Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αρχιστε τα ρεπορταζ περιμενω να διαβασω τα γραφομενα σας που δεν αποσκοπουν καπου απλα ειστε τοσο καλα παιδια ολοι που θελετε να βοηθησεται ο ενας τον αλλον ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ  :offtopic:
ωραια θα ξαναρχισουμε το θαψιμο ελυθερα και παλι  :happy: :happy:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
ωραια θα ξαναρχισουμε το θαψιμο ελυθερα και παλι  :happy: :happy:
ε καλα ειπα οτι δεν εχει καλημερες και καλησπερες οχι οτι δεν θα διαβαζω τα γραφομενα .....αλλα και να με θαψεις εγω θα σε συγχωρω παντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Επειδη  ξεκινας  με  το  ονομα  μου.....εχω  να  σου  πω  τα  εξης..........
και εσύ με ξέρεις προσωπικα...  :rolleyes: αλλά δε το κάνω θέμα
Α. Χαριεντιζομαι...χαιρετιζομαι....συνηθως  ,οχι  συνηθως,  ΠΑΝΤΑ...οταν  απουσιαζω  απο  την  πολη  μου.........
καλά κάνεις μιας και μας ενημερώνεις για το που είσαι...  :) ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες βόλτες κάτω.
Β. Αν  παρατηρησεις,ο  αριθμος  των  χαιρετισμων.....απο  πλευρας  μου,ειναι  ελαχιστος.......
Δεν είχα στο μυαλό μου εσένα προσωπικά αυτού καθ' αυτού αλλά το σχόλιο ήταν γενικό με πολλαπλούς αποδεχτές  ;) απλά θεωρώ και απο κουβέντα που έχουμε κάνει μαζί (όπερ και η εκτίμηση μου) ότι θα ήταν ευκολότερο να συζητήσω μαζί μου.  
Γ.Αν  αυτο  το  θεωρεις   υπερβολη........Συγγνωμη......ζητω  ταπεινα  συγγνωμη........
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ την συγνώμη σου δεδομένου ότι δεν μου έχεις κάνει τίποτα για να ζητάς συγνώμη φιλοξενούμαστε και οι δύο με την θέληση μας σε ένα θρέντ για 18+ και ανταλλάσσουμε απόψεις. Προσωπικά πιστεύω ότι η παρουσία σας εδώ μέσα έχει συνεισφέρει όχι όμως αρκετά και εξηγούμαι η αδυναμία του Πατσίνου σε ένα πόστ έγραψε για την προσέγγιση των πελατών και για την πρώτη εικόνα που σχηματίζει όταν τους βλέπει και θυμάμαι χαρακτηριστικά που είπε ότι το χαμόγελο είναι μια καλή αρχή...άν συνεχίσει έτσι και στο νέο της θρέντ (καλή αρχή) μπορώ να πω ότι ευχαρίστως θα το διάβαζα και θα σχολίαζα.

Πραγματικά πες μου ότι οι τελευταίες 25 σελίδες που γράφτηκαν δεν έχουν σημάδια υπερβολής
Τέλος εγώ σε ευχαριστώ ταπεινά για την απάντηση σου και τον χρόνο σου.                                            

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
γαμηθηκατε στις πληροφοριες,με τη σειρα παιδια να προλαβαινουμε να κραταμε σημειωσεις
γιατι τωρα που καθαρισε το τοπιο εχουμε δεχτει καταιγισμο απο δαυτες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
γαμηθηκατε στις πληροφοριες,με τη σειρα παιδια να προλαβαινουμε να κραταμε σημειωσεις
γιατι τωρα που καθαρισε το τοπιο εχουμε δεχτει καταιγισμο απο δαυτες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μπες τον αλλο μηνα θα εχουν γραψει ...........ηρθε η ταδε βραζηλιανα θα ερθει η αλλη αυτη τι λεει πε παιδια καμια πληροφορια κτλ η τα γνωστα αυτη στο ποστο της η αλλη λιγο πιο εκει ............................απλα λυσσα κακια πιανει μερικους και μετα για κανενα διμηνο νεκρα

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
απο εμενα δεν θα περασεις μια βολτα  !!! δεν θα με τιμησεις με την παρουσια σου !!! :rockon: :rockon:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
απο εμενα δεν θα περασεις μια βολτα  !!! δεν θα με τιμησεις με την παρουσια σου !!! :rockon: :rockon:
εμενα τι να με κανεις εκει κυρια μου μαζευτηκαν ολοι οι απλαδεροι και οι ψωλαραδες σε σενα,υστερο και στα δυο εγω :S :S

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0

Δικιο εχεις alefante, ξεσκιστηκανε να γραφουν κριτικες και σχολια, τι τους πειραζαν τα κοριτσια που γραφανε ότι θελανε και διαβαζαμε κι εμεις και περνουσαμε την ωρα μας ;
Τωρα γραφουν αλλου..............κατι κανανε ........!!!!!!!!!!!!
Δεν φτανει που τα κοριτσια περνουν ασχημες ωρες αυτες τις μερες , εχουν και τους κομπλεξικους να τις δημιουργούν επι πλεον προβλήματα , τι βλακια που νομιζουν μερικοι οτι το θερντ ειναι δικο τους μονο ;;;
...................Την βλακεια και την μαλακια, δεν την πολεμας, απλα τις προσπερνας.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλησπερα  απο  την  Πατρα...τι  καλησπερα...σε  λιγο  θα  ξημερωσει....
Πληροφορηθηκα  πως  η  κατασταση  στην  πολη  μου  ειναι  δυσκολη  απο  την  Πεμπτη,και  συνεχιζει....
Καθημερινες  προσαγωγες,πολυωρη  ταλαιπωρια  στο   Πλατεια  Δημοκρατιας.....και  στοχος  της  Πολιτειας  η  εκκαθαριση...
Η  απομακρυνση  των  αλλοδαπων  εκδιδομενων  προσωπων  απο  τη  χωρα....Μονο  που  ταλαιπωρουν  και  μας...
Μπορει  να  απουσιαζω,αλλα  τα  συναισθηματα  ειναι  ιδια.....σαν  να  ειμαι  εκει.
Και  ειδικα  σε  τετοιες  καταστασεις....Ας  ελπισουμε  να  λαβει  τελος  το  πογκρομ.....με  θετικα  αποτελεσματα.
Γιατι  ειχε  παραγινει  τελευταια.....μερα  μεσημερι,ληστεια  πελατων,και  πολλα  αλλα.......
Να  με  συγχωρειτε  καποιοι  που  καταλαμβανω ,προσωρινα,10  σειρες  απο τις  πολυτιμες  ενημερωτικες  σας  σελιδες,  
αλλα  η  παρεμβαση  μου  εχει  αιτια,και θα  συμβαινει   εφεξης, οταν  θα  υπαρχει  αξιολογος  λογος.

Καλο  μηνα  σε  ολους,καλο  καλοκαιρι, να  εχεται  ΟΛΟΙ  υγεια.
                                          Ναστε  καλα......Alexia Rossi

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6

ΑΛΕνταδόρε άσε το εργόχειρο μπροστά απο το υπολογιστή...έχουμε νέο εισερχόμενη στο τερέν...κανείς με γνώσεις επι του θέματος?

@ Lilix αδερφέ μου συγνώμη που σε άφησα χωρίς ενημέρωση αλλά λίγο μας στεναχώρησε η ΠΑΟΚΑΡΑ μας την Τετάρτη λίγο ήταν ο τελευταίος αγώνας χτές δεν είχαμε χρόνο... αν και βασίστηκα πάνω σου ότι θα έγραφες ακόμη μια συγκλονιστική αναφορά απο κάτω  :jerking: :jerking:

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οι καλημεροκαλησπερες σου αρεσαν πιο πολυ;

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δικιο εχεις alefante, ξεσκιστηκανε να γραφουν κριτικες και σχολια, τι τους πειραζαν τα κοριτσια που γραφανε ότι θελανε και διαβαζαμε κι εμεις και περνουσαμε την ωρα μας ;
Τωρα γραφουν αλλου..............κατι κανανε ........!!!!!!!!!!!!
Δεν φτανει που τα κοριτσια περνουν ασχημες ωρες αυτες τις μερες , εχουν και τους κομπλεξικους να τις δημιουργούν επι πλεον προβλήματα , τι βλακια που νομιζουν μερικοι οτι το θερντ ειναι δικο τους μονο ;;;
...................Την βλακεια και την μαλακια, δεν την πολεμας, απλα τις προσπερνας.
και εκει που ειναι τωρα κανουν πιο καλα τι δουλεια τους.οσο για το αν περνανε ευκολα η δυσκολα ειναι επιλογη του καθενος.τοσα κεφτα βγαζουν ας εχουν και μια δυσκολια(δε λεω οτι κανουν καλα που τις μαζευουν)αλλα εχει και αλλες δουλειες που με το 110 απ τα λεφτα που βγαζουν αυτες εχουν ακομα πιο μεγαλες δυσκολιες.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
αυτην εδω        με αυτην εδω    τηλεφωνησα και εχουν την ιδια διευθυνση και προφανως ειναι το ιδιο ατομο.γιατι το παιζει ιστορια και λεει οτι ειναι φιλης της τζεσικας και  την λενε ισαβελλα??? :idiot: :uglystupid: :jerking:
Οκ η Τζέσικα είναι ... μην μασάς ααα δες και τα πμ σου ;)

papa_iolas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα.

Σκεφτομαι να παρω την παμελα εως παθητικη!

Καμια αποψη??

Ευχαριστω πολυ..

papa_iolas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχει παει κανεις μαζι τις να μου πει εμπεριες?

Η φοτο που κυκλοφορουνε ειναι πειραγμενες η οχι ?

Κανει πουθενα πιατσα?

Ευχαριστωω..

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Εχει παει κανεις μαζι τις να μου πει εμπεριες?

Η φοτο που κυκλοφορουνε ειναι πειραγμενες η οχι ?

Κανει πουθενα πιατσα?

Ευχαριστωω..
Εχεις μπροστα σου δυο μετρα ατομο οι φωτο ειναι αληθινές εξυπνα όμως τραβηγμένες δεν φαινονται όλα. Τα έχει τα χρονάκια της, εχει παλιωσει όμορφα όμως, ειναι ευγενεστατη, πολυ καθαρή και γουσταρει τα πάντα, με λιγα λογια θα έλεγα, τίμια παρουσία. Κατα τα αλλα η επιλογή δική σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom