You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Λια, σου εχει κατσει κανα τριο με Νινα;Βάλε ρε σύ νινα καμία φωτο δίκιο έχει το παιδι
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
το παιδι πρεπει να ανεβει θεσ/νικη να τι δει να ησυχασειΒάλε ρε σύ νινα καμία φωτο δίκιο έχει το παιδι
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
οχι δεν μου μου αρεσουν τα τριο με πιανουν τα γελιαΛια, σου εχει κατσει κανα τριο με Νινα;
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
καλως και τον συνηγορο του πολιτη ειδικο τρανσολογο cdολογο γενικος παρσολογοτο παιδι πρεπει να ανεβει θεσ/νικη να τι δει να ησυχασει
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Φιλεναδα,δακρυσα στο γελιο.....αυτο το παρσολογος .....δεν υπαρχει.... εγραψες και υπεγραψες....καλως και τον συνηγορο του πολιτη ειδικο τρανσολογο cdολογο γενικος παρσολογο
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
θεα !!!οχι δεν μου μου αρεσουν τα τριο με πιανουν τα γελια
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
καλημερα σε ολους ολες !!!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
γεια σου κοριτσαρα μου !!!καλημερα
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Λιααα...τι κανεις κοριτσι μου ομορφο? Επεστρεψες?........ε, να φωτιστει .....ο ΟΠΑΠ. :-* :-* :-* :-*καλημερα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
καλως και τον συνηγορο του πολιτη ειδικο τρανσολογο cdολογο γενικος παρσολογο
:-* :-* :-* :-* :-*
κοριτσι μου? ομορφο?Λιααα...τι κανεις κοριτσι μου ομορφο? Επεστρεψες?........ε, να φωτιστει .....ο ΟΠΑΠ. :-* :-* :-* :-*
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
επεστρεψα μεγαλη των τρανς δασκαλα αλεξια ροσσι τα παραλεςΛιααα...τι κανεις κοριτσι μου ομορφο? Επεστρεψες?........ε, να φωτιστει .....ο ΟΠΑΠ. :-* :-* :-* :-*
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Τι παραλεω? οτι εισαι κοριτσι ομορφο? η για τη λαμψη που δινεις στον ΟΠΑΠ?επεστρεψα μεγαλη των τρανς δασκαλα αλεξια ροσσι τα παραλες
Ειμαι καπου υπερβολικη? Δεν νομιζω.....
Κόψετε πια την μαλακια σε αυτο το threat,ανοίξτε δικό σας αν και το έχετε αλλα αραχνιαζει,ανοίξτε ,Νινα ,λια,την άλλη την Ξανθια πως την λένε και παράτηστε μας με το καλημέρα,καλησπέρα ,εικόνα με Βυζια ,έλεος μαλακισμενα άχρηστα ,μας τα πρηζεται με μερικούς που το παίζουν θαυμαστές και φραγκο δεν ρίχνουν ,ουστ 1000 σελίδες για να προσπαθησεται να μας πεισεται οτι αξιζεται αυτα που ζητάτε και άλλοι 10 μαλακες να νοιώθουν οτι εχουν εμπειρίες σε τρανς χωρίς να βάλουν το χέρι τους ποτε στην τσέπη ,άντε πια
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
αυτο το θρεντ ΛΕΓΕΤΕ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ(ΤΡΑΒΕΣΤΙ/ΤΡΑΝΣ)αρα ειναι φτιαγμενο για εμας τωρα αν εσυ δεν γουσταρεις να διαβαζεις αυτα που γραφουμε διαβαζε κανενα αλλο και ουστ εσυ απο εδω. τωρα αν νομιζεις οτι θελουμε να σε πεισουμε οτι αξιζουμε για δες επισκεψιμοτητα μπες στο προφιλ μου και διαβασε ποσα ατομα το Επισκέφτηκαν και μιλα καλυτερα γιατι ξερουμε και εμεις να βριζουμεΚόψετε πια την μαλακια σε αυτο το threat,ανοίξτε δικό σας αν και το έχετε αλλα αραχνιαζει,ανοίξτε ,Νινα ,λια,την άλλη την Ξανθια πως την λένε και παράτηστε μας με το καλημέρα,καλησπέρα ,εικόνα με Βυζια ,έλεος μαλακισμενα άχρηστα ,μας τα πρηζεται με μερικούς που το παίζουν θαυμαστές και φραγκο δεν ρίχνουν ,ουστ 1000 σελίδες για να προσπαθησεται να μας πεισεται οτι αξιζεται αυτα που ζητάτε και άλλοι 10 μαλακες να νοιώθουν οτι εχουν εμπειρίες σε τρανς χωρίς να βάλουν το χέρι τους ποτε στην τσέπη ,άντε πια
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
αυτο το θρεντ ΛΕΓΕΤΕ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ(ΤΡΑΒΕΣΤΙ/ΤΡΑΝΣ)αρα ειναι φταγμενο για εμας τωρα αν εσυ δεν γουσταρεις να διαβαζεις αυτα που γραφουμε διαβαζε κανενα αλλο και ουστ εσυ απο εδω. τωρα αν νομιζεις οτι θελουμε να σε πεισουμε οτι αξιζουμε για δες επισκεψιμοτητα μπες στο προφιλ μου και διαβασε ποσα ατομα το Επισκέφτηκαν και μιλα καλυτερα γιατι ξερουμε και εμεις να βριζουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K