ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Για την πρώτη κυρία μπορώ να σου πω απο πρώτο χέρι ότι είναι πολύ βιαστική και μικροτσούτσουνη..... την δεύτερη δεν την γνωρίζω...
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
η δεύτερη δεν είναι καθολου μικροτσούτσουνη και δεν μπορω να πω οτι βιαζεται.. μια χαρα... τις τιμες της να ριξει μοναχα...Για την πρώτη κυρία μπορώ να σου πω απο πρώτο χέρι ότι είναι πολύ βιαστική και μικροτσούτσουνη..... την δεύτερη δεν την γνωρίζω...
την πετυχα και εγω αλ το σαββατο κατεβαινε απο το ταξι 4.15 ξημερωματα κυριακηςΞεχασα να πω κατι σημαντικο...μα πολυ σημαντικο
Ξημερωματα Πεμπτης στις 4.30 στην 26ης Οκτωβριου ειδα μετα απο καιρο...παααααααρα πολυ καιρο την ξανθια κουκλιτσα Νανσυ που ορισμενοι μαλιστα αναρωτιουνται αν ειναι καν υπαρκτο προσωπο
είσαι απιστευτος ρε al...πραγματικό λαγωνικό...να είχαμε και στην αθήνα σαν εσένα...Ξεχασα να πω κατι σημαντικο...μα πολυ σημαντικο
Ξημερωματα Πεμπτης στις 4.30 στην 26ης Οκτωβριου ειδα μετα απο καιρο...παααααααρα πολυ καιρο την ξανθια κουκλιτσα Νανσυ που ορισμενοι μαλιστα αναρωτιουνται αν ειναι καν υπαρκτο προσωπο
Mάλλον η Victoria .kalispera paidia. x8es to vradi perasa brosta apo ton opap kai itan mia me megalo sti8os melaxrini me sgoura malia. k m zitise 30 eurw. alla den ekatsa gt otan ksanaperasa mallon eixe fortw8ei apo allon . itan brosta ston opap. poia borei na tan . eimai kainourios sta kolpa g auto rwtaw
Πολυ ψηλη με ανδρικα χαρακτηριστικα. Κανει όντως οτι της ζητησεις. Μεγαλο εργαλειο για πολυ μερακληδες. Ευγενικη και πολυ καθαρη με ανεση χρόνου και συζήτηση. Αν με ρωτουσες δεν θα ξαναπηγαινα αλλα όπως λεω παντα η επιλογή δικη σου.Είδα έχουμε επισκέψεις.... γνωριζει κανεις κάτι???
Mάλλον η Victoria .
γιγαντα του βορρα,τιτανομεγιστε φιλε μου εισαι καλα?Πολυ ψηλη με ανδρικα χαρακτηριστικα. Κανει όντως οτι της ζητησεις. Μεγαλο εργαλειο για πολυ μερακληδες. Ευγενικη και πολυ καθαρη με ανεση χρόνου και συζήτηση. Αν με ρωτουσες δεν θα ξαναπηγαινα αλλα όπως λεω παντα η επιλογή δικη σου.
Καπετάνιε μου τι κανεις. Πρεπει να σου αναγνωρισω οτι εχεις ταλεντο στην περιγραφη. Τελευταια πολυ νεκρα στην πιατσα ολο τα ίδια και τα ίδια βαριέμαι και δεν πάω και τα brasil που ερχονται σε μαδανε ασυστολα με αυτα που ζητάνε δεν ξέρω αν το γαμησι είναι κυριολεκτικο η σου έρχεται απο την τιμη. Μου φαινεται θα εγκαταλειψω το σπορ (λεμε τωρα).
Ειδικα στην τελευταία είναι σαν Πακιστανός με ζαρτιέρες
δλδ πες μου ρε γιατρε τωρα φταιει ο αλεφαντος
πες μου γιατρε τι να πω τωρα εγω για αυτο εδω το θεαμα γαμω την τρελα μου