Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αλενταδόρε δικέ μου και εσύ εδώ ????

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Έπρεπε να σε είχα εδώ κάτω και να καθόμασταν στο διπλανό τραπέζι !!!!  :bounce: :bounce: :bounce:
βέβαια το πήγαν μέχρι αργά ήταν και ρεσερβέ το μαγαζί μιας και δεν είχε και κανέναν άλλο και έγιναν όλοι μια παρέα  :rockon: :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Έπρεπε να σε είχα εδώ κάτω και να καθόμασταν στο διπλανό τραπέζι !!!!  :bounce: :bounce: :bounce:
βέβαια το πήγαν μέχρι αργά ήταν και ρεσερβέ το μαγαζί μιας και δεν είχε και κανέναν άλλο και έγιναν όλοι μια παρέα  :rockon: :rockon:
ομολογω οτι δεν σε πιανω ασε καλυτερα θα τα πουμε prive :grin: :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βρε βλακες τι το συνεχιζετε τωρα χωρις λογο?...σας χαλασαμε τη ροη των πληροφοριων μηπως?
Μπορουμε να'χουμε τη γνωμη μας?

Η Αντιγονη ή Σοφια οπως τη λενε τωρα πριν καμια 3ετια ειχε κανονικη ορμονουχα βυζαρα,ενα υπεροχο τρυφερο δερμα καλυτερο κι απο κανονικης γυναικας και εναν καλο χαρακτηρα απ'οτι καταλαβα.
Τωρα οσες φορες τη βλεπω απο αποσταση εχει ψιλοχαλασει κι αυτη.
Και η Φιονα ηταν γκομεναρα αλλα ουτε την αναφερω πλεον...

Για τη Νανα τι με νοιαζει τωρα εμενα αν πριν 20 χρονια ηταν τσογλανος ή αν πινει ρετσινες στις ταβερνες?  :jerking: :jerking:
Ασχετο με το θεμα μας...τηρουμενων των αναλογιων και της συνολικης εικονας της πιατσας ειναι μια καλη παρουσια και σιγουρα ειναι ομορφοτερη απο τον πρωτοξαδερφο του Σταλονε

Το οτι δεν γραφω εδω μεσα πλεον δε σημαινει οτι δε διαβαζω κιολας.Προς τι η ειρωνεια λοιπον και οι λοιπες γραφικοτητες?

Για τη Λια καποτε οταν εκανα πολλες βολτες παντα εγραφα οτι ειναι μια μετρια περιπτωση,χωρις να την εχω δοκιμασει,απο τα πολλα πμ που ανταλλασα με αλλα μελη και ειχαν αυτην τη γνωμη.Οταν η ιδια μου διαμαρτυρηθηκε το σταματησα γιατι πραγματι ισως και να την αδικησα μιας και δε την ειχα δοκιμασει.Αλλα μη μου πει κανεις οτι υπηρχε εσκεμμενα μια θεωρια συνομωσιας εναντιον της...
Εγω της ειπα να προσεχει τους διαφημιστες της γιατι μαλλον ζημια κανουν παρα καλο.

Λοιπον μπορουμε να εχουμε τη γνωμη μας εδω μεσα?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
η μετρια περιπτωση σας ευχεται καλο καλοκαιρι κυριε σημαδεμενε

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Λια 
Σου  ευχομαι  να  περασεις  ωραια,καλο  υπολοιπο  καλοκαιρι.....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
η μετρια περιπτωση σας ευχεται καλο καλοκαιρι κυριε σημαδεμενε
ξεκολλα κι εσυ τωρα...βλεπεις παραδεχτηκα οτι σταματησα να σχολιαζω οταν παραπονεθηκες με το λογικο επιχειρημα οτι δε σε ξερω

ευχαριστω φιλη αλεξια για εμενα απο αυριο αρχιζει το καλοκαιρι φευγω να δουλεψουν και λιγο οι καλοννες :2funny:
αντε καιρο εχουμε να δουμε τη Σονια  :2funny: :2funny:

Αποψε τη νυχτα ειδα και την Κελλυ στην 26ης Οκτωβριου για καποιον που ρωτουσε προσφατα.Και φυσικα και την Φιονα

Οπαπ και Γιαννιτσων νεκρα αλλα απ'οτι ειδα κυκλοφορουσε πολυ αστυνομια οποτε μαλλον ειχαμε σκουπα παλι

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν
ααα...σοφη κουβεντα ειπες!!καλο καλοκαιρι κ προσοχη στις τσουχτρες ;)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Εγώ που την ξέρω μπορώ να σχολιάζω ελεύθερα... ?? αν και μας χρύσωσε το χάπι με το να μας υποσχεθεί να μας γνωρίσει τις φίλες της.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ρε ΜοναχοΦάη, τώρα έστειλες, μετά τα παράπονα .  :s&m_2:

Stories