Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

youandme

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
euxaristw polu file mou.. h sugkekrimeni den exei kanena profile h kanena til gia na kliseis radevou??

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
euxaristw polu file mou.. h sugkekrimeni den exei kanena profile h kanena til gia na kliseis radevou??
οχι δεν εχει τπτ γιατρε
θα την δεις ειναι ψηλη ξανθια με κατι σκυλια παιζει εκει(μαλλον ειναι φιλοζωος να πουμε :grin:)
θα δεις ως συνηθως εχει και μια λουκρα εκει γυρο

youandme

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
tha kanoume aurio tin diadromi tote kai tha to dieuthetisoume to thema  :grin:
an einai wraia kai emfanisiaka tote..  :s&m_3:

[size=20pt]*[/size]Γράφε Ελληνικά!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εμφανισθει χθες το βραδυ επι της 26ης συμπαθητικη ξανθια κυρια με ατος κιντρινο παλιο
μεγαλουτσικη σε ηλικια αλλα πολυ καλο κορμι ψηλη αδυνατη αν εχουμε καμια πληροφορια απο καποιον συναγωνστη δεκτη
κατα τα αλλα τα ιδια πραγματα στον οπαπ δλδ της περουκας το καγκελο γιατρε :grin: :grin:
ειχε μια δε εκει στην ρουλια κωττα εκει που βγαινει το πουλεν γιατρε πρωτη φορα την ειδα (κανονικα περουκα και αυτη :grin:)περασα 3 φορες μεσα σε μια ωρα λες και την ειχαν βιδωσει στο καγκελο δεν κουνηθηκε καθολου.ετοιμος ημουν να στατησω στη μπουγατσα να την παρω γαλα για να την βοηθησω να κοιμηθει :2funny: :2funny:
26ης το κλασσικο κροσσοτζανκι και το αγνωστον στοιχειων που ειπαμε
θλιβομαι πραγματικα για τη φιονα(ειναι 4-5 κλασεις ανωτερη απο αυτες που ειδα χθες στον οπαπ ακομη και σημερα) δοιτι αν δεν ριξει νερο στο κρασι της βλεπω ο κρατηρας που ανοιξε στο σημειο με το να στριβει το ποδι της απο νευρικοτητα να γινεται σε λιγο καιρο μεγαλυτερος και απο το ηφαιστειο της αιτνας
δυστηχως φιονα πλεον η φθηνια φερνει τον παρα :idiot: :idiot:
ενας δε συναγωνιστης κοντεψε να πεσει πανω στη νινα η οποια εστριβε εκει την ωρα για να παει στη θεση της
ο συναγωνιστης κορνες κακο χαμος(ρε γιατρε εκει θα ηταν ολο το βραδυ δεν θα εφευγε επρεπε να σπειρεις τετοιο πανικο :2funny: :2funny:)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλησπερα  απο  την  ομορφη....τι  ομορφη...καλλονη  Ροδο....
Αλεφαντε...Αλ  Πατσινο  και  αλλα  αγορια....φιλια  πολλα....
Αλεφαντε  .....να  μου  φιλησεις  ολα  τα  κοριτσια..... :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Καλησπερα  απο  την  ομορφη....τι  ομορφη...καλλονη  Ροδο....
Αλεφαντε...Αλ  Πατσινο  και  αλλα  αγορια....φιλια   πολλα....
Αλεφαντε  .....να  μου   φιλησεις   ολα  τα  κοριτσια..... :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
καλησπερα αλεξια καλα να περνας στην αγαπημενη ροδο(και μια απο της περιοχες της χωρας που μας εδωσαν πανεμορφες τρανς :grin:)
τα κοριτσια στο ποστο σου ειχαν μια μεγαλη αναστατωση σε καποια φαση χθες αλλα δεν καταλαβα τι εγινε :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Σε  ευχαριστω.....δεν  γνωριζω  κατι  για  την  αναστατωση......ειμαι  τοσο  μακρυα....λειπω  τοσο  καιρο....

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
εμφανισθει χθες το βραδυ επι της 26ης συμπαθητικη ξανθια κυρια με ατος κιντρινο παλιο
μεγαλουτσικη σε ηλικια αλλα πολυ καλο κορμι ψηλη αδυνατη αν εχουμε καμια πληροφορια απο καποιον συναγωνστη δεκτη
κατα τα αλλα τα ιδια πραγματα στον οπαπ δλδ της περουκας το καγκελο γιατρε :grin: :grin:
ειχε μια δε εκει στην ρουλια κωττα εκει που βγαινει το πουλεν γιατρε πρωτη φορα την ειδα (κανονικα περουκα και αυτη :grin:)περασα 3 φορες μεσα σε μια ωρα λες και την ειχαν βιδωσει στο καγκελο δεν κουνηθηκε καθολου.ετοιμος ημουν να στατησω στη μπουγατσα να την παρω γαλα για να την βοηθησω να κοιμηθει :2funny: :2funny:
26ης το κλασσικο κροσσοτζανκι και το αγνωστον στοιχειων που ειπαμε
θλιβομαι πραγματικα για τη φιονα(ειναι 4-5 κλασεις ανωτερη απο αυτες που ειδα χθες στον οπαπ ακομη και σημερα) δοιτι αν δεν ριξει νερο στο κρασι της βλεπω ο κρατηρας που ανοιξε στο σημειο με το να στριβει το ποδι της απο νευρικοτητα να γινεται σε λιγο καιρο μεγαλυτερος και απο το ηφαιστειο της αιτνας
δυστηχως φιονα πλεον η φθηνια φερνει τον παρα :idiot: :idiot:
ενας δε συναγωνιστης κοντεψε να πεσει πανω στη νινα η οποια εστριβε εκει την ωρα για να παει στη θεση της
ο συναγωνιστης κορνες κακο χαμος(ρε γιατρε εκει θα ηταν ολο το βραδυ δεν θα εφευγε επρεπε να σπειρεις τετοιο πανικο :2funny: :2funny:)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
πεθανα στα γελια ρε συ θα τον εστελνες τον αλλον μεσα στη μπουγατσα παραλιγο μιλαμε για μεγαλο φελο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3 τροχεα εχω κανει μεσα σε 3 χρονια !!!  ασε τις κλισεις που εχουν φαει αλλη οταν περνανε απο απεναντι και κοιτανε τα βυζακια μου και δεν προσεχουν το μπλοκο πιο κατω ! !

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
3 τροχεα εχω κανει μεσα σε 3 χρονια !!!  ασε τις κλισεις που εχουν φαει αλλη οταν περνανε απο απεναντι και κοιτανε τα βυζακια μου και δεν προσεχουν το μπλοκο πιο κατω ! !
δεν τα λες και βυζακια τωρα κυρια μου :grin: :grin:
να σε ρωτησω εισαι 2 μετρα γιατι φορας και πλατφορμες 30 εκατοστα που θελεις να φτασεις? :think: :think: :think: :think:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
δεν τα λες και βυζακια τωρα κυρια μου :grin: :grin:
να σε ρωτησω εισαι 2 μετρα γιατι φορας και πλατφορμες 30 εκατοστα που θελεις να φτασεις? :think: :think: :think: :think:
δεν μπορω χωρις τακουκια η πλατφορμα ! ! ! τι να βγω με την παντοφλα ?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
coach,σχετικα με το κιτρινο Atos πρεπει να είναι η Sammy,(έτσι τουλάχιστον συστήθηκε),όντως μεγαλούτσικη,όχι πολύ ψηλή και σχετική ξεπέτα.Ενεργοπαθητική με μέτριο εργαλείο,αλλά πολύ διεκπεραιωτική όσον αφορά τη συμμετοχή της.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
coach,σχετικα με το κιτρινο Atos πρεπει να είναι η Sammy,(έτσι τουλάχιστον συστήθηκε),όντως μεγαλούτσικη,όχι πολύ ψηλή και σχετική ξεπέτα.Ενεργοπαθητική με μέτριο εργαλείο,αλλά πολύ διεκπεραιωτική όσον αφορά τη συμμετοχή της.
ελα ρε γιατρε λεγε ακουμε ειμαστε ολο αυτια
απο που ειναι αυτη δεν υπαρχει στο χαρτι απο που ξεφυτρωσε??? :think: :think:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
ελα ρε γιατρε λεγε ακουμε ειμαστε ολο αυτια
απο που ειναι αυτη δεν υπαρχει στο χαρτι απο που ξεφυτρωσε??? :think: :think:
Ιστορία είκοσι χρόνων η εν λόγω όπως θες πές την στις πιάτσες.
Αδύνατη πολύ, με υποψία στήθους. Εργαλείο μέτριο αρκετά χοντρό και πάντα έτοιμο
να σε καρφωσει. Πολύ συμμετοχή στον αγώνα και αν σε γουστάρει επιδίδεται σε ακροβατικα στο Ατος.
30€ η λυπητερη αλλά αν της άρεσης πέφτει στα 20. Την έχω τεστάρει σε διάφορες
εποχές και είναι πάντα η ίδια.
Και όπως πάντα η επιλογή δική σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom