nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλη λια δεν κοιμασαι???
ενω η δευτερη δεν βαζει σωμα αυτη δεν σε προβληματιζει
Δε νομίζω...άμα είναι κατέβα στο Μεταξύ μας να λογαριαστούμε .για ελα λιγο sk.... να σε σπινταρω λιγο δικε μου
οταν γινει η φαση στο μεταξυ μας μην ξεχασετε θελω προσκλησηΔε νομίζω...άμα είναι κατέβα στο Μεταξύ μας να λογαριαστούμε .
Ρε ΄σεις που οδεύει αυτό το νήμα ούτε μία Καλημέρα...φτιάχνω φραπέ (και αρμέγω ένα τρυφερό αγόρι για γάλα) ούτε μία καληνύχτα ??? Αρχίζω και ανησυχώ !!!!
γιατι ρε στο κωλαδικο θελεις τρανς κοινο?Δε νομίζω...άμα είναι κατέβα στο Μεταξύ μας να λογαριαστούμε .
Ρε ΄σεις που οδεύει αυτό το νήμα ούτε μία Καλημέρα...φτιάχνω φραπέ (και αρμέγω ένα τρυφερό αγόρι για γάλα) ούτε μία καληνύχτα ??? Αρχίζω και ανησυχώ !!!!
Καρνταση με την πρώτη δυο φορές πηγα μαζί της η δευτερη απο λάθος, πριν χρόνια, δεν ξανατολμησα. Ωραιο σωμα και εργαλείο αλλα πολυ αρρενωπα χαρακτηριστικά περιαυτολογουσε συνέχεια και απο ουσία μηδεν μεγαλη απογοητευσηκαλησπερα παιδες μηπως ξερει κανενας για τα παρακατω?
αυτη με προβληματιζει πολυ γιατι δεν δειχνει προσωπο.
εχει δοκιμασει κανενας?
ευχαριστω προκαταβολικα.
ΟΧΙ και κωλάδικο το Μεταξύ μας !!!!! ξέρει κανείς πρέπει να κάνεις κράτηση για μπουκάλι ??? έχεις να προτείνεις άλλο πιο καλτ μαγαζί ????γιατι ρε στο κωλαδικο θελεις τρανς κοινο?
όσο ήταν στην Αθήνα την ειχα απ τις πρωτες μου επιλογες... ηταν με τις μερες της ειναι η αληθεια, αλλα οταν εχει κεφια αναστεναζε το κρεββατι.. όντως δεν ειχε πολυ θηλυκα χαρακτηριστικα, αλλα επειδη δεν εμπαινε στον κοπο να περιποιηθει συχνα τον εαυτο της... οταν το εκανε ηταν αρκετα θηλυκη και καυλιαρα...Καρνταση με την πρώτη δυο φορές πηγα μαζί της η δευτερη απο λάθος, πριν χρόνια, δεν ξανατολμησα. Ωραιο σωμα και εργαλείο αλλα πολυ αρρενωπα χαρακτηριστικά περιαυτολογουσε συνέχεια και απο ουσία μηδεν μεγαλη απογοητευση
που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε ζεις?εισαι καλα?Καρνταση με την πρώτη δυο φορές πηγα μαζί της η δευτερη απο λάθος, πριν χρόνια, δεν ξανατολμησα. Ωραιο σωμα και εργαλείο αλλα πολυ αρρενωπα χαρακτηριστικά περιαυτολογουσε συνέχεια και απο ουσία μηδεν μεγαλη απογοητευση
δευτερα ειπε γιατρε θα ειναι εδω κανε υπομονηκαμιά πρόταση ρε μάγκες τώρα που λείπει η Λία έχετε?
θα είμαι μερικές μέρες πάνω
κόουτσ Αλέ τα φώτα σου πάλι please...
πηρες τηλεφωνο αποψε αλλα σορυ δεν το σηκωσα ημουν για ποτακι χρυσουπολη παρε να τα πουμε αυριοκαμιά πρόταση ρε μάγκες τώρα που λείπει η Λία έχετε?
θα είμαι μερικές μέρες πάνω
κόουτσ Αλέ τα φώτα σου πάλι please...
Φιλαρα μου σας διαβαζω αλλα με τρωει πολυ η δουλεια μολις ξενοιασω λίγο θα επανέλθω με νέες κριτικές και πληροφορίες.που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε ζεις?εισαι καλα?
εχεις δουλεια; σουτ!!πανευτυχης,πανευτυχης!!!!Φιλαρα μου σας διαβαζω αλλα με τρωει πολυ η δουλεια μολις ξενοιασω λίγο θα επανέλθω με νέες κριτικές και πληροφορίες.