MikeThesalonikios
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο κοντα φενονται πιο μεγαλα !!!
αφου να φανταστεις καποιες μου λενα να τα μικρυνω
Αυτές που σου λένε να τα μικρύνεις πες τες να παν στα διάλα!!!! Οι ζηλιάρεςςςςς....
απο κοντα φενονται πιο μεγαλα !!!
αφου να φανταστεις καποιες μου λενα να τα μικρυνω
οχι κατα ενα βαθμο εχουν δικιο ειναι πολυ τεραστια για το σωμα μου ..... να φανταστεις ειναι το τελυταιο νουμερο που υπαρχει για παραγγελια σιλικονης στο εμπορειο ..μετα παει ειδικη παραγγελια και το επομενο νουμερο μετα το δικο μου ειναι τις παμελας ....το σκεφτηκα και αυτο να το κανω αλλα για τα γεραματα να γινω μιλφαρα και μετα ...Αυτές που σου λένε να τα μικρύνεις πες τες να παν στα διάλα!!!! Οι ζηλιάρεςςςςς....
εγω παλι μολις εφαγα ενα γιαουρτακι και μια μπανανα και μολις εκανα ενα φρεντακο !!!
Πιο ψεμα κι απο τα ψεματα.σταματα τις μαλακιεςεχθες εκανα μια παρτουζα με 3 μηχανοβιους υπαιθρια !!! και ειχαμε απο την απεναντι εναν ματακια γνωστο τις περιοχις ..... να μα περνει ματακι ....και ο ενας απο τους μηχανοβιους τον κινηγουσε με την πουτσα στο χερι !
ζηλιαρα !!!Πιο ψεμα κι απο τα ψεματα.σταματα τις μαλακιες
ζηλιαρα !!!
σουπερ μωρο μου εσυ ???μας προκαλεις μαρη νινα να ζηλευουμε....μια λες 25αρια μια μηχανοβιους μια βαζεις το κορμι....θα μας κοψεις την ''καριερα'' στο τελος...χαχα!!!ολα καλα φιλη??
γεια σου κοριτσαρα μου !!!! !!!!χαιρετω τους παντες και απο θεσσαλονικη
νινα νινα νιναραααααααααακαλησπερα σε ολους και ολες !!!!!
λια λια λιαρααααααααααααανινα νινα νιναραααααααααα
οχι ...αγορινα μου αυριο βραδυ θα με κατω μετα τις 12,30 ....νινα σημερα δουλευεις?
οκοχι ...αγορινα μου αυριο βραδυ θα με κατω μετα τις 12,30 ....
γιατρε εισαι ετοιμος να μπεις στο κλαμπ μας?νινα σημερα δουλευεις?
καλησπερα σε ολους και σε ολες !!!!!