Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο Εκτορας εχει ντοκουμεντο τον Αβραμη στο κινητο να μιλαει. Του την ειχαν στησει απο το τσατ.
Το γνωστο Αβραμογκειτ... γι'αυτο παριατηθηκε ο Αλεξ (προηγουμενος μοντ) :grin:
ξερω τυπε. :grin: :grin:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
λοιπον αγορινες μου  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: !!!! καλο βραδυ !!! ωρα για μαμ !!!μπανακι !!! και δουλειτσα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:!!!!!! φιλαρες !!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον αγορινες μου  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: !!!! καλο βραδυ !!! ωρα για μαμ !!!μπανακι !!! και δουλειτσα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:!!!!!! φιλαρες !!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
καλο κατευοδιο νινακι.προσεχε μονο γιατι εχει υγρασια και γλυστραει εκει πανω... :pipa1: :pipa1:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ποια επινε ρε γμτ χθες τουτο εδω? :think: :think: :think:

Συνημμένα

• imagesactive.jpg
    imagesactive.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 18

MikeThesalonikios

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Νινάκι με τις καβλιάρικες λεπτομέρειες! Πάντα διψασμένη βλέπω...

MikeThesalonikios

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν χρειαζετε άλλη τσόντα για να ανάψουμε, φτάνεις εσύ ανάφτρα μου!

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπερα !!!!! παντα μα παντα διψασμενη !!!! .... κατσε να βαλω μια τσοντα  να φτιαξω κλιμα  :2on1: :2on1: :2on1: :pipa1:
νινακι δωσε το τηλεφωνο σου στα πμ που στο ζητανε καποιοι.εγω δεν το δινω αν δεν ξερω αν το εχω ακομα...
α που σαι σε μενα στειλε μου το βιντεακι με την  παρτουζα που ειχες ηχογραφησει τα αβραμικα βογγητα σου. ;) ;)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
νινακι δωσε το τηλεφωνο σου στα πμ που στο ζητανε καποιοι.εγω δεν το δινω αν δεν ξερω αν το εχω ακομα...
α που σαι σε μενα στειλε μου το βιντεακι με την  παρτουζα που ειχες ηχογραφησει τα αβραμικα βογγητα σου. ;) ;)
δεν δινω τηλ ..... μονο στην δουλεια κατω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom