Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Μία Ναταλί ή Ναταλία κοκκινομάλλα-καστανή,πολύ αδύνατη την ξέρει κανείς?
Την πέτυχα με παρέα ένα βράδυ, βγαίνει μετά τη Φιόνα, ψιλοπιωμένη πρέπει να ήταν, αλλά καυλούλα..

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Μία Ναταλί ή Ναταλία κοκκινομάλλα-καστανή,πολύ αδύνατη την ξέρει κανείς?
Την πέτυχα με παρέα ένα βράδυ, βγαίνει μετά τη Φιόνα, ψιλοπιωμένη πρέπει να ήταν, αλλά καυλούλα..
Σχεδόν παντα μαστουρα. Ωραιο σωματακι αβυζο, με καλο εργαλείο. Γι' αυτα που ζηταει καλή.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Σχεδόν παντα μαστουρα. Ωραιο σωματακι αβυζο, με καλο εργαλείο. Γι' αυτα που ζηταει καλή.
φιλος εισαι καλα???
κροςς το θεμα εντελως με μακρι μαλλι οντως οι πληροφοριες ειναι πολυ θετικες
η σουζη να ξερεις ειναι θεμα στυσεως αντεδεικνυται για εσε φιλος :grin: :grin:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
φιλος εισαι καλα???
κροςς το θεμα εντελως με μακρι μαλλι οντως οι πληροφοριες ειναι πολυ θετικες
η σουζη να ξερεις ειναι θεμα στυσεως αντεδεικνυται για εσε φιλος :grin: :grin:
Γεια σου ale. Δοκίμασα την Νικόλ την ξανθιά. Επειδη για μενα μετραει πολυ το λεκτικό feeling εκ πρωτης μου αρεσε, πιο πολυ cross βεβαια αλλα θεωρω οτι ειναι συμπαθές ατομο και θα την ξαναδοκιμάσω. Οπως παντα αυτα είναι γουστα. Θα μ' ενδιέφερε η αποψή σου.
Οσο για τη Σουζυ την ξέρω είναι παλιά οσο και οι λάσπες.
Δεν ξέρω εχω την εντυπωση οτι ηλικιακα ειμαι απο του πιο μεγαλους στην παρέα μας. Πιο παλιά η πιάτσα ηταν στα ανω λαδαδικά και κοντα στο παλιό αλλοδαπών. Εβγαιναν κάθε βράδυ γύρω στις 30 τραβεστί, πανηγύρι ήταν, γιατι και ο κόσμος ήταν ασυνήθιστος σε τέτοιες εμφανήσεις και πηγαινε μπουρδελοτσαρκα για να χαζέψει. Αυτό πριν απο 20-25 χρόνια. Πολλες απο αυτές μικρες τότε ειναι και τωρα πχ Νανα, Ελεάνα, Σουζυ, Σόνια αυτη που βαζει παραπλανητικές φωτο και εχει χωρο στην Τσιμισκή, η Λία και η Φιόνα λιγο αργοτερα η Φιόνα μαλιστα εβγαινε στην συμβολη της λαγκαδα με την προεκταση της Αγ. Δημητρίου προς τον Σταθμό. Ηταν απιστευτο μωρό ζητουσε 15.000 δρχ όταν η αλλες ηθελαν 5.000. Και συνεχίζω η Λουίζα η Στέλλα αργοτερα και αλλες πολλες που αποσύρθηκαν. Η συνέχεια οταν θα είμαι παλι σε κατασταση ονειροπολησης.
Τα λεμε.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Γεια σου ale. Δοκίμασα την Νικόλ την ξανθιά. Επειδη για μενα μετραει πολυ το λεκτικό feeling εκ πρωτης μου αρεσε, πιο πολυ cross βεβαια αλλα θεωρω οτι ειναι συμπαθές ατομο και θα την ξαναδοκιμάσω. Οπως παντα αυτα είναι γουστα. Θα μ' ενδιέφερε η αποψή σου.
Δεν ξέρω εχω την εντυπωση οτι ηλικιακα ειμαι απο του πιο μεγαλους στην παρέα μας. Πιο παλιά η πιάτσα ηταν στα ανω λαδαδικά και κοντα στο παλιό αλλοδαπών. Εβγαιναν κάθε βράδυ γύρω στις 30 τραβεστί, πανηγύρι ήταν, γιατι και ο κόσμος ήταν ασυνήθιστος σε τέτοιες εμφανήσεις και πηγαινε μπουρδελοτσαρκα για να χαζέψει. Αυτό πριν απο 20-25 χρόνια. Πολλες απο αυτές μικρες τότε ειναι και τωρα πχ Νανα, Ελεάνα, Σουζυ, Σόνια αυτη που βαζει παραπλανητικές φωτο και εχει χωρο στην Τσιμισκή, η Λία και η Φιόνα λιγο αργοτερα η Φιόνα μαλιστα εβγαινε στην συμβολη της λαγκαδα με την προεκταση της Αγ. Δημητρίου προς τον Σταθμό. Ηταν απιστευτο μωρό ζητουσε 15.000 δρχ όταν η αλλες ηθελαν 5.000. Και συνεχίζω η Λουίζα η Στέλλα αργοτερα και αλλες πολλες που αποσύρθηκαν. Η συνέχεια οταν θα είμαι παλι σε κατασταση ονειροπολησης.
Τα λεμε.
ποια ειναι η νικολ η ξανθια ρε φιλος?
εισαι θεος ρε φιλε πραγματικα εισαι η εγκυκλοπαιδεια των τρανς στην πολη, χαιρομαι να διαβαζω ατομα σαν εσενα και ας μην γραφης τακτικα οσο θα θελαμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Τα λεμε.
αυτο θα πει εμπειρια !

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Τα λεμε.

Προσκυνώ!!
Ξέχασες και τη μελαχροινή, μου διαφεύγει τώρα το όνομά της, που έβγαινε μέχρι και πριν κανά χρόνο με το πράσινο τζιπάκι με τα μεγάλα προσόντα...
Πριν 18-20 περίπου χρόνια είχε πρωτοβγεί στην διασταύρωση των οδών Φράγκων με Λέοντος Σοφού με ένα μαύρο 318is και ήταν ΘΕΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Παλιές καλές εποχές..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καταλαβα νομιζα οτι ελεγες ξανθια  ξανθια γιατι την τελευταια φορα που την ειδα αυτη ηταν στο μελαχρινο
φυσικα ειμαι ο τελευταιος που θα κατακρινω την επιλογη σου με ποια πας ειδικα εσυ :rockon: :rockon:
δαβιδ αυτη που λες μαλλον σταματησε οριστικα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
σημερα τα ξημερωματα κατα τις 3,30 στο ξεκινημα της Γιαννιτσων ειχε μια χειρουργημενη τρανς μεγαλης ηλικιας την οποια πρωτη φορα εβλεπα.Ασχημοφατσα αλλα συμπαθητικη με τεραστιες βυζαρες...ζητουσε 20ε αλλα οταν εκανα να φυγω μου ειπε αντε ελα με 10ε  :2funny:

Στον Οπαπ μονο η Σοφια η χειρουργημενη με το κοκκινο σμαρτ και η Βικτωρια απο τη μερια της Κωλετη
Και στην 26ης η Φιονα,η Κελλυ μετα απο καιρο που ειχα να τη δω και ενα cd καθισμενο στην πιατσα...cd οχι μουσικης...απο τα αλλα  :cheesy: :cheesy:

georgekar69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
επισης αν σ'ενδιαφερει στον Οπαπ βγαινει και η παρεουλα των τρανς που κανουν παρτουζες σχεδον σε ολους τους συνδυασμους μεταξυ τους...

Π.χ Σουζυ με Χριστινα στα 70ε σπιτι τους,Νανα με Σουζυ,Ελεαννα με Χριστινα στα 60ε και τις 2 μαζι και κατι τετοια

γεια  σου  φίλε  μήπως  ξέρεις  που  θα  βρω  τις  παραπάνω  που  ανέφερες  //σούζι με  χριστίνα  νανά  ελεάνα. αν  υπάρχει  κάποιο  τηλέφωνο  η  κ'άτι  να  επικοινωνήσω  μαζί  τους??

georgekar69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει  κανείς  να  μου  πει  για  καμιά  καλή  τρανσ  στη  Θεσσαλονίκη  αυτόν  τον  καιρό
βασικά ψάχνω  2 για  παρτούζα  έχω  ακούσει για  κάποια  Ελεάνα  και  χριστίνα  αλλά  δεν  μπορώ  να  τις  βρω  αν  ξέρει κανείς  κάτι  ας  βοηθήσει .

Ευχαριστώ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε γιατρε εχει θρεντ θεσ/νικης γιατι ανοιγεις καινουργιο? :headbang: :headbang:

abanti

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,απο οτι βλεπω το "κατεχετε"το θεμα,μηπως μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για εγχειρισμενες τρανς και πως επικοινωνεις μαζι τους?
Ευχαριστω..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456
Γεια σας,απο οτι βλεπω το "κατεχετε"το θεμα,μηπως μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για εγχειρισμενες τρανς και πως επικοινωνεις μαζι τους?
Ευχαριστω..
απ' ότι έχει πάρει το αυτί μου.. με το τηλέφωνο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
απ' ότι έχει πάρει το αυτί μου.. με το τηλέφωνο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε γλυκομουσουδε στα εχωσα καποτε για την ξινιλα και εχεις παρει φορα τωρα και κραζεις το συμπαν :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα εχεις ωραιο τροπο σε παω

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε γλυκομουσουδε στα εχωσα καποτε για την ξινιλα και εχεις παρει φορα τωρα και κραζεις το συμπαν :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα εχεις ωραιο τροπο σε παω
ποτέ δεν κράζω... χιούμορ κάμνομεν ιατρέ μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom