You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οχι δεν εχει τπτ γιατρεeuxaristw polu file mou.. h sugkekrimeni den exei kanena profile h kanena til gia na kliseis radevou??
θα την δεις ειναι ψηλη ξανθια με κατι σκυλια παιζει εκει(μαλλον ειναι φιλοζωος να πουμε )
θα δεις ως συνηθως εχει και μια λουκρα εκει γυρο
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
εμφανισθει χθες το βραδυ επι της 26ης συμπαθητικη ξανθια κυρια με ατος κιντρινο παλιο
μεγαλουτσικη σε ηλικια αλλα πολυ καλο κορμι ψηλη αδυνατη αν εχουμε καμια πληροφορια απο καποιον συναγωνστη δεκτη
κατα τα αλλα τα ιδια πραγματα στον οπαπ δλδ της περουκας το καγκελο γιατρε
ειχε μια δε εκει στην ρουλια κωττα εκει που βγαινει το πουλεν γιατρε πρωτη φορα την ειδα (κανονικα περουκα και αυτη )περασα 3 φορες μεσα σε μια ωρα λες και την ειχαν βιδωσει στο καγκελο δεν κουνηθηκε καθολου.ετοιμος ημουν να στατησω στη μπουγατσα να την παρω γαλα για να την βοηθησω να κοιμηθει
26ης το κλασσικο κροσσοτζανκι και το αγνωστον στοιχειων που ειπαμε
θλιβομαι πραγματικα για τη φιονα(ειναι 4-5 κλασεις ανωτερη απο αυτες που ειδα χθες στον οπαπ ακομη και σημερα) δοιτι αν δεν ριξει νερο στο κρασι της βλεπω ο κρατηρας που ανοιξε στο σημειο με το να στριβει το ποδι της απο νευρικοτητα να γινεται σε λιγο καιρο μεγαλυτερος και απο το ηφαιστειο της αιτνας
δυστηχως φιονα πλεον η φθηνια φερνει τον παρα
ενας δε συναγωνιστης κοντεψε να πεσει πανω στη νινα η οποια εστριβε εκει την ωρα για να παει στη θεση της
ο συναγωνιστης κορνες κακο χαμος(ρε γιατρε εκει θα ηταν ολο το βραδυ δεν θα εφευγε επρεπε να σπειρεις τετοιο πανικο )
μεγαλουτσικη σε ηλικια αλλα πολυ καλο κορμι ψηλη αδυνατη αν εχουμε καμια πληροφορια απο καποιον συναγωνστη δεκτη
ειχε μια δε εκει στην ρουλια κωττα εκει που βγαινει το πουλεν γιατρε πρωτη φορα την ειδα (κανονικα περουκα και αυτη )περασα 3 φορες μεσα σε μια ωρα λες και την ειχαν βιδωσει στο καγκελο δεν κουνηθηκε καθολου.ετοιμος ημουν να στατησω στη μπουγατσα να την παρω γαλα για να την βοηθησω να κοιμηθει
θλιβομαι πραγματικα για τη φιονα(ειναι 4-5 κλασεις ανωτερη απο αυτες που ειδα χθες στον οπαπ ακομη και σημερα) δοιτι αν δεν ριξει νερο στο κρασι της βλεπω ο κρατηρας που ανοιξε στο σημειο με το να στριβει το ποδι της απο νευρικοτητα να γινεται σε λιγο καιρο μεγαλυτερος και απο το ηφαιστειο της αιτνας
ενας δε συναγωνιστης κοντεψε να πεσει πανω στη νινα η οποια εστριβε εκει την ωρα για να παει στη θεση της
ο συναγωνιστης κορνες κακο χαμος(ρε γιατρε εκει θα ηταν ολο το βραδυ δεν θα εφευγε επρεπε να σπειρεις τετοιο πανικο )
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Καλησπερα απο την ομορφη....τι ομορφη...καλλονη Ροδο....
Αλεφαντε...Αλ Πατσινο και αλλα αγορια....φιλια πολλα....
Αλεφαντε .....να μου φιλησεις ολα τα κοριτσια..... :-*
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
καλησπερα αλεξια καλα να περνας στην αγαπημενη ροδο(και μια απο της περιοχες της χωρας που μας εδωσαν πανεμορφες τρανς )Καλησπερα απο την ομορφη....τι ομορφη...καλλονη Ροδο....
τα κοριτσια στο ποστο σου ειχαν μια μεγαλη αναστατωση σε καποια φαση χθες αλλα δεν καταλαβα τι εγινε
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Σε ευχαριστω.....δεν γνωριζω κατι για την αναστατωση......ειμαι τοσο μακρυα....λειπω τοσο καιρο....
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
εμφανισθει χθες το βραδυ επι της 26ης συμπαθητικη ξανθια κυρια με ατος κιντρινο παλιο
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
πεθανα στα γελια ρε συ θα τον εστελνες τον αλλον μεσα στη μπουγατσα παραλιγο μιλαμε για μεγαλο φελο
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
3 τροχεα εχω κανει μεσα σε 3 χρονια !!! ασε τις κλισεις που εχουν φαει αλλη οταν περνανε απο απεναντι και κοιτανε τα βυζακια μου και δεν προσεχουν το μπλοκο πιο κατω ! !πεθανα στα γελια ρε συ θα τον εστελνες τον αλλον μεσα στη μπουγατσα παραλιγο μιλαμε για μεγαλο φελο
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
δεν τα λες και βυζακια τωρα κυρια μου3 τροχεα εχω κανει μεσα σε 3 χρονια !!! ασε τις κλισεις που εχουν φαει αλλη οταν περνανε απο απεναντι και κοιτανε τα βυζακια μου και δεν προσεχουν το μπλοκο πιο κατω ! !
να σε ρωτησω εισαι 2 μετρα γιατι φορας και πλατφορμες 30 εκατοστα που θελεις να φτασεις?
εχεις δικιοδεν τα λες και βυζακια τωρα κυρια μου
να σε ρωτησω εισαι 2 μετρα γιατι φορας και πλατφορμες 30 εκατοστα που θελεις να φτασεις?
ξεφευγει κατα πολυ
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
δεν μπορω χωρις τακουκια η πλατφορμα ! ! ! τι να βγω με την παντοφλα ?δεν τα λες και βυζακια τωρα κυρια μου
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ε τωρα ξεφευγεις πας στα ακραδεν μπορω χωρις τακουκια η πλατφορμα ! ! ! τι να βγω με την παντοφλα ?
δλδ αναμεσα στην πλατφορμα και την παντοφλα δεν υπαρχει κατι αλλο?
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
οχι ! ! ! οτι εχω ειναι πανω απο 10 ποντους ! ! και μετα .... φλατ !ε τωρα ξεφευγεις πας στα ακρα
δλδ αναμεσα στην πλατφορμα και την παντοφλα δεν υπαρχει κατι αλλο?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ελα στο δικο σου θρεντ θα μας παρεξηγησουν εδωοχι ! ! ! οτι εχω ειναι πανω απο 10 ποντους ! ! και μετα .... φλατ !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
σωστα ! φευγω!ελα στο δικο σου θρεντ θα μας παρεξηγησουν εδω
vargburz
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
coach,σχετικα με το κιτρινο Atos πρεπει να είναι η Sammy,(έτσι τουλάχιστον συστήθηκε),όντως μεγαλούτσικη,όχι πολύ ψηλή και σχετική ξεπέτα.Ενεργοπαθητική με μέτριο εργαλείο,αλλά πολύ διεκπεραιωτική όσον αφορά τη συμμετοχή της.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ελα ρε γιατρε λεγε ακουμε ειμαστε ολο αυτιαcoach,σχετικα με το κιτρινο Atos πρεπει να είναι η Sammy,(έτσι τουλάχιστον συστήθηκε),όντως μεγαλούτσικη,όχι πολύ ψηλή και σχετική ξεπέτα.Ενεργοπαθητική με μέτριο εργαλείο,αλλά πολύ διεκπεραιωτική όσον αφορά τη συμμετοχή της.
απο που ειναι αυτη δεν υπαρχει στο χαρτι απο που ξεφυτρωσε???
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 585
- Πόντοι
- 6.060
Ιστορία είκοσι χρόνων η εν λόγω όπως θες πές την στις πιάτσες.ελα ρε γιατρε λεγε ακουμε ειμαστε ολο αυτια
απο που ειναι αυτη δεν υπαρχει στο χαρτι απο που ξεφυτρωσε???
Αδύνατη πολύ, με υποψία στήθους. Εργαλείο μέτριο αρκετά χοντρό και πάντα έτοιμο
να σε καρφωσει. Πολύ συμμετοχή στον αγώνα και αν σε γουστάρει επιδίδεται σε ακροβατικα στο Ατος.
30€ η λυπητερη αλλά αν της άρεσης πέφτει στα 20. Την έχω τεστάρει σε διάφορες
εποχές και είναι πάντα η ίδια.
Και όπως πάντα η επιλογή δική σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K