Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
609
Πόντοι
6.060
Γεια και χαρά μερακλίδες μου...νέος στο φόρουμ!!! οποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες  για  και με P.m. Εννοείται οτι αν :fuck1: θα ακολουθήσει κριτική
Λουϊζα με υφος ημουν καποτε "μουναρα" και πραγματικα ήταν, τωρα όμως.....
Γιωτα χωρις ύφος, τιποτα (φωτο πειραγμενες).

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
609
Πόντοι
6.060
Δικιο εχεις alefante, ξεσκιστηκανε να γραφουν κριτικες και σχολια, τι τους πειραζαν τα κοριτσια που γραφανε ότι θελανε και διαβαζαμε κι εμεις και περνουσαμε την ωρα μας ;
Τωρα γραφουν αλλου..............κατι κανανε ........!!!!!!!!!!!!
Δεν φτανει που τα κοριτσια περνουν ασχημες ωρες αυτες τις μερες , εχουν και τους κομπλεξικους να τις δημιουργούν επι πλεον προβλήματα , τι βλακια που νομιζουν μερικοι οτι το θερντ ειναι δικο τους μονο ;;;
...................Την βλακεια και την μαλακια, δεν την πολεμας, απλα τις προσπερνας.
Στα πέντε λεπτα που έχω στην διαθεσή μου θα γραψω καποιες σχετικές σκεψεις μου.
Το ερώτημα που τιθεται είναι: πως βλεπουμε το site ώς κοινωνικό ή ενημερωτικο. Θα εμπαινε κανεις αραγε σε ένα site με το συγκεκριμένο περιεχόμενο για να συναψει κοινωνικές σχέσεις?
Θα τον ενδιέφερε να ποσταρει φωτο των φίλων ή της οικογένειας του ή ακομα για πεί για τους φίλους του ή για να εκφέρει μια πχ πολιτική αποψη?
Νομιζω οτι περισσότερο τα ατομα που μπαινουν ειναι για να ενημερωθουν για το πως θα επενδύσουν τα χρηματα τους στο σωστο "εμπορευμα". Κατα την άποψη πολλών, λοιπόν, αυτά είναι τα site που το εμπορευμα θελει να διαφημιζεται, οσο τα ραφια ειναι γεματα, καθημερινώς, το αγοραστικό κοινο δεν χανει το ενδιαφέρον του. Όλα γινονται στο βωμό του θεου Πλουτου και οι καλημερες και οι καληνυχτες και τα φιλακια και τα είσαι θεα και οι ετικέτες των προιόντων με τα βιζιά επανω. Όλα για να ανέβει ο τζίρος και αφορολογητος. Εγώ προσωπικά γραφω και διαβάζω κριτικές όταν μπορω, γιατι για το λόγο αυτό εχω γραφτεί.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
458
Πόντοι
26

Μίλησα μαζί τις και μου ειπε οτι έρχεται θεσσαλονικη σε 10 μέρος,
Τούμπανο φαίνεται ,πορνοσταρ δηλώνει δυστιχος δεν βρήκα κανένα βιντεακι στο δυκτιο

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.244
Στα πέντε λεπτα που έχω στην διαθεσή μου θα γραψω καποιες σχετικές σκεψεις μου.
Το ερώτημα που τιθεται είναι: πως βλεπουμε το site ώς κοινωνικό ή ενημερωτικο. Θα εμπαινε κανεις αραγε σε ένα site με το συγκεκριμένο περιεχόμενο για να συναψει κοινωνικές σχέσεις?
Θα τον ενδιέφερε να ποσταρει φωτο των φίλων ή της οικογένειας του ή ακομα για πεί για τους φίλους του ή για να εκφέρει μια πχ πολιτική αποψη?
Νομιζω οτι περισσότερο τα ατομα που μπαινουν ειναι για να ενημερωθουν για το πως θα επενδύσουν τα χρηματα τους στο σωστο "εμπορευμα". Κατα την άποψη πολλών, λοιπόν, αυτά είναι τα site που το εμπορευμα θελει να διαφημιζεται, οσο τα ραφια ειναι γεματα, καθημερινώς, το αγοραστικό κοινο δεν χανει το ενδιαφέρον του. Όλα γινονται στο βωμό του θεου Πλουτου και οι καλημερες και οι καληνυχτες και τα φιλακια και τα είσαι θεα και οι ετικέτες των προιόντων με τα βιζιά επανω. Όλα για να ανέβει ο τζίρος και αφορολογητος. Εγώ προσωπικά γραφω και διαβάζω κριτικές όταν μπορω, γιατι για το λόγο αυτό εχω γραφτεί.
γραψε και διαβασε λοιπον και μην ασχολησε αλλο με εμας αντε κανε καμια δουλεια τυπε  αραχνες επιασε το θρεντ αντε να διαβασουμε καμια κριτικη φιλικα παντα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.244

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
458
Πόντοι
26

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μην αγχωνεσαι SLK
μολις αναφερθηκε κατι για καποια αλλη και ειδικα για ξενη, αμεσως πρεπει να εξαφανιστει η πληροφορια μεσα στο χαος των αμετρητων αναρτησεως και σελιδων χωρις ουσια...

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
458
Πόντοι
26
:pipa3:
μην αγχωνεσαι SLK
μολις αναφερθηκε κατι για καποια αλλη και ειδικα για ξενη, αμεσως πρεπει να εξαφανιστει η πληροφορια μεσα στο χαος των αμετρητων αναρτησεως και σελιδων χωρις ουσια...

Το κατάλαβα ,πρώτη η δεύτερη φορά ειναι ?

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
458
Πόντοι
26
κατι ξερω αλλα δεν μιλαω !
Ασε τα πουστριλικια,μιλά και ασε τις υπεκφυγές ,μιλά ανοιχτά να δουν και οι πελάτες σου ποσο ρουφιάνα είσαι ,όταν δεν σας αρέσει  η κριτική εσυ και η λια πετάτε και μια μαλακια  ,εδω η λια με ειπε οτι ειμαι και πελάτης της,δεν την έχω δει ούτε απο το χιλιόμετρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom