kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ γιατι μου το ζητανε.δεν νομιζω να το εχω πια.μην ανησυχεις.δεν δινω τηλ ..... μονο στην δουλεια κατω .
παμε τωρασ στα δικα μας.εχεις βιντεακι με τα βογγητα σου?
οκ γιατι μου το ζητανε.δεν νομιζω να το εχω πια.μην ανησυχεις.δεν δινω τηλ ..... μονο στην δουλεια κατω .
Τυπε, εγω πηρα τηλεφωνο χθες και βγηκε ραδιο-ταξι.οκ γιατι μου το ζητανε.δεν νομιζω να το εχω πια.μην ανησυχεις.
παμε τωρασ στα δικα μας.εχεις βιντεακι με τα βογγητα σου?
χαχα !!! δυσκολα !!! !!! νοσοκομα σιγουρα !!!Τυπε, εγω πηρα τηλεφωνο χθες και βγηκε ραδιο-ταξι.
Νινα, εισαι ταριφας;
Νινα, θες να σου βαλω θερμομετρο;χαχα !!! δυσκολα !!! !!! νοσοκομα σιγουρα !!!
αν το βαλεις στο μουνακι που παντως |!!!! θα λεει 39,9 !!!Νινα, θες να σου βαλω θερμομετρο;
Θες οπως στα μωρα;
τυπε αν ακουσεις την φωνουλα της...κοριτσαρα σου λεω.ισως να δουλευε τηλεφωνητρια εκει.Τυπε, εγω πηρα τηλεφωνο χθες και βγηκε ραδιο-ταξι.
Νινα, εισαι ταριφας;
Εσυ καις μανιτσα μου.αν το βαλεις στο μουνακι που παντως |!!!! θα λεει 39,9 !!!
τωρα που καλοκαιριαζει ........σταστη ..... καπο στα τεσσερα σαν σκυλα !!!! και τσιμπουκι facefuck ολο μεσα ....... !!!!τυπε αν ακουσεις την φωνουλα της...κοριτσαρα σου λεω.ισως να δουλευε τηλεφωνητρια εκει.
εγω το ειχα αλλα δεν το εχω πια.και να το ειχα ακομα δεν θα το εδινα χωρις την αδεια της νινα.
νινακι ποια σταση σαρεσει πιο πολυ?
Τυπε, θα εχει κανει ασκησεις ορθοφωνιας.τυπε αν ακουσεις την φωνουλα της...κοριτσαρα σου λεω.ισως να δουλευε τηλεφωνητρια εκει.
γαργαρες με τα αρχιδεια του πελατη και τα δυο μεσα !Τυπε, θα εχει κανει ασκησεις ορθοφωνιας.
Δε με τουμπαρει εμενα η Ματα Χαρι...
Νινα, οταν γαμιεσαι ετσι, οι αλλες τρανς τι κανουν;τωρα που καλοκαιριαζει ........σταστη ..... καπο στα τεσσερα σαν σκυλα !!!! και τσιμπουκι facefuck ολο μεσα ....... !!!!
γενικος ειμαι του τεσσερα του απ πανω να καρφωνομαι δυνατα πανω στην πουτσα .... και με τα ποδια ψηλα !
δεν με απασχολει τι κανουν η αλλες !Νινα, οταν γαμιεσαι ετσι, οι αλλες τρανς τι κανουν;
Τον παιζουν;
γαργαρες με τα αρχιδεια του πελατη και τα δυο μεσα !
Τσουλιτσα... :-*δεν με απασχολει τι κανουν η αλλες !
τι ειναι τα μπομπονια ??Tea bag το λεμε αυτο στο χωριο μου
Νινα, βαλε καμια φωτο τα μπομπονια σου να κανουμε τσιγαρο μετα...
τι να κανω !!!! με τοση πουτσα διψασα !!!!
παντως δεν μπορεις να πιεις στο στομα μου βαζω ολο κατι με πιπιλα !!!!!
τα μεγαλα φουσκουνιατι ειναι τα μπομπονια ??
ολα τα παρατηρείς πουτανακι !!!! !!!! απλος μου αρεσει το μπουκαλι !!!
εσυ το επινες??
ειναι χαμηλο σε αλατα και ιχνοστοιχεια για αυτο το πινεις??
αντε παλι πουτανακι ο αλεφαντοςολα τα παρατηρείς πουτανακι !!!! !!!! απλος μου αρεσει το μπουκαλι !!!
χωρια οτι δεν φευγει πολυ το κραγιον απο τα μικρα μου χειλακια !!!
αν θελεις να μου παρεις σουτιεν 85 D ειμαι ///στρινγκ - βραζιλιαν .... smallτα μεγαλα φουσκουνια