Επισκέπτης
Τι εννοεις 21;αυτο ειναι μικρο 21 !!!
πιπιλα @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ !!!!!!!!!!!!!!!!
Το δικο μου ειναι 9εκ. και θεωρειται μεγαλο.
Τι εννοεις 21;αυτο ειναι μικρο 21 !!!
πιπιλα @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ !!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι σου λεει η σαλονικια ????Τι εννοεις 21;
Το δικο μου ειναι 9εκ. και θεωρειται μεγαλο.
Ναι και καθε φορα που μπαινω μεσα της, μου λεει οτι την σκιζω,ετσι σου λεει η σαλονικια ????
σιγουρα !Ναι και καθε φορα που μπαινω μεσα της, μου λεει οτι την σκιζω,
λες να με δουλευει;
Α την καριολα.σιγουρα !
Κανει η πιλατες η τσουλιτσα και εχει γυμνασμενη πυελο.εσυ οταν μπαινεις μεσα στο μουνακι τις νιωθεις τιποτε ???
μπαβο το κοριτσι το γυμναζει !!!Κανει η πιλατες η τσουλιτσα και εχει γυμνασμενη πυελο.
Κορδονι μου τον βγαζει...
Ποσα ξερεις μωρη σουπια...μπαβο το κοριτσι το γυμναζει !!!
για να εχεις πανταα σφιχτες τρυπουλες πρεπει να τις γυμναζεις καλα !
μαθαινω ακομη!! !!Ποσα ξερεις μωρη σουπια...
Νινα, παρε καμια φιλη σου και κατεβα Αθηνα να παμε για κοκτεηλ και απεριτιφ.
Θα την εκδικηθω την σακαφιορα.
Ποσο μετριοφρων εισαι... "γηράσκω αεί διδασκόμενος" λεγαν οι αρχαιοι Σελτζουκοιμαθαινω ακομη!! !!
που το ενα πηδουσε ενας βαρακρης πιο μπροστα !! και ειπα να ριξω μια βουτια να δροσιστω !!!Ποσο μετριοφρων εισαι... "γηράσκω αεί διδασκόμενος" λεγαν οι αρχαιοι Σελτζουκοι
Νινα, στη φωτο που βουτας σαςν την ορκα, το γκροβερακι σου φαινεται δουλεμενο...
Μπαινει σανιδι και βγαινει πριονιδι;που το ενα πηδουσε ενας βαρακρης πιο μπροστα !! και ειπα να ριξω μια βουτια να δροσιστω !!!
καθε μερα μαναρι μου απο την πολυ γυμναστικη ειμαι σαν παρθενα !!!!
ααα και μερικες βυζοκαυλοσφαλιαρες για να καυλοσο τρελα !!!!που το ενα πηδουσε ενας βαρακρης πιο μπροστα !! και ειπα να ριξω μια βουτια να δροσιστω !!!
καθε μερα μαναρι μου απο την πολυ γυμναστικη ειμαι σαν παρθενα !!!!
θελω πολυ σαλακι .... πολυ γλυψιμο για να ανοιξω !!!!
Τυπε, ελα να συγχρονιστουμε να χυσουμε παρεα.σφε εισαι θεος δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
Νινα, σ'αυτα τα σκηνικα, μπορω να ερθω να παρατηρω;ααα και μερικες βυζοκαυλοσφαλιαρες για να καυλοσο τρελα !!!!
και μερικα δαγνωματακια- τσιμπιματακια στις καυλομενες μου ρογες !!!
τυπε με το νινακι εχουμε μιλησει και τηλεφωνικως.που να ακουσεις την φωνουλα της...βαρδα να ανεβω στον βαρδαρη...θα της φτιαξω τετοιο γουρμπουλιασμα απο πισω που θα βγαλει κλειτοριδα απο τη πισω τρυπουλα.Τυπε, ελα να συγχρονιστουμε να χυσουμε παρεα.
Η Νινα ειναι αστερι
εχθες εκανα μια παρτουζα με 3 μηχανοβιους υπαιθρια !!! και ειχαμε απο την απεναντι εναν ματακια γνωστο τις περιοχις ..... να μα περνει ματακι ....και ο ενας απο τους μηχανοβιους τον κινηγουσε με την πουτσα στο χερι !Νινα, σ'αυτα τα σκηνικα, μπορω να ερθω να παρατηρω;
Δε θα τρωω πατατακια, δε θα τσαλακωνω σακουλακια, δε θα κανω θορυβο.
συντομα θα βγαλω και κανονικη απο μπροστα !τυπε με το νινακι εχουμε μιλησει και τηλεφωνικως.που να ακουσεις την φωνουλα της...βαρδα να ανεβω στον βαρδαρη...θα της φτιαξω τετοιο γουρμπουλιασμα απο πισω που θα βγαλει κλειτοριδα απο τη πισω τρυπουλα.