Επειδη ξεκινας με το ονομα μου.....εχω να σου πω τα εξης..........
και εσύ με ξέρεις προσωπικα...
αλλά δε το κάνω θέμα
Α. Χαριεντιζομαι...χαιρετιζομαι....συνηθως ,οχι συνηθως, ΠΑΝΤΑ...οταν απουσιαζω απο την πολη μου.........
καλά κάνεις μιας και μας ενημερώνεις για το που είσαι...
ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες βόλτες κάτω.
Β. Αν παρατηρησεις,ο αριθμος των χαιρετισμων.....απο πλευρας μου,ειναι ελαχιστος.......
Δεν είχα στο μυαλό μου εσένα προσωπικά αυτού καθ' αυτού αλλά το σχόλιο ήταν γενικό με πολλαπλούς αποδεχτές ;) απλά θεωρώ και απο κουβέντα που έχουμε κάνει μαζί (όπερ και η εκτίμηση μου) ότι θα ήταν ευκολότερο να συζητήσω μαζί μου.
Γ.Αν αυτο το θεωρεις υπερβολη........Συγγνωμη......ζητω ταπεινα συγγνωμη........
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ την συγνώμη σου δεδομένου ότι δεν μου έχεις κάνει τίποτα για να ζητάς συγνώμη φιλοξενούμαστε και οι δύο με την θέληση μας σε ένα θρέντ για 18+ και ανταλλάσσουμε απόψεις. Προσωπικά πιστεύω ότι η παρουσία σας εδώ μέσα έχει συνεισφέρει όχι όμως αρκετά και εξηγούμαι η αδυναμία του Πατσίνου σε ένα πόστ έγραψε για την προσέγγιση των πελατών και για την πρώτη εικόνα που σχηματίζει όταν τους βλέπει και θυμάμαι χαρακτηριστικά που είπε ότι το χαμόγελο είναι μια καλή αρχή...άν συνεχίσει έτσι και στο νέο της θρέντ (καλή αρχή) μπορώ να πω ότι ευχαρίστως θα το διάβαζα και θα σχολίαζα.
Πραγματικά πες μου ότι οι τελευταίες 25 σελίδες που γράφτηκαν δεν έχουν σημάδια
υπερβολής
Τέλος εγώ σε ευχαριστώ ταπεινά για την απάντηση σου και τον χρόνο σου.