TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
αβυσσος η ψυχη του πελάτηασε που στο προφιλ σου SLK200GR με εχεις και φιλη γιατι αραγε???????????????
αβυσσος η ψυχη του πελάτηασε που στο προφιλ σου SLK200GR με εχεις και φιλη γιατι αραγε???????????????
αστα νινα τι τραβαμε και εμεις οι διασημεςαβυσσος η ψυχη του πελάτη
Νινακιιιιιιιιιιιι........λαλαλα :-* :-* :-* :-*αβυσσος η ψυχη του πελάτη
γεια σου αλεξιαρα μου ! !!!!Νινακιιιιιιιιιιιι........λαλαλα :-* :-* :-* :-*
κυρια ροσσι δεν τοθετηθηκατε επι του θεματοςΝινακιιιιιιιιιιιι........λαλαλα :-* :-* :-* :-*
βγαλε κακια κουκλα .... !!!Σε έχω Φιλη γιατι κάποτε σε έκανα αίτημα ,σιγά το μεγάλο αγκουρι,επιμένω και λέω ,λάθος threat ,κάντε το δικό σας και να χαιρετιζεσται κάθε μέρα και να λέτε τις ίδιες μαλακιες ,ούτε εσείς δεν θα το τιμησεται ,,εδω γράφεται για να μας τα πρηζεται ,έρχονται αστέρια και εσείς καλημέρα καλησπέρα ,τι κανεις φιλενάδα πάρε και μια φωτο με Βυζια ,έλεος πια ,τον 30 ε ήσαστε ,31 δεν αξιζεται
μπερδευεσαι περνουμε λιγο παραπανω ασε που ταμειακη στο κολο μας δεν σε βαλαμε ακομη οταν θα πεσουμε σ αυτες τις τιμες εμεις αυτες που λες αστερια θα βρισκονται στη βραζηλια η καπου αλλου και θα πινουν στην υγεια σου μιας και βαζεις βαθεια το χερι εσυ στην τσεπη και αυτο φαινεται απο την γραφη σου και παραπεμπω το κοινο να δει ποσο καλα τα πας με τα χρηματαΣε έχω Φιλη γιατι κάποτε σε έκανα αίτημα ,σιγά το μεγάλο αγκουρι,επιμένω και λέω ,λάθος threat ,κάντε το δικό σας και να χαιρετιζεσται κάθε μέρα και να λέτε τις ίδιες μαλακιες ,ούτε εσείς δεν θα το τιμησεται ,,εδω γράφεται για να μας τα πρηζεται ,έρχονται αστέρια και εσείς καλημέρα καλησπέρα ,τι κανεις φιλενάδα πάρε και μια φωτο με Βυζια ,έλεος πια ,τον 30 ε ήσαστε ,31 δεν αξιζεται
Σωστά εγω τα έγραψα αλλα δεν κατάλαβα τι εννοείς ?ασχετα και πάλι άσχεταμπερδευεσαι περνουμε λιγο παραπανω ασε που ταμειακη στο κολο μας δεν σε βαλαμε ακομη οταν θα πεσουμε σ αυτες τις τιμες εμεις αυτες που λες αστερια θα βρισκονται στη βραζηλια η καπου αλλου και θα πινουν στην υγεια σου μιας και βαζεις βαθεια το χερι εσυ στην τσεπη και αυτο φαινεται απο την γραφη σου και παραπεμπω το κοινο να δει ποσο καλα τα πας με τα χρηματα
με κουρασες ηδη φιλια πρεπει να παω στη δουλεια ασχολησου με κατι αλλο σε παρακαλω και ασε εμας τις χαζες να λεμε καλημερα καλησπερα και χαζα τετοια και εσυ ασχολησου με το ποσο παιρνει η καθε μια κανε και μια ερευνα στις πιατσες και ενημερωσε και εμας μιας και εμεις δεν ειμαστε σχεδον καθε νυχτα εκει και δεν ξερουμε τι τιμες παιζουνΣωστά εγω τα έγραψα αλλα δεν κατάλαβα τι εννοείς ?ασχετα και πάλι άσχετα
θεα .... θεα !!!! δωστα ολα !!!! ταράζομαιΑλλα μου αρέσει που πέσατε σε δευτερόλεπτο ,Νινα,λιια για νου μου απαντήσετε ,Τζολια του 30 ευρου
μας ειπε φτηνο πουτανες μ αρεσει ο τυπος και εγω που τον ειχα παρεξηγησει χι χι χι χιΑλλα μου αρέσει που πέσατε σε δευτερόλεπτο ,Νινα,λιια για νου μου απαντήσετε ,Τζολια του 30 ευρου
μας ειπε φτηνο πουτανες μ αρεσει ο τυπος και εγω που τον ειχα παρεξηγησει χι χι χι χι
με κουρασες ηδη φιλια πρεπει να παω στη δουλεια ασχολησου με κατι αλλο σε παρακαλω και ασε εμας τις χαζες να λεμε καλημερα καλησπερα και χαζα τετοια και εσυ ασχολησου με το ποσο παιρνει η καθε μια κανε και μια ερευνα στις πιατσες και ενημερωσε και εμας μιας και εμεις δεν ειμαστε σχεδον καθε νυχτα εκει και δεν ξερουμε τι τιμες παιζουν
Στον τυφλό ο μονοθαλμος θεοποιηται ,μας πρηξατε τα άρχιδια εδω μέσα ,αυτο που κοινοποιησες κανεις δεν καταλαβαίνει κατι ,αν υπάρχει να το ακούσω ,30 και πολλα Νινα και λια ,εγω ούτε αυτα δεν δίνω,το θεσσαλονικη ειναι ενημέρωση όχι διαφήμιση κΙ όχι καλημέρα ,καλησπέρα ,πάρε και φτώχε μια φωτο ,έλεος ,όμως υπόσχομαι για θεσσαλονικη ενα ενημερωτικό threat ,που εσείς απλα θα περισευεται