Λοιπόν η Αντρέα είναι σούπερ στην
και πραγματικά η μόνη που μπορεί να συγκριθεί με την Λουίζα ίσως και ακόμη καλύτερη(πρόεδρε αν διαβάζεις στην συνιστώ). Απο κορμί είναι ξυράφι (γειά σου ΑΛΕΦΑΝΤΕ) βέβαια αποφεύγει όπως μπορεί και όταν μπορεί το
από τιμές τώρα στα 15,00
και στα 30,00
. Γενικές πληροφορίες ... πάρα πολύ καλό παιδί και απο συμπεριφορά και απο όλα, πάντα προσέχει τι φοράει και πάντα ξεχωρίζει μέσα στο κακό χαμό που βγαίνει, δύσκολα να περάσεις και να μην την κοζάρεις. Πέρα απο τα φιλάκια που στέλνει και τα χαμόγελα που μοιράζει (πολύ όμορφο πρόσωπο) της αρέσει να δείχνει και το ωραίο κωλαράκι της ;) στους καλούς πελάτες.
Η άλλη που αναφέρεις είναι η Βανέσσα η οποία είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι Αντρέα, αυτή κάθε φορά μου δείχνει το κωλαράκι της και μου λέει να πιάσω να δώ πόσο απαλό είναι
. Στα του θέματος έχει ξεσπάσει βουλγαρο εμφύλιος για το ποια απο τις δύο είναι καλύτερη...(αν και όλοι μας ξέρουμε την απάντηση) το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε τρελά πανηγύρια... βγαίνουν δίπλα δίπλα και προκειμένου να χτυπήσουν πελάτες κάνουν τα απίστευτα και σε τιμές και σε υπηρεσίες...πέφτει τρελή μόστρα και αν πετύχουν κανένα όμορφο αγόρι
τότε ζητάει να την αφήσεις μπροστά στην άλλη....on your face που λένε. Το κερασάκι ή αλλιώς το στραγάλι είναι όταν η Βανέσα μου είπε ότι δουλεύει και σπίτι και ότι εκεί θα είμαστε πιο καλά και ότι ενώ παίρνει 60,00€ για μένα θα το κάνει 50,00€ !!!!!
και για 40 λεπτά !!!!! δηλαδή ούτε για μιά ώρα ...
φυσικά και κρατήθηκα και δεν γέλασα...
δεν ήθελα να χαλάσω την καλή ατμόσφαιρα και να της πώ ότι 50 και 60€ για μια CD και για 40 λεπτά απλά δεν υπάρχει !!!! στα ίδια έχουμε την Λία που είναι δύναμης την Αλέκα σταθερή αξία και στο τέλος δίνω άλλα 20 και πηγαίνω με την αδυναμία του ΑΛ