You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ετοιμαζομαι για ρετσινοεξοδο αλλα αλ πατσινοΑλενταδόρε δικέ μου και εσύ εδώ ????
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ομολογω οτι δεν σε πιανω ασε καλυτερα θα τα πουμε priveΈπρεπε να σε είχα εδώ κάτω και να καθόμασταν στο διπλανό τραπέζι !!!!
βέβαια το πήγαν μέχρι αργά ήταν και ρεσερβέ το μαγαζί μιας και δεν είχε και κανέναν άλλο και έγιναν όλοι μια παρέα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Βρε βλακες τι το συνεχιζετε τωρα χωρις λογο?...σας χαλασαμε τη ροη των πληροφοριων μηπως?
Μπορουμε να'χουμε τη γνωμη μας?
Η Αντιγονη ή Σοφια οπως τη λενε τωρα πριν καμια 3ετια ειχε κανονικη ορμονουχα βυζαρα,ενα υπεροχο τρυφερο δερμα καλυτερο κι απο κανονικης γυναικας και εναν καλο χαρακτηρα απ'οτι καταλαβα.
Τωρα οσες φορες τη βλεπω απο αποσταση εχει ψιλοχαλασει κι αυτη.
Και η Φιονα ηταν γκομεναρα αλλα ουτε την αναφερω πλεον...
Για τη Νανα τι με νοιαζει τωρα εμενα αν πριν 20 χρονια ηταν τσογλανος ή αν πινει ρετσινες στις ταβερνες?
Ασχετο με το θεμα μας...τηρουμενων των αναλογιων και της συνολικης εικονας της πιατσας ειναι μια καλη παρουσια και σιγουρα ειναι ομορφοτερη απο τον πρωτοξαδερφο του Σταλονε
Το οτι δεν γραφω εδω μεσα πλεον δε σημαινει οτι δε διαβαζω κιολας.Προς τι η ειρωνεια λοιπον και οι λοιπες γραφικοτητες?
Για τη Λια καποτε οταν εκανα πολλες βολτες παντα εγραφα οτι ειναι μια μετρια περιπτωση,χωρις να την εχω δοκιμασει,απο τα πολλα πμ που ανταλλασα με αλλα μελη και ειχαν αυτην τη γνωμη.Οταν η ιδια μου διαμαρτυρηθηκε το σταματησα γιατι πραγματι ισως και να την αδικησα μιας και δε την ειχα δοκιμασει.Αλλα μη μου πει κανεις οτι υπηρχε εσκεμμενα μια θεωρια συνομωσιας εναντιον της...
Εγω της ειπα να προσεχει τους διαφημιστες της γιατι μαλλον ζημια κανουν παρα καλο.
Λοιπον μπορουμε να εχουμε τη γνωμη μας εδω μεσα?
Μπορουμε να'χουμε τη γνωμη μας?
Η Αντιγονη ή Σοφια οπως τη λενε τωρα πριν καμια 3ετια ειχε κανονικη ορμονουχα βυζαρα,ενα υπεροχο τρυφερο δερμα καλυτερο κι απο κανονικης γυναικας και εναν καλο χαρακτηρα απ'οτι καταλαβα.
Τωρα οσες φορες τη βλεπω απο αποσταση εχει ψιλοχαλασει κι αυτη.
Και η Φιονα ηταν γκομεναρα αλλα ουτε την αναφερω πλεον...
Για τη Νανα τι με νοιαζει τωρα εμενα αν πριν 20 χρονια ηταν τσογλανος ή αν πινει ρετσινες στις ταβερνες?
Ασχετο με το θεμα μας...τηρουμενων των αναλογιων και της συνολικης εικονας της πιατσας ειναι μια καλη παρουσια και σιγουρα ειναι ομορφοτερη απο τον πρωτοξαδερφο του Σταλονε
Το οτι δεν γραφω εδω μεσα πλεον δε σημαινει οτι δε διαβαζω κιολας.Προς τι η ειρωνεια λοιπον και οι λοιπες γραφικοτητες?
Για τη Λια καποτε οταν εκανα πολλες βολτες παντα εγραφα οτι ειναι μια μετρια περιπτωση,χωρις να την εχω δοκιμασει,απο τα πολλα πμ που ανταλλασα με αλλα μελη και ειχαν αυτην τη γνωμη.Οταν η ιδια μου διαμαρτυρηθηκε το σταματησα γιατι πραγματι ισως και να την αδικησα μιας και δε την ειχα δοκιμασει.Αλλα μη μου πει κανεις οτι υπηρχε εσκεμμενα μια θεωρια συνομωσιας εναντιον της...
Εγω της ειπα να προσεχει τους διαφημιστες της γιατι μαλλον ζημια κανουν παρα καλο.
Λοιπον μπορουμε να εχουμε τη γνωμη μας εδω μεσα?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
ναι, όντως... περιποιημένη με τις σέξυ κάλτσες τις.. και προ πάντος με τις ιδιες καύλες της...και δε με λες γιατρε οπως τις φωτο την πετυχες?
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Λια
Σου ευχομαι να περασεις ωραια,καλο υπολοιπο καλοκαιρι.....
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
ευχαριστω φιλη αλεξια για εμενα απο αυριο αρχιζει το καλοκαιρι φευγω να δουλεψουν και λιγο οι καλοννεςΛια
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Ποτε με το καλο θα επιστρεψεις?ευχαριστω φιλη αλεξια για εμενα απο αυριο αρχιζει το καλοκαιρι φευγω να δουλεψουν και λιγο οι καλοννες
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
θα δουμε αλεξια μου θα δουμεΠοτε με το καλο θα επιστρεψεις?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ξεκολλα κι εσυ τωρα...βλεπεις παραδεχτηκα οτι σταματησα να σχολιαζω οταν παραπονεθηκες με το λογικο επιχειρημα οτι δε σε ξερωη μετρια περιπτωση σας ευχεται καλο καλοκαιρι κυριε σημαδεμενε
αντε καιρο εχουμε να δουμε τη Σονιαευχαριστω φιλη αλεξια για εμενα απο αυριο αρχιζει το καλοκαιρι φευγω να δουλεψουν και λιγο οι καλοννες
Αποψε τη νυχτα ειδα και την Κελλυ στην 26ης Οκτωβριου για καποιον που ρωτουσε προσφατα.Και φυσικα και την Φιονα
Οπαπ και Γιαννιτσων νεκρα αλλα απ'οτι ειδα κυκλοφορουσε πολυ αστυνομια οποτε μαλλον ειχαμε σκουπα παλι
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
ααα...σοφη κουβεντα ειπες!!καλο καλοκαιρι κ προσοχη στις τσουχτρες ;)Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
ειμαι απο την καβαλα γλυκια μου ξερω να τις αποφευγωααα...σοφη κουβεντα ειπες!!καλο καλοκαιρι κ προσοχη στις τσουχτρες ;)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Βρε παλιοαλήτη δεν μου έστειλες ένα pm
κατέβηκε Αθήνα η δικιά σας για λίγες μέρες.. τη συνάντησα και θυμηθήκαμε τα παλιά...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
για κοιτα καλύτερα... :p Σε σενα δεν θαστελνα Μπιλαρα μου;;Βρε παλιοαλήτη δεν μου έστειλες ένα pm
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ρε ΜοναχοΦάη, τώρα έστειλες, μετά τα παράπονα .
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
δεν προλαβα Μπιλαρα μου.. δεν προλαβα...ρε ΜοναχοΦάη, τώρα έστειλες, μετά τα παράπονα .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K