Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
αντε παλι πουτανακι ο αλεφαντος :grin: :grin:
μεχρι και τι μαρκα τσιγαρα καπνιζεις ξερω και τι χρωμα αναπτυρα ειχες χθες :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
χα χαχ χα εχθες δανειστηκα αναπτηρα απο των πρωτο πελατη που ρουφιξα !!! γιατι μου εκανα καλο ποδαρικο εδω και τρεις μερες !!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μανα μου η χωριστρα σου!!
νινακι οταν λες με τα ποδια ψηλα να γαμας στην πουτσα εννοεις να εχω το μπαμπου ορθιο καλαμι και εσυ να γλυστρας σαν νιντζα πανω μεχρι να βρεις τις τριχες μου?στη  πιπα εχω τριχωτα αρχιδια.θα τα κανεις καλα τα καλαμπαλικια μου?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
χα χαχ χα εχθες δανειστηκα αναπτηρα απο των πρωτο πελατη που ρουφιξα !!! γιατι μου εκανα καλο ποδαρικο εδω και τρεις μερες !!!!
και το κοσμημα στο ποδι πολυ δυνατο μπραβο :rockon: :rockon:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
μανα μου η χωριστρα σου!!
νινακι οταν λες με τα ποδια ψηλα να γαμας στην πουτσα εννοεις να εχω το μπαμπου ορθιο καλαμι και εσυ να γλυστρας σαν νιντζα πανω μεχρι να βρεις τις τριχες μου?στη  πιπα εχω τριχωτα αρχιδια.θα τα κανεις καλα τα καλαμπαλικια μου?
εννοιτε μωρο μου !!!! θα στα παρο ολα μεσα στο στοματακι μου αρχειδια μεσα ....ψωλα μεσα και μετα θα σηκωσο τα ποδαρακια μου ψηλα θα χωσεις το αγγουρι σου στο μουνακι μου θα με καρφωνεις .... θα μου ρουφας τις μικρες μου βυζαρες θα μου τσιμπας τις ρογαρες μου και θα ουρλιαζο απο καυλα ...

MikeThesalonikios

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν θελεις να μου παρεις σουτιεν 85 D ειμαι ///στρινγκ - βραζιλιαν .... small

Ρε Νινάκι δεν ξηγιέσαι καλά... Δεν κάνει έτσι ο κόσμος, δεν βγαίνει και πυροβολεί αδιακρίτως... Πως τα πετάς έτσι τα μπομπόνια σου που λέει και ο συναθλητης....  Προηδοπεία τουλάιστον....Παραλίγο να το χάσω το φως μου....

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
:S :S :S :S
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εννοιτε μωρο μου !!!! θα στα παρο ολα μεσα στο στοματακι μου αρχειδια μεσα ....ψωλα μεσα και μετα θα σηκωσο τα ποδαρακια μου ψηλα θα χωσεις το αγγουρι σου στο μουνακι μου θα με καρφωνεις .... θα μου ρουφας τις μικρες μου βυζαρες θα μου τσιμπας τις ρογαρες μου και θα ουρλιαζο απο καυλα ...
επειδη θα σου γαμησω το ομορφο μουτρακι σου εσυ θα μου γλυψεις και τον ιδρωτα στις πουτσοτριχες και μετα με τα δαχτυλα να με φτιαξεις τον θαμνο περπαναντ.γουσταρεις να μου χαιδεψεις την βελεντζα?

Επισκέπτης
Ρε Νινάκι δεν ξηγιέσαι καλά... Δεν κάνει έτσι ο κόσμος, δεν βγαίνει και πυροβολεί αδιακρίτως... Πως τα πετάς έτσι τα μπομπόνια σου που λέει και ο συναθλητης....  Προηδοπεία τουλάιστον....Παραλίγο να το χάσω το φως μου....
Τις διαστασεις μην ξεχασεις.
Μην παρεις καμια σωβρακοφανελα για την Νινα μας.

Επισκέπτης
επειδη θα σου γαμησω το ομορφο μουτρακι σου εσυ θα μου γλυψεις και τον ιδρωτα στις πουτσοτριχες και μετα με τα δαχτυλα να με φτιαξεις τον θαμνο περπαναντ.γουσταρεις να μου χαιδεψεις την βελεντζα?

Τυπε, εφτυσα το Μετσοβονε που ετρωγα. :S

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
:S :S :S :S
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
απο κοντα φενονται πιο μεγαλα !!!
αφου να φανταστεις καποιες μου λενα να τα μικρυνω

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
με καυλονη πολυ η τριχα στο ανδρας ...αφου να φανταστεις οσους βλεπω ..... να ειναι τριχωτη στην δουλεια τους λεω μην τυχον και κανουν καμια μαλακια ....και ξυριστουν

Επισκέπτης
Νινα, εχεις pm με το 9αρι παπαρι μου και τα πρησμενα γιβωνικα δικεφαλα μου.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τυπε, εφτυσα το Μετσοβονε που ετρωγα. :S
τυπε δεν κανουμε τετοια λαθη σε τετοια κουβεντα.εγω ειμαι ηδη φαγωμενος. :grin: :grin:
με καυλονη πολυ η τριχα στο ανδρας ...αφου να φανταστεις οσους βλεπω ..... να ειναι τριχωτη στην δουλεια τους λεω μην τυχον και κανουν καμια μαλακια ....και ξυριστουν
οριστε. :rockon: :rockon:
τα βλεπεις τυπε?η τριχα εχει περαση.να μεινει κατι και για εμας τους bear fuckers. :rockon:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
Ειδα τα μπομπονια της Νινας και μου ηρθε ορεξη για γαλακτομικα.

Νινα, ποτε θα πηξουμε το γιαουρτι;
εγω παλι μολις εφαγα ενα γιαουρτακι και μια μπανανα και μολις εκανα ενα φρεντακο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom