kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξερω τυπε.Ο Εκτορας εχει ντοκουμεντο τον Αβραμη στο κινητο να μιλαει. Του την ειχαν στησει απο το τσατ.
Το γνωστο Αβραμογκειτ... γι'αυτο παριατηθηκε ο Αλεξ (προηγουμενος μοντ)
ξερω τυπε.Ο Εκτορας εχει ντοκουμεντο τον Αβραμη στο κινητο να μιλαει. Του την ειχαν στησει απο το τσατ.
Το γνωστο Αβραμογκειτ... γι'αυτο παριατηθηκε ο Αλεξ (προηγουμενος μοντ)
καλο κατευοδιο νινακι.προσεχε μονο γιατι εχει υγρασια και γλυστραει εκει πανω...λοιπον αγορινες μου !!!! καλο βραδυ !!! ωρα για μαμ !!!μπανακι !!! και δουλειτσα !!!!!! φιλαρες !!!!
αυτο ειναι μικρο 21 !!!
πιπιλα @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ !!!!!!!!!!!!!!!!
!!!Νινα, τις καποτες μην ξεχασεις... :-*
χαχατι μικρο ρε φιλη...21 εειναι δυνατο...μεχρι ποσο εχεις φαει δηλαδη??
τι να κανω !!!! με τοση πουτσα διψασα !!!!ποια επινε ρε γμτ χθες τουτο εδω?
Πουτσα, ξυλο, και νερο το Νινακι μας...τι να κανω !!!! με τοση πουτσα διψασα !!!!
ντα ντα !!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* καλησπερα σε ολους !!!!Πουτσα, ξυλο, και νερο το Νινακι μας...
Καλησπερα !!!!! παντα μα παντα διψασμενη !!!! .... κατσε να βαλω μια τσοντα να φτιαξω κλιμαΚαλησπέρα Νινάκι με τις καβλιάρικες λεπτομέρειες! Πάντα διψασμένη βλέπω...
Βαλε ενα εργο σεξ και δυο καουμποικα.Καλησπερα !!!!! παντα μα παντα διψασμενη !!!! .... κατσε να βαλω μια τσοντα να φτιαξω κλιμα
νινακι δωσε το τηλεφωνο σου στα πμ που στο ζητανε καποιοι.εγω δεν το δινω αν δεν ξερω αν το εχω ακομα...Καλησπερα !!!!! παντα μα παντα διψασμενη !!!! .... κατσε να βαλω μια τσοντα να φτιαξω κλιμα
Βαλε ενα εργο σεξ και δυο καουμποικα.
δεν δινω τηλ ..... μονο στην δουλεια κατω .νινακι δωσε το τηλεφωνο σου στα πμ που στο ζητανε καποιοι.εγω δεν το δινω αν δεν ξερω αν το εχω ακομα...
α που σαι σε μενα στειλε μου το βιντεακι με την παρτουζα που ειχες ηχογραφησει τα αβραμικα βογγητα σου. ;) ;)
λαλα και τραλαλαOoo lala