TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
μετα πεντε πεντε τις πουτσες !!συντομα θα βγαλω και κανονικη απο μπροστα !
μετα πεντε πεντε τις πουτσες !!συντομα θα βγαλω και κανονικη απο μπροστα !
Σοβαρα τυπε.τυπε με το νινακι εχουμε μιλησει και τηλεφωνικως.που να ακουσεις την φωνουλα της...βαρδα να ανεβω στον βαρδαρη...θα της φτιαξω τετοιο γουρμπουλιασμα απο πισω που θα βγαλει κλειτοριδα απο τη πισω τρυπουλα.
οπα!! τι ειδηση εβγαλα σημερα?η ειδηση της ημερας ειναι αυτη.συντομα θα βγαλω και κανονικη απο μπροστα !
Οχι Νινα, θελω να σου κανω γιλι-γιλι το λιλακι σου οταν σε πηδαω απο γκωνλο... :-*συντομα θα βγαλω και κανονικη απο μπροστα !
στο στελνω πμ παρε!!! να μου πιεις ενα γεια !Σοβαρα τυπε.
Πες μου το τηλεφωνο της να την παιρνω οτνα κοιμαται να τις λεω βρωμολογα και να της κανω αφιερωσεις με Χατζη...
μπα θα σταματησο απο κατω αν !!! το κανω ..!!!!οπα!! τι ειδηση εβγαλα σημερα?η ειδηση της ημερας ειναι αυτη.
εχεις βρει σε ποιον θα δωσεις την νεα παρθενια σου νινακι?θα την δωσεις σε κανενα πρωην η θα την δωσεις σε κανενα πελη οπως η βικυ?
τυπε μονο με την αδεια της.Σοβαρα τυπε.
Πες μου το τηλεφωνο της να την παιρνω οτνα κοιμαται να τις λεω βρωμολογα και να της κανω αφιερωσεις με Χατζη...
ειδες που στο ειπα?το νινακι ειναι κοινωνικο ατομο.στο στελνω πμ παρε!!! να μου πιεις ενα γεια !
μ αρεσει η τριχα στον ανδρα !!! ...... παντου !τυπε μονο με την αδεια της.
αν και επειδη η νινα ειναι εξωστρεφες ατομο αν της το ζητησεις θα στο δωσει.
νινα θελεις να αποκοιμηθεις στο μετριως τριχωτο στηθος μου?δεν θα κανω αερισμους στο κρεβατι στο υποσχομαι.
Κατσε να σε παρω απο της μανας μου που εχει μοναδες.στο στελνω πμ παρε!!! να μου πιεις ενα γεια !
ωραια παιρνω πισω το "μετριως".μ αρεσει η τριχα στον ανδρα !!! ...... παντου !
Τυπε, ανταλασσω το τηλεφωνο της με αυτο του Αβραμη.τυπε μονο με την αδεια της.
ετσι !!!! θαμνο σε θελω !!!! και να πεταγεται το αγγουρι !!!!ωραια παιρνω πισω το "μετριως".
Παρε να ξεροχυσεις τοτε...μ αρεσει η τριχα στον ανδρα !!! ...... παντου !
το εκανε και σε σενα?ειχα ακουσει οτι ετσι εκανε στον εκτορα τυπε?Τυπε, ανταλασσω το τηλεφωνο της με αυτο του Αβραμη.
Τον εχεις ακουσει να βογκαει;
Καααααααβλα λεμε... :S
ετσι νινακι μου.το αγγουρι δικο σου αφου μου σκαλισεις τον θαμνο.μονο προσεχε γιατι μεσα σε κανα θαμνο μπορει να βρισκονται τιποτα ξωτικα.μην τα ταραξουμε...βαλε τεχνη με τα δαχτυλα μπορει και αυτα να χυσουν.ετσι !!!! θαμνο σε θελω !!!! και να πεταγεται το αγγουρι !!!!
γαμιολη !!!!το εκανε και σε σενα?ειχα ακουσει οτι ετσι εκανε στον εκτορα τυπε? ετσι νινακι μου.το αγγουρι δικο σου αφου μου σκαλισεις τον θαμνο.μονο προσεχε γιατι μεσα σε κανα θαμνο μπορει να βρισκονται τιποτα ξωτικα.μην τα ταραξουμε...βαλε τεχνη με τα δαχτυλα μπορει και αυτα να χυσουν.
Ο Εκτορας εχει ντοκουμεντο τον Αβραμη στο κινητο να μιλαει. Του την ειχαν στησει απο το τσατ.το εκανε και σε σενα?ειχα ακουσει οτι ετσι εκανε στον εκτορα τυπε?
και εγω εχω ενα ντοκουμεντο ηχητικο απο μια παρτουζα μου αλλα δεν μπορω να το αναβασω εδω !!Ο Εκτορας εχει ντοκουμεντο τον Αβραμη στο κινητο να μιλαει. Του την ειχαν στησει απο το τσατ.
Το γνωστο Αβραμογκειτ... γι'αυτο παριατηθηκε ο Αλεξ (προηγουμενος μοντ)
σκουπισε μου τον ιδρωτα με τα δαχτυλα και την γλωσιτσα σου απο τον θαμνο μου τωρα.γαμιολη !!!!
Ελα Αθηνα να εχεισ ντοκουμεντο απο αποδυτηρια ομαδας... εκει να δεις μεγαλεια.και εγω εχω ενα ντοκουμεντο ηχητικο απο μια παρτουζα μου αλλα δεν μπορω να το αναβασω εδω !!
πμ τωρα.και εγω εχω ενα ντοκουμεντο ηχητικο απο μια παρτουζα μου αλλα δεν μπορω να το αναβασω εδω !!