Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
σε λιγες ωρες θαμαι στα λημερια σας...
τι θα κανεις ρε στα λημερια μας?
γιγαντα του βορρα,τιτανομεγιστε φιλε μου εισαι καλα?
ειλικρινα αν δεν εγραφες για τουτο το θεμα δεν ειχα σκοπο να γραψω
λοιπον εχω φοβερη ιστορια μ αυτο το θεμα με συναγωνιστη εκτος μπου πριν πολλα χρονια αλλα ειναι πολυ μεγαλη και βαριεμαι να γραφω
αυτο που εχω να πω ειναι οτι μιλαμε για κροςς 100% καμια σχεση με θυληκοτητα
αν τι δεις απο κοντα το θεαμα ειναι απο σοκαριστικο ως αποκρουστικο
μιλαμε για 2 μετρα με τις μποτες για πλακα
κατι χερια σου κοψει μια θα ψαχνεις το κεφαλι σου και κατι πλατες αλλα ασβερκους σε κλαμπ
αν δε διαβασεις τις υπηρεσιες της στο σαιτ της θα γελας 10 μερες
ο συναγωνιστης τοτε ηθελε να δομιμασει παθητικα και βρηκε το καταλληλο ατομο
πηγα μαζι του για παρεα γιατι φοβοταν και τελικα το πως ξεμπλεξαμε(χαρην σε κατι αλεφαντιστικα κολπα ) ειναι ιστορια μεγαλη
γενικα μιλαμε για περιπτωση που ενδεικνυται για πολυ σκληρους παθητικους και δεν εχει καμια σχεση με θυληκο ειναι ακριβως το αντιθετο απ αυτο που γουσταρο προσωπικα στις τρανς
μετα το συμβαν ειδα τις τιμες και επαθα πλακα με τις χρεωσειςΑλέ , ξέχασες να γράψεις και για τις τιμές.
να της δωσει χαιρετισματα της καψουραςμήπως έχει "φάει" καψούρα με κάποια ?
το βιντεακι το ειδες στο προφιλ;μετα το συμβαν ειδα τις τιμες και επαθα πλακα με τις χρεωσεις
το δε μεγαλο γελιο το εριξα εκει επιτοπου που λεει σε καποια φαση οτι εγω για να χυσω θελω 250 ευρω
και τις λεω για να χυσεις θελεις να σου δωσει ο συναγωνιστης 250?λεει ναι
ε μην χυνεις τοτε της λεω
αλλα ρε φιλε σου μιλαω ειλικρινα οτι αν δεις το θεαμα απο κοντα θα παθεις σοκ τετοιος ογκος δεν υπαρχει με τπτ σαν ιδρυμα ειναι σου λεω
ισως να σοκαριστικα τοσο γιατι εγω ειμαι να σου δωσω να καταλαβεις στα ποιο θυληκα στις ποιο γυναικες
η κυρια εχει τρυπανι φιλε...στην πιατσα ειμαι,ξερω ;)τι να δω ρε τζουλι επαθα σοκ ειχα και τον αλλον εκει τον μαζευα με τα κουταλακια
δεν ειχε την τυχη να δοκιμασει τον ιασονα(δες ποιον ονομασαν ιασονα κατα την κατασκευη του μετρο στην αθηνα)η κυρια εχει τρυπανι φιλε...στην πιατσα ειμαι,ξερω ;)
δεν ειχε την τυχη να δοκιμασει τον ιασονα(δες ποιον ονομασαν ιασονα κατα την κατασκευη του μετρο στην αθηνα)
δεν συνηθιζω να καψουρευομαι τα.. χομπυ μου..να της δωσει χαιρετισματα της καψουρας
το καψουρεμα η το χομπυ να προσεξω???δεν συνηθιζω να καψουρευομαι τα.. χομπυ μου..
το φεγγάρι γιατρέ... όχι το δάχτυλο...το καψουρεμα η το χομπυ να προσεξω???
η κυρια εχει τρυπανι φιλε...στην πιατσα ειμαι,ξερω ;)
[/q
Για πια λέτε?
.η κυρια εχει τρυπανι φιλε...στην πιατσα ειμαι,ξερω ;)
[/q
Για πια λέτε?
δηλαδή γιατρέ... μαζί με το πηδηματάκι σου προσφέρει και κόντρα ξούρισμα;;εκεινο που θυμαμαι ηταν οταν μας ειπε οτι σπουδασε ψυχολογια για να καταλαβει τι ειναι τελικα ως ατομο
σου μιλαω μπαλκονια, ταρατσες,ιπογεια,ισογεια πεσαν ολα κατω
και το κορυφαιο που διαβασα σημερα στο σαιτ στις υπηρεσιες ειναι το ξυρισμα γενετικων οργανων
δε γινονται αυτα ρε γιατρε.........