Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
συνεχειστε να σηκωνετε αγγελιες της να την κανετε ποιο μεγαλη φιρμα
τα υπολοιπα να αφηνω για το φιλο castell
σιγα μη γινει και φιρμα απο εδω μεσα ρε αλεφαντε κοψε κατι η κοπελα ειναι ηδη φιρμα (μεταξυ μας μεταξας) :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν η Αντρέα είναι σούπερ στην  :pipa2: και πραγματικά η μόνη που μπορεί να συγκριθεί με την Λουίζα ίσως και ακόμη καλύτερη(πρόεδρε αν διαβάζεις στην συνιστώ). Απο κορμί είναι ξυράφι (γειά σου ΑΛΕΦΑΝΤΕ) βέβαια αποφεύγει όπως μπορεί και όταν μπορεί το  :zfuck: από τιμές τώρα στα 15,00  :pipa2: και στα 30,00  :fuck1:. Γενικές πληροφορίες ... πάρα πολύ καλό παιδί και απο συμπεριφορά και απο όλα, πάντα προσέχει τι φοράει και πάντα ξεχωρίζει μέσα στο κακό χαμό που βγαίνει, δύσκολα να περάσεις και να μην την κοζάρεις. Πέρα απο τα φιλάκια που στέλνει και τα χαμόγελα που μοιράζει (πολύ όμορφο πρόσωπο) της αρέσει να δείχνει και το ωραίο κωλαράκι της  ;) στους καλούς πελάτες.
 Η άλλη που αναφέρεις είναι η Βανέσσα η οποία είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι Αντρέα, αυτή κάθε φορά μου δείχνει το κωλαράκι της και μου λέει να πιάσω να δώ πόσο απαλό είναι  :2funny:. Στα του θέματος έχει ξεσπάσει βουλγαρο εμφύλιος για το ποια απο τις δύο είναι καλύτερη...(αν και όλοι μας ξέρουμε την απάντηση) το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε τρελά πανηγύρια... βγαίνουν δίπλα δίπλα και προκειμένου να χτυπήσουν πελάτες κάνουν τα απίστευτα και σε τιμές και σε υπηρεσίες...πέφτει τρελή μόστρα και αν πετύχουν κανένα όμορφο αγόρι  :rolleyes: τότε ζητάει να την αφήσεις μπροστά στην άλλη....on your face που λένε. Το κερασάκι ή αλλιώς το στραγάλι είναι όταν η Βανέσα μου είπε ότι δουλεύει και σπίτι και ότι εκεί θα είμαστε πιο καλά και ότι ενώ παίρνει 60,00€ για μένα θα το κάνει 50,00€ !!!!!  :s&m_1: :s&m_1: και για 40 λεπτά !!!!! δηλαδή ούτε για μιά ώρα ...  :2funny: :2funny: φυσικά και κρατήθηκα και δεν γέλασα... :2funny: δεν ήθελα να χαλάσω την καλή ατμόσφαιρα και να της πώ ότι 50 και 60€ για μια CD και για 40 λεπτά απλά δεν υπάρχει !!!! στα ίδια έχουμε την Λία που είναι δύναμης την Αλέκα σταθερή αξία και στο τέλος δίνω άλλα 20 και πηγαίνω με την αδυναμία του ΑΛ

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Τέλος αν έχει ψωμάκι για όλες θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στο φίλο και συναγωνιστή ΑΛΕΦΑΝΤΟ ώς τον πλέον ειδικό μιας και
40 χρόνια φούρναρης που λένε έχει ψήσει και έχει ψήσει... την καλημέρα μου.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
άντε μπράβο, κάντε καμμιά κριτική γιατί είχε καταντήσει "καλημέρα-καλησπέρα-είσαι καύλα-είσαι θεά-γεια σας αγοράκια" κι άλλες τέτοιες παπαριές

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
άντε μπράβο, κάντε καμμιά κριτική γιατί είχε καταντήσει "καλημέρα-καλησπέρα-είσαι καύλα-είσαι θεά-γεια σας αγοράκια" κι άλλες τέτοιες παπαριές
πραγματι αυτη η Νινα μας επρηξε πια  :rolleyes: :rolleyes:

Α δε σας ειπα οτι Κυριακη βραδυ στη Φραγκων εκει που βγαινει και η Αλεξια ειχε αλλη μια τρανς μαλλον μεγαλης ηλικιας αλλα εντυπωσιακη απ'οσο διεκρινα.Ηταν ψηλη και αδυνατη

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
μηπως να ερθω απο βδομαδα βαρεθηκα στην καβαλα και πρεπει τα πραγματα να μπουν στη θεση τους και να παρουν τον δρομο τους επιτελους φιλια στον ΚΑΣΤΕΛ θελω να τον δω οταν κατεβω οσο για τον αλ πατσινο δεν του μιλαω διοτι δεν απαντα σ αυτα που γραφω και με θυμωνει λιγακι οσο παταει η γατα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μηπως να ερθω απο βδομαδα βαρεθηκα στην καβαλα και πρεπει τα πραγματα να μπουν στη θεση τους και να παρουν τον δρομο τους επιτελους φιλια στον ΚΑΣΤΕΛ θελω να τον δω οταν κατεβω οσο για τον αλ πατσινο δεν του μιλαω διοτι δεν απαντα σ αυτα που γραφω και με θυμωνει λιγακι οσο παταει η γατα
σε τι να απαντησω δηλαδη?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καλά είσαι εκεί που είσαι ειδικά τώρα με τις ζέστες ίσως πρέπει να ανεβούμε εμείς προς Κεραμωτή...ευχαριστώ για τα φιλιά και ανταποδίδω(αν και ξέρω ότι κάποιο 2μετρο αγόρι θα ζηλέψει :dancing:) με έχεις δει πολλές φορές...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Καλά είσαι εκεί που είσαι ειδικά τώρα με τις ζέστες ίσως πρέπει να ανεβούμε εμείς προς Κεραμωτή...ευχαριστώ για τα φιλιά και ανταποδίδω(αν και ξέρω ότι κάποιο 2μετρο αγόρι θα ζηλέψει :dancing:) με έχεις δει πολλές φορές...
για ελα λιγο sk.... να σε σπινταρω λιγο δικε μου :grin:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
ΛΙΑ δεν ξηγιεσαι ωραια.
σου εστειλα πμ κ με γειωσες κανονικα.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
παυλιτο σορυ εχεις απολυτο δικιο αμελησα να σου απαντησω αλλα οπως θα ξερεις η αν δεν ξερεις σε ενημερωνω οτι δεν τοχω με τα μυνηματα λοιπον αν θελεις να τα πουμε απο βδομαδα θα ειμαι θεσσαλονικη να ερθεις

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
καλησπερα παιδες μηπως ξερει κανενας για τα παρακατω?

αυτη με προβληματιζει πολυ γιατι δεν δειχνει προσωπο.

εχει δοκιμασει κανενας?
ευχαριστω προκαταβολικα.
ενω η δευτερη δεν βαζει σωμα αυτη δεν σε προβληματιζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom