Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Φιλαρα μου σας διαβαζω αλλα με τρωει πολυ η δουλεια μολις ξενοιασω λίγο θα επανέλθω με νέες κριτικές και πληροφορίες.
να περνας καλα φιλε και εννοειτε πενες σαν την δικη σου τις θελουμε 1000% μας λοιπον :rockon: :rockon:
προσπαθω να σας μαζεψω ρε κεραταδες και με το ζορι ολη η παλια φρουρα ενα γεια να πειτε, μ αφησατε μονο :grin: :grin: :grin:
βεβαια ξερω παρακολουθειτε απαντες και οποτε κρινετε κανετε δυνατες παρεμβασεις οπως εκανες τωρα την τελευταια εσυ που το επιασες το θεμα 100% οπως εχει :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Φίλε μου διάβασε το θρεντ λίγο προς τα πίσω 8α βρεις τις απαντήσεις σου...πάντως για να μη δείχνει φάτσα κάτι λέει αυτό  ;) δεν έχω πάει μαζί της αλλά για να βγάζει φώτο την πούτσ@ της πάει να πει ότι συστήνεται για τους πολύ μερακλήδες...όσο για την Τζένη η φωτογραφίες είναι λίγο παλιές  ;)
ρε συ αυτη η τζενη ειναι εκει στην τριανδρια που εχει μια ψαροτικη φωτο στο φατσα? :think: :think:
και λεει οτι κοριτσια σαν εμενα αξιζει τον κοπο να τα γνωρισει κανεις?
που λεει οτι ειναι 37 χρονων τωρα ενω τοσο ηταν το 1981 οταν εγινε πρωθυπουργος ο παπαντρεου :grin: :grin: :grin:

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα καυλα νινα...ποτε θα ερθεις αθηνα να σε...δουμε και εμεις που δεν ανεβαινουμε σαλονικα??

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
λεω να κατεβεις αθηνα,γιατι αν θυμαμαι απο τις παλιες φωτο που ανεβαζες εισαι μουναρα...και θελω πολυ να...φαω το κωλαρακι σου

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
λεω να κατεβεις αθηνα,γιατι αν θυμαμαι απο τις παλιες φωτο που ανεβαζες εισαι μουναρα...και θελω πολυ να...φαω το κωλαρακι σου
προς παρον ειμαι πολυ καλα θεσσαλονικη !!! αν ερθω καποια στιγμη αθηνα θα σε ενημερωσο .

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ρε συ αυτη η τζενη ειναι εκει στην τριανδρια που εχει μια ψαροτικη φωτο στο φατσα? :think: :think:
και λεει οτι κοριτσια σαν εμενα αξιζει τον κοπο να τα γνωρισει κανεις?
που λεει οτι ειναι 37 χρονων τωρα ενω τοσο ηταν το 1981 οταν εγινε πρωθυπουργος ο παπαντρεου :grin: :grin: :grin:
MAKRIA....

andy1234

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εχει επισκεφτει κανενας τις πιο κατω κοπελλες? Θα ειμαι Θεσσαλονικη την επομενη βδομαδα και θα ηθελα λιγη δραση :)
Αν συνιστα καποιος καμια αλλη κοπελλα, οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Καλησπερα τσαπερδονα.
Καμια φωτογραφια με τη μαυρισμενη κωλαρα σου θα βαλεις να ξεκινησουμε ζεσταμα...;  :bigdick:
γεια σου σκατο φατσα !!!! καυλιτσες εχουμε ??????  :P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

θελεις πιπιλα ????

Συνημμένα

• axxxxxxx.jpg
    axxxxxxx.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 42

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εγω θελω νιναρα...εχουμε κανα ψωλ@ρ@ κατα νου...??χιχι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom