την προεκταση της Αγ. Δημητρίου προς τον Σταθμό. Ηταν απιστευτο μωρό ζητουσε 15.000 δρχ όταν η αλλες ηθελαν 5.000. Και συνεχίζω η Λουίζα η Στέλλα αργοτερα και αλλες πολλες που αποσύρθηκαν. Η συνέχεια οταν θα είμαι παλι σε κατασταση ονειροπολησης.
Τα λεμε.
Γι' αυτη λέω.ποια ειναι η νικολ η ξανθια ρε φιλος?
εισαι θεος ρε φιλε πραγματικα εισαι η εγκυκλοπαιδεια των τρανς στην πολη, χαιρομαι να διαβαζω ατομα σαν εσενα και ας μην γραφης τακτικα οσο θα θελαμε
Γεια σου ale. Δοκίμασα την Νικόλ την ξανθιά. Επειδη για μενα μετραει πολυ το λεκτικό feeling εκ πρωτης μου αρεσε, πιο πολυ cross βεβαια αλλα θεωρω οτι ειναι συμπαθές ατομο και θα την ξαναδοκιμάσω. Οπως παντα αυτα είναι γουστα. Θα μ' ενδιέφερε η αποψή σου.
Τα λεμε.
καταλαβα νομιζα οτι ελεγες ξανθια ξανθια γιατι την τελευταια φορα που την ειδα αυτη ηταν στο μελαχρινο
επισης αν σ'ενδιαφερει στον Οπαπ βγαινει και η παρεουλα των τρανς που κανουν παρτουζες σχεδον σε ολους τους συνδυασμους μεταξυ τους...
Π.χ Σουζυ με Χριστινα στα 70ε σπιτι τους,Νανα με Σουζυ,Ελεαννα με Χριστινα στα 60ε και τις 2 μαζι και κατι τετοια
...
Και στην 26ης η Φιονα,η Κελλυ μετα απο καιρο που ειχα να τη δω και ενα cd καθισμενο στην πιατσα...cd οχι μουσικης...απο τα αλλα
απ' ότι έχει πάρει το αυτί μου.. με το τηλέφωνο...Γεια σας,απο οτι βλεπω το "κατεχετε"το θεμα,μηπως μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για εγχειρισμενες τρανς και πως επικοινωνεις μαζι τους?
Ευχαριστω..
απ' ότι έχει πάρει το αυτί μου.. με το τηλέφωνο...
ποτέ δεν κράζω... χιούμορ κάμνομεν ιατρέ μου...
ρε γλυκομουσουδε στα εχωσα καποτε για την ξινιλα και εχεις παρει φορα τωρα και κραζεις το συμπαν
αλλα εχεις ωραιο τροπο σε παω