Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Στον τυφλό ο μονοθαλμος  θεοποιηται ,μας πρηξατε τα άρχιδια εδω μέσα ,αυτο που κοινοποιησες κανεις  δεν καταλαβαίνει κατι ,αν υπάρχει να το ακούσω ,30 και πολλα Νινα και λια ,εγω ούτε αυτα δεν δίνω,το θεσσαλονικη ειναι ενημέρωση όχι διαφήμιση κΙ όχι καλημέρα ,καλησπέρα ,πάρε και φτώχε μια φωτο ,έλεος ,όμως υπόσχομαι για θεσσαλονικη ενα ενημερωτικό threat ,που εσείς απλα θα περισευεται
για σου ευαγγελατε του μπουρδελα μεγα ενημερωτη :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
συγνωμη αμαρτησα ειπα τις λεξεις καλημερα καλησπερα γιατι πρεπει να παιρνω 30 ευρο κατι παραπανω δεν γινετε???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
θεα ......ηρεμησε μαλλον δεν σε γαμησαμε καλα και κανεις παραπονα !!!
Πέρα απο τα θύματα και τους πρωτσρηδες κανεις δεν σε πληρώνει για να σε γαμησει ,μάλλον δεν υπάρχει κανενας λόγος καλός

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
για σου ευαγγελατε του μπουρδελα μεγα ενημερωτη :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
συγνωμη αμαρτησα ειπα τις λεξεις καλημερα καλησπερα γιατι πρεπει να παιρνω 30 ευρο κατι παραπανω δεν γινετε???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οτι μπορείς να πάρεις παρτο,παντα θα υπάρχουν κορόιδα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Τωρα θα αφήσετε το threat Θεσσαλονίκης χωρις τα γνωστά η να ανοίξω ενα ενημερωτικό ?

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
θεα ......ηρεμησε μαλλον δεν σε γαμησαμε καλα και κανεις παραπονα !!!

Δεν μπορείς όχι καλα να γαμησεις  αλλα ούτε καν να τον ακουμπησεις,οπότε μην λες μαλακιες ,στήσε τον κωλο σου και αν κάτσει θα σε δώσουν και κανένα φραγκο

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
εγώ παντός σου αφήνω ελεύθερο το πεδίο  δεν ξανά γράφω  :tits2:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
αφου γαμηθηκε το θρεντ εντελως παραθετω και εγω ενα θεμα ασχετο με τρανς αλλα σχετικο με γκευ μια και οι τρανς ειναι γκευ.ειχαμε στην γαλλια τον πρωτο γαμο ατομα απο τον ιδιο φιλο,2 αντρες παντρευτηκαν μαλλον 2 γκει καλητερα.οι τρανς με τη γουσταρουν να παντρευτουν με γκευ η αντρα.αλλα το χειροτερο ειναι οτι θελουν να ιοθετησουν και παιδια.....βρε δε πατε στο διαολο που θελετε να ιοθετησετε και παιδια.τα παιδια ποιον θα φωναζουν μπαμπα και ποιον μαμα..τα ιδια τα παιδια τα ρωτησατε αν θελουν να ιοθετηθουν απο ομοφυλοφιλους.και τη παιδεια θα δωσουν στο παιδι,να γινει τα ιδια σκατα με αυτους?
Ρε παπαρα τι σχέση εχει αυτο που λες με το θρεντ?το γαμανε οι άχρηστες επαγγελματίες
πεταγεσε και συ με την μπούρδα  σου

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αφου το γαμησατε ολοι σας ειπα να το γαμησω και εγω.παπαρα σαλτα και γαμησου

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Κόψετε πια την μαλακια σε αυτο το threat,ανοίξτε δικό σας αν και το έχετε αλλα αραχνιαζει,ανοίξτε ,Νινα ,λια,την άλλη την Ξανθια πως την λένε και παράτηστε μας με το καλημέρα,καλησπέρα ,εικόνα με Βυζια ,έλεος μαλακισμενα άχρηστα ,μας τα πρηζεται με μερικούς που το παίζουν θαυμαστές και φραγκο δεν ρίχνουν ,ουστ 1000 σελίδες για να προσπαθησεται να μας πεισεται οτι αξιζεται αυτα που ζητάτε και άλλοι 10 μαλακες να νοιώθουν οτι εχουν εμπειρίες σε τρανς χωρίς να βάλουν το χέρι τους ποτε στην τσέπη ,άντε πια
Αγαπητε  μου
Αξιο  αποριας,προς  τι  το  μενος?
Απουσιαζω  απο  την  πολη  μου,και  μπορω  να  χαιρετω  τις  φιλες  μου  .......βρισκεις  κατι  μεμπτο  επ  αυτου?
Κι  αυτες,  που τις  χωριζει  μια  αποσταση  500  μετρων,μπορουν  να  αλληλοκαλησπεριζονται  οσες  φορες  το  επιθυμουν...
Αλοιμονο,οταν  διαβαζουμε  αναφορες  που  μας  ειναι  αδιαφορες....να  εκνευριζομαστε....απλα  τις  προσπερναμε....
Οι  χαρακτηρισμοι  σας  δεν  σας  τιμουν....αναφορικα  με  εμας..και οσο  αναφορα  τους εν  δυναμει πελατες,μελη  και  εν γενει  αναγνωστες  αυτου  του  site....
Και  εν  κατακλειδι,δεν  σας ορισε  κανεις   τοποτηρητη  της  αρετης,του  ηθους,και  της  αξιας  μας.

Με  φιλικους  χαιρετισμους....Alexia Rossi

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
φιλε η αλεξια εχει δικιο αλλωστε ολα τα θρεντ πανω κατω εχουν  :zfuck: οποτε ας μη μας νευριαζουν οι καλημερες κ οι καλησπερες εχει αλλα χειροτερα που γινοντε.. αυτα ισα ισα δειχνουν οτι συμμετεχουν κ τα κοριτσια σε οτι τους ρωταει ο οποιοσδιποτε

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Οτι μπορείς να πάρεις παρτο,παντα θα υπάρχουν κορόιδα
καλα να βριζεις εμενα το καταλαβαινω αλλα να λες τους πελατες μου κοροιδα και ειναι και πολλοι για να τα βαζεις μαζι τους σ αφηνω στο ελεος αυτων που θεωρεις κοροιδα .κριμα λυπαμαι πολυ για σενα γιατι υπηρξες και πελατης μου καποια στιγμη

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
χαχαχα καταφερατε να γαμησετε και το θρεντ της Θεσαλονικης
κοριτσια μαλλον δεν ξερετε καλα Ελληνικα
ο τιτλος του θρεντ ειναι ξεκαθαρος και αφορα την ενημερωση
οχι καλημερες, καλησπερες, καληνυχτες, φραπεδες, φρεντους, μαυρισματα κλπ
αν θελει π.χ. η Λια να ενημερωσει ποτε ερχεται στην πολη μπορει να το κανει ελευθερα
αλλα απο εκει και περα να θελετε να ανοιξετε διαλογο με τους θαυμαστες σας ανοιξτε δικα σας θρεντ
αλλα προσοχη στο log out  ;)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
niced τωρα θα σε λενε και σενα στριμοκωλο που δεν σηκωνεις χαβαλε και καλαμπουρι... τουλάχιστον θάχω παρέα... :P

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στον τυφλό ο μονοθαλμος  θεοποιηται ,μας πρηξατε τα άρχιδια εδω μέσα ,αυτο που κοινοποιησες κανεις  δεν καταλαβαίνει κατι ,αν υπάρχει να το ακούσω ,30 και πολλα Νινα και λια ,εγω ούτε αυτα δεν δίνω,το θεσσαλονικη ειναι ενημέρωση όχι διαφήμιση κΙ όχι καλημέρα ,καλησπέρα ,πάρε και φτώχε μια φωτο ,έλεος ,όμως υπόσχομαι για θεσσαλονικη ενα ενημερωτικό threat ,που εσείς απλα θα περισευεται
1000 μπραβο σου αδερφε... Να αγιασει το στομα σου... Αντε με τα σιχαματα.τσιφλικι τους το κανανε.τζαμπα διαφημιση κανουν.κατηγορουν βραζιλιανες λες και αυτες τζαμπα το κανουν.αντε στο διαολο ανοιξτε δικο σας θρεντ και λετε καλημερες καλησπερες ολη μερα.ουτε βρωμομουνα δε μπορω να σας πω.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@ Aleka...Λοιπόν κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να χαριεντίζεσαι ;) εεεε να χαιρετίζεσαι με τις συναδέλφους σου (προσωπικά πιστεύω ότι το 1ο συμβαίνει παρά το 2ο) όσο για το χαρακτηρισμό "φίλες" χωράει πολύ κουβέντα :rolleyes:. Παλιότερα όταν η Νίνα ήταν η πρώτη που ήρθε στο θρεντ της Θεσσαλονίκης πραγματικά χάρηκα μιας και θεώρησα ότι θα μπορέσουμε να έχουμε σφαιρική ενημέρωση  αλλά δυστυχώς φλούδες ελπίδες (Φατσέας) :rockon:.
Το θέμα μας ξαναλέω είναι η ενημέρωση και αυτό μας ενδιαφέρει μόνο. Είπα λοιπόν στην Νίνα να ανοίξει ένα δικό της θρέντ το οποίο και έπραξε ... βέβαια μετά ατόνησε και όπως ήταν λογικό πάτωσε και εν συνεχεία κάποια ζήτησε να αφαιρεθεί για συγκεκριμένους λόγους.

Υπάρχουν P.M. με τα οποία και μπορείτε να ανταλλάσσετε καλημέρες, το skype (κάποιες απο εσάς έχετε) καθώς και θα μπορούσατε να ανοίξετε δικό σας θρέντ με θέμα "γενική συζήτηση Θεσσαλονικης". Σκέψου λοιπόν κάποιον ο ποίος θα θελήσει να βρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στις πιάτσες με τι έρχεται αντιμέτωπος ... 10-15 σελίδες γεια σου θεά !!!!  :tits2: γεια σου κούκλα   :tits2: και άλλα ανούσια ώς προς την ενημέρωση μας. Γιατί πρέπει να είμαστε των άκρων δηλαδή ή απέχουμε εντελώς ή θα γαμήσουμε το θρεντ με @@ριες. Προχτές μπήκα στο θρέντ μετά απο 2-3 μέρες και είδα 5-6 σελίδες .... όρε γλέντια λέω πάλι κάτι έγινε...και μετά απο 20 λεπτά διαβάσματος αισθάνθηκα ότι το να πετάει κάποιος τάπες σαν την διαφήμιση απο το ουίσκι μοιάζει απείρως πιο ενδιαφέρων και συναρπαστικό !!!!  

Όσο για το φίλο SLK (που παρεμπιπτόντως έχετε και το ίδιο car) ορθά όσα είπε αλλά με λάθος διατύπωση  :s&m_3:. Φιλαράκι μου τα χίλια δίκια να είχες με το μέρος σου (που τα είχες) ο άκομψος τρόπος που εκφράστηκες είχε σαν αποτέλεσμα τα αντίθετα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
@ Aleka...Λοιπόν κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να χαριεντίζεσαι ;) εεεε να χαιρετίζεσαι με τις συναδέλφους σου (προσωπικά πιστεύω ότι το 1ο συμβαίνει παρά το 2ο) όσο για το χαρακτηρισμό "φίλες" χωράει πολύ κουβέντα :rolleyes:. Παλιότερα όταν η Νίνα ήταν η πρώτη που ήρθε στο θρεντ της Θεσσαλονίκης πραγματικά χάρηκα μιας και θεώρησα ότι θα μπορέσουμε να έχουμε σφαιρική ενημέρωση  αλλά δυστυχώς φλούδες ελπίδες (Φατσέας) :rockon:.
Το θέμα μας ξαναλέω είναι η ενημέρωση και αυτό μας ενδιαφέρει μόνο. Είπα λοιπόν στην Νίνα να ανοίξει ένα δικό της θρέντ το οποίο και έπραξε ... βέβαια μετά ατόνησε και όπως ήταν λογικό πάτωσε και εν συνεχεία κάποια ζήτησε να αφαιρεθεί για συγκεκριμένους λόγους.

Υπάρχουν P.M. με τα οποία και μπορείτε να ανταλλάσσετε καλημέρες, το skype (κάποιες απο εσάς έχετε) καθώς και θα μπορούσατε να ανοίξετε δικό σας θρέντ με θέμα "γενική συζήτηση Θεσσαλονικης". Σκέψου λοιπόν κάποιον ο ποίος θα θελήσει να βρει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στις πιάτσες με τι έρχεται αντιμέτωπος ... 10-15 σελίδες γεια σου θεά !!!!  :tits2: γεια σου κούκλα   :tits2: και άλλα ανούσια ώς προς την ενημέρωση μας. Γιατί πρέπει να είμαστε των άκρων δηλαδή ή απέχουμε εντελώς ή θα γαμήσουμε το θρεντ με @@ριες. Προχτές μπήκα στο θρέντ μετά απο 2-3 μέρες και είδα 5-6 σελίδες .... όρε γλέντια λέω πάλι κάτι έγινε...και μετά απο 20 λεπτά διαβάσματος αισθάνθηκα ότι το να πετάει κάποιος τάπες σαν την διαφήμιση απο το ουίσκι μοιάζει απείρως πιο ενδιαφέρων και συναρπαστικό !!!!  

Όσο για το φίλο SLK (που παρεμπιπτόντως έχετε και το ίδιο car) ορθά όσα είπε αλλά με λάθος διατύπωση  :s&m_3:. Φιλαράκι μου τα χίλια δίκια να είχες με το μέρος σου (που τα είχες) ο άκομψος τρόπος που εκφράστηκες είχε σαν αποτέλεσμα τα αντίθετα.
υπαρχει facebook,twiter...με τον slk συμφωνω 100%...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278

Επειδη  ξεκινας  με  το  ονομα  μου.....εχω  να  σου  πω  τα  εξης..........

Α. Χαριεντιζομαι...χαιρετιζομαι....συνηθως  ,οχι  συνηθως,  ΠΑΝΤΑ...οταν  απουσιαζω  απο  την  πολη  μου.........

Β. Αν  παρατηρησεις,ο  αριθμος  των  χαιρετισμων.....απο  πλευρας  μου,ειναι  ελαχιστος.......

Γ.Αν  αυτο  το  θεωρεις  υπερβολη........Συγγνωμη......ζητω  ταπεινα  συγγνωμη........

Ευχαριστω

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη  ξεκινας  με  το  ονομα  μου.....εχω  να  σου  πω  τα  εξης..........

Α. Χαριεντιζομαι...χαιρετιζομαι....συνηθως  ,οχι  συνηθως,  ΠΑΝΤΑ...οταν  απουσιαζω  απο  την  πολη  μου.........

Β. Αν  παρατηρησεις,ο  αριθμος  των  χαιρετισμων.....απο  πλευρας  μου,ειναι  ελαχιστος.......

Γ.Αν  αυτο  το  θεωρεις   υπερβολη........Συγγνωμη......ζητω  ταπεινα  συγγνωμη........

Ευχαριστω
ωραια ρε παιδι μου οκ.λιγο εσυ λιγο η αλλη γινεται χαμος.λειπεις και θες να χαιρετισεις τις φιλες σου;γιατι δεν στελνεις p.m.?που θα το δει και σιγουρα;γιατι εδω μπορει να αλλαξει σελιδα και να μην το δει καν.αλλου αποσκοπειτε.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
ωραια ρε παιδι μου οκ.λιγο εσυ λιγο η αλλη γινεται χαμος.λειπεις και θες να χαιρετισεις τις φιλες σου;γιατι δεν στελνεις p.m.?που θα το δει και σιγουρα;γιατι εδω μπορει να αλλαξει σελιδα και να μην το δει καν.αλλου αποσκοπειτε.
πολυ το κουρασαμε το θεμα γιατι το συνεχιζεται ενταξει λεμε πλακα καναμε τελος .αμαν πια με αυτη την εμμονη οτι αποσκοπουμε καπου με τα καλημερα καλησπερα τι κανεις φιλη και τα χαζα αυτα αν αποσκοπουσα εγω τουλαχιστον καπου θα εφτιαχνα εστω ενα προφιλ σε καποια σελιδα βλεπε φεισμπουκ η τουιτερ εδω στο μπουρδελα εκανα λογαριασμο και ενταξει τελος τωρα ειπα οτι δεν ξαναγραφω χερετισμους με νινα αλεξια τελλλλλλοοοοοοςςςςςςς αρχιστε τα ρεπορταζ περιμενω να διαβασω τα γραφομενα σας που δεν αποσκοπουν καπου απλα ειστε τοσο καλα παιδια ολοι που θελετε να βοηθησεται ο ενας τον αλλον ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ  :offtopic:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom